Erkekler neden bu kadar kötü? Hayallerimi yıkan doktor ne yapmam gerek?

ben ikidir komşumu bir doktora götürüyordum doktorun ilgisi ve bakışlarına maruz kalıyordum dün de samimi diline maruz kaldım canım demesi vb şeyler bakışmalar.. beni etkiledi doğrusu sosyal medya hesaplarını buldum eklemeye çekindim ve arkadaşıma eklettirdim isteği birkaç gün bekletmişti kabul ettiğinde ise sadece 7 fotoğrafı 3'ü ise bir kızla nişan fotoğrafları 2020 yılına aitti facebook da da çok aktif değilmiş instagram da en son paylaştığı nişanı 2020 yılından bana bu şekilde davranıp hayal kurduran umut bağlatan insanın nişanlı olduğunu öğrendim. parmağında yüzük dahi yoktu.. gerçekten erkekler neden böyle? ilk defa böyle hisler duymuştum oysaki.. kızın hesabı yok hiçbir şekilde ve doktor aktif kullanmıyor hesabı buna da anlam veremedim acaba ayrılmış olabilirler mi? olsalar bile fotoğrafları tutması saçma diyeceğim ama kuzenim de bi nişan ayrılığından sonra fotoğrafları silme gereği duymamıştı.. bilemiyorum kafam çok karışık takip ettiklerine bakıyorum genç kızlarda var baya bi anlayamadım ne yapmam gerekiyor çok üzgünüm...
Erkekler neden bu kadar kötü? Hayallerimi yıkan doktor ne yapmam gerek?