Ornek biriyle ksde tanisiyom nerde yasadigimi soruyor soyliyorum sonra yok benide al evlenelim (güya şaka) muhabbetleri. Yahu bu nedir arkadas saka mi? Bir insanla sohbet edilmiyo mu? Olurda cidden birini sevsem burada fransa icinmi geliyo beni gercekten seviyo mu bilemicem bile. Nedir bu fransa meraki neden boylesiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞaka değildir kesinlikle böyle şakada olmaz. Zaten dediğin gibi şaka olmadığını biliyorsun. Ekonomik şartlardan dolayı bunu istiyorlar.
Bende daha önce ksden biriyle tanıştım, eski sevgilim başka bir Avrupa ülkesindeydi ama hiç benide alsana yanına demedim. Tamam kabul edelim Avrupada yaşam kalitesi daha iyi bu kabul görülen bir şey. Zamanla anlaşırsak gelinir ya da gelir. Ama daha iyi ekonomik şartlarda yaşıcam diye karaktersiz biri olamam aç gözlü davranamam direk al beni yanına hemen evlenelim demem. Normal konuşulur Türkiye mi Avrupa mı net karar verilir bu normal ama direk atlamak aç gözlülük olur. Önemli olan beraber olmak.
Bu biraz kötü bir durum olacak ama bence biriyle tanışacağın zaman sanalda yaşadığın yeri olabildiğince gizlemeye çalış. Yalan at demiyorum sadce gizlemeye çalış bir şekilde. Erkekler rol yapar sana kendini sevdirince değişşirler ama aç gözlü biriyse daha uzun süre rol yapamya devam eder taa ki yanına gelene kadar. Oradan biriyle tanışmaya odaklan ya da istersen yaşadığınız yer belli en azından bu tür aç gözlülüğü olmadığından emin olursun.01 Yorumla
Soran+1 yılAyy en guzel yorum bu olmus valla oyle. Ben ztn kumseyle tanismiyom ya burdakilerle ciddi dusunummez zaten ksdeki cogu maalesef abaza. Sadece oyle sohbet. Ben bir tek biriyle tanisdim onu cok sevdim hala cok seviyorum oda instadan. O turkiyedeydi ama hic geleyim falan demedi hatta sen gelcenmi falan dedi ama maalesef oda umut verip birakti yan yana gelemezmişiz dedi. Rol mu yapti bilmiyorum ama okadar gercekdi ki sevdigini hissetmiştim. 1 yil olucak ve ben unutamiyorum. O ztn gelmek istemiyodu niye ozaman boyle degisti anlamiyorum cok uzuldum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka ben Fransa'ya gelicem nasipse kağıt üzerinde bir evlilik olacak ama isterim ki kafa yapısı uyan bir kızla evleneyim ama durum bu yani kardeşim de Fransa'da orada yüksek rütbeli birisinin kızı da gelinimiz aynı zamanda orjinal Fransız hemde 😀 Biz gideriz Fransa'ya o gelir Türkiye'ye anlamadım valla
019 Yorumla
Soran+1 yılJkxkdkffjsjs kimle evlencen?
Gelininiz biliyomu kagit ustu yoksa abin asik mi sanuyo kendine
Cevap sahibi+1 yılDurum böyle değil tam olarak 😂 Türkiye'de bir üniversite öğretim görevlisi Fransız gelin kuzenimle bu yaz düğünü olacak kardeşim de boşandı eşinden daha doğrusu o gezip tozup eğlenmek istedi aldatma olayları oldu
Soran+1 yılKarisik biraz
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle keşke gerçekten uyum sağlayabileceğim bir kızla tanışsam bende hoşnut değilim gerçekten bu durumdan
Soran+1 yılYok baya hosnut gibisin
Cevap sahibi+1 yılPaylaşımı beğendim bu arada az önce kafanı kurcalamasın bazı şeyler özgüvenim falan var yani
Cevap sahibi+1 yılHoşnut değilim ama dürüst bir insan aradığım sadece bu
Soran+1 yılYapacak bisey yok maalesef
Cevap sahibi+1 yılSen de aynı sıkıntıdan muzdaripsin değil mi sahiplenecek bir insan arıyorsun
Soran+1 yılBen aslinda birine asigim ama o gitti
Cevap sahibi+1 yılAnladım aslan burcu kıskanç olur ama sahip te çıkar mı dersin
Soran+1 yılCikar herhalde
Cevap sahibi+1 yılFazlası ile hemde 😀 Flörtümü bile aşırı sahipleniyorum
Soran+1 yılVay hahaa
Cevap sahibi+1 yılNeden gizlisin sahi 😀
Soran+1 yılIyle olmasi. gerekti erkekler yazmazsin diye
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir düşünceye sahip olduğun için seni tebrik ediyorum yazan amcalara da inanma sakın sen anladın onu 😂 Adam kız düşürmenin peşinde 😂😂
Soran+1 yılHangi amca
Cevap sahibi+1 yılAman boş ver ya istersen ben buradayım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25Cevap
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl14 Yorumla- +1 yıl
Masal okusana
- +1 yıl
Bana okuyor canım o masalları her gün.
- +1 yıl
Ln abim yaşında zaten o anlamda demedik heralde
Soran+1 yılMerhaba evet akrabam var. Aynen ama bu firsati masum birinin uzerinde kullanarak da baskasinin hayatini mahvediyosun degil mi
+1 yılKimsenin fransa merakı yok herkes bu ülkeden sıkılsı kimsenin umudu yok. Emin ol kimsede uzun süre tanımadığı bir kız içinde ülke değiştirmez !
06 Yorumla
Soran+1 yılYapanlar var
- +1 yıl
Ne yapanlar var kardeşim
Soran+1 yılKiz icin ulkke degistirmek
- +1 yıl
Böyle bir şey olabilir mi ya insan sevmeddn nasıl böylr bir şey yapabilir
Soran+1 yılPara icin
- +1 yıl
Haklıson kardesim herkes paranın kölesi😔
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende kimle görüşsem almanyaya götür diyor. söylemiyorum kimseye yutdışındayım diye artık. evliyim zaten 20 yaşım okuyorum. birde evliyim diyorum olsun ne olmuş arkadaş oluruz diyorlar şaka gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılAyy evet ya saka gibi... sen nerelisin aslen? 20 yasinda evlenmekde guzel bisey nasil buldun ruh eşini 😁😁 kocan biliyomu sana oyle dediklerini
Cevap sahibi+1 yılKocam karışmaz bana alman. Burayada karışmaz bende dm filan görüşmem kimseyle. annem İzmirli babam alman. benim biz iki yıldır beraber yaşıyorduk zaten bu yaz evlendik kadın giyim mağazası var modacı eşim
Soran+1 yılSana yazabilirmiyim
Soran+1 yılBisey dormak idtiyorum
+1 yılBende Isvec'te yasiyordum ayni durum oluyordu. Gunumuzde faydaci insan cok ama anlasiliyor niyetleri eninde sonunda..
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç Fransa merakı değil zaten yurtdışına çıkmak 😀 evlenerek gitmekte en basit yolu zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam iste yani beni kullanmak bildigin
- +1 yıl
Ne yazikki öyle oluyor biraz 😀 hata sende Fransa'da yaşadığını söyleme kim ne yaparsa yapsın 😀 qblaaaa benide alsana Fransa ya yaaa 😁😁😁
Soran+1 yılAma yalabci olmak istemuyom ki
- +1 yıl
Yok yaa şakasına takılıyorum sadece sana denk gelenler öyle denk gelmiştir başka türlü herkes beni fransaya götür demez herhalde malum ülke nin şartları ortada zaten
Soran+1 yılDogru
Dünya kadar parası da olsa Güzelde olsan Birisi için Fransa ya Gidemem
Hayırlı Cumalar .032 Yorumla
Soran+1 yılBirisi icin degil zaten buranin ekonomisi icin gelemk istiyorlar.
Hayurli cumalar
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Ben Kendi Vatanım Olan Türk Topraklarında Büyüdüm Burada Askerlik Yaptım . Bu Havayı Soludum İbadetleri Güzel Bir Şekilde Huzur İçinde Yapabiliyorum . Belki Biraz Düşük Maaş Alıyorum Yüce Allah'a inanıyorum Ona Güveniyorum Rabbime Sonsuzlarca Kere Şükürler Olsun Hamd Olsun Verdiği Bütün Nigmetlerine
Soran+1 yılElhamdulillah. Benim sevdigim tek bi kisi oldu ida öyle diyordu senin gibi dine bagliydi
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılKesnlikle ben onu cok sevdim ama o umut verdi sonrada gitti geriye ben boyle kaldim tertemiz dunyami mahvetti simdi aklmdan cikmuyo baskasiylada evlenemem ki aklimda o varken
Soran+1 yılAnlasiyoduk ama cogu goruslerimiz zitti ama seviyoduk anlasiyoduk
Soran+1 yılTakip attim siz evlimisiniz
Soran+1 yılUmarim gonlune gore olur hrsey
Soran+1 yılOnu bilemem maalesef
Soran+1 yılCok seversem oyle olurdu nuhtemelen
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Soran+1 yılImam misin
Soran+1 yılNerde ama ne olrk
Soran+1 yılBilmiyorum
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kim ne yapsın.
Millet ülkeden kaçmaya çalışıyor.030 Yorumla
Soran+1 yılBeni kim napsin mi? 100 yilda arasan benim gibi kiz bulamazsin. Övmek icin demiyorum
- +1 yıl
Bulamayacağm yönün ne tam olarak?
Soran+1 yılTerbiyeli ahlakli
- +1 yıl
Umarım öyledir 🤧🤧🤧
Soran+1 yılÖyle elhamdulillah
- +1 yıl
Maşallah elhamdülillah 🤧🤧
Soran+1 yıl? Eee
- +1 yıl
Yani öyle işte
Pek inandirici olmadı 🤧🤧
Soran+1 yılIster olsun ister olmasin rabbim biliyo
- +1 yıl
Rabbim biliyorsa sıkıntı yok
Soran+1 yılAynen oyle kul bilmesede olur sen inanmasan inanma. Beni kim napsin mış. pki seni kim napsin
- +1 yıl
Beni de kimse bişey yapmaz ki 🤧🤧🤧
Soran+1 yılDogru
- +1 yıl
Her zaman doğrular vardır bende.. .
Soran+1 yılHahayt
- +1 yıl
Güler misin ağlar mısın?
Soran+1 yılAgliyorum hep
- +1 yıl
Niçin ağlıyorsun eyy nazlı hilal?
Soran+1 yılUzduler
- +1 yıl
Seni uzenlere utansın 🤧🤧
Soran+1 yılUtansin ama o gayet mutlu devam ediy hayta
- +1 yıl
Bir gün seni deli gibi arar o gözleri 🤧
Soran+1 yılUmarim.. sence beni dusunuyomu
- +1 yıl
Düşünür illaki ama iyi niyetli değil...🤧🤧🤧
Soran+1 yılYok iyi biri o
- +1 yıl
Bak eyyyy nazlı Hilal.
Bu dünyadan senden daha iyisi yok.
Emin ol 🤧
Soran+1 yılEyvallah
- +1 yıl
Senden bir tane daha yok o zaman?
Soran+1 yılAgliyorum yine dayanamiyorum o beni unutmus bile bense hep agliyorum
- +1 yıl
Özelden yaz artık çözelim senin şu işi 🤧🤧
+1 yılOranın ekonomisi hiç olmazsa oranın parası TL ye göre 5 10 kat fazlası olduğu içindir...
02 Yorumla
Soran+1 yılBiktim ama
- +1 yıl
Vallaha bro yapacak bir şey de yok ya oturup yalnızlığınla yalayacaksın ya da aramaya devam edeceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak sadece Fransa ya değil 😄
Türkiye’den kaçmak istiyor herkes kimse ülkeden ve hayatındsn memnun değil ondan
Yerinde olsam oradaki kendi çevremden bakarım...03 Yorumla
Soran+1 yılKiz dogru diyon bende kendi cevremden istiyomda burdada dogru duzgun erkek yok sahiplenici degiller bile guven hic yok
Cevap sahibi+1 yılBunlar sahipleniyor da ne oluyor sanki, cicim ayları geçince yine fırsatını bulan aldatıyor. Gözü dışarda çoğunun...
Soran+1 yılHaklisin ya
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. türklerde yabancı ülke hayranlıgı var. herkes kacma derdinde
00 YorumlaÜlkemin her köşesi cennet 6 ülke gördüm türkiyem cennet ne işim var yabancı ülkede
01 Yorumla
Soran+1 yılAferin
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fransaya gitmek icin ben bile sana koşarım ülke bizi yordu
00 YorumlaYaban ellerde yapamam ben la o gelir severse yanıma 😆
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iysi
Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Knk gerçekte görmüyor bile insanlar seni değilde yaşadığın yeri beğenerek geliyor özentilik söz konusu
04 Yorumla
Soran+1 yılBENDE FARKLI bisey demedim zaten? benim icin deglde fransa icin gelcekse gelmesin diyom
Soran+1 yılmaalesef olmuyo oyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılezik bacım bunlar fakir tayfa. gönlü fakir kendi fakir gözü aç
01 Yorumla
Soran+1 yılAh ah biktim artk tanisma istemiyom kimseyle
+1 yılselam ben reimste yasiyorum kiz arkadas ariyorum ciddi olarak, yazarsan cok sevinirim yaş20 lutfen ulaş
02 Yorumla
Soran+1 yılOfffff manyakmidie nedir ya
- +1 yıl
bu mu yani hem birini ariyorsun iste bende ariyorum belki bdgenirsin , ciddyim bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyede yaşıyorum karakterin iyi ise gel evlenelim turkiyede yaşayalım
034 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılHaha ciddi diyorum
Soran+1 yılHaha ya Allah askina burdan biriyle nasl ciddi dusunulur
Cevap sahibi+1 yılKızım tanışcaz kafalar uyarsa İstanbul gelini olucan hemen evlen benimle demiyorum ve iyi biriyim
Soran+1 yılHahah İstanbul gelini olcam demek kafalar uyarsaa
Cevap sahibi+1 yılHahahab tabikide taksimde gezicez seninle
Soran+1 yılHahhaa galatayada gidermiyiz
Cevap sahibi+1 yılTabi aşko Beyoğlunda gezicez seninle. Mahallede herkes sana yenge diyecek
Cevap sahibi+1 yılBen dinime bağlıyım. Mini etek dekolte giyiyorsan artık giyemezsin biraz maço biraz kıskancım ona göre
Soran+1 yılHshshah belllii
Cevap sahibi+1 yılNe var kızım tanışalım diyorum nikahıma alacak değilim hemen. Delikanlı ciddi ilişki isteyen aldatmayan kadınına önem veren biriyim daha ne olsun. Nerelisin sen
Soran+1 yılMardin
Cevap sahibi+1 yılBende istanbullu yum. Sor annene istanbullu damat lazım mı.
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo kaç
Cevap sahibi+1 yılSen başkasıyla konuşuyorsun yazmam daha byy
Soran+1 yılSen söyle ben boyle uluorta boyumu kilomu yazmam
Kac yasindasin
Cevap sahibi+1 yılYazmam daha yorumlara baktım başkasına istek atmışsın benim konuştuğum kadın bana sadık olacak
Cevap sahibi+1 yılSadece benle konuştuğuna inanırsam yazarım. Herkesle konuşanı sevmem burada sana ciddi bir şey diyorum ciddi ilişki insanıyım diyorum sana ciddi ciddi yazıyorum beni tanıman lazımken başkasına istek atıyorsun sen
Soran+1 yılYa ben burdan biriyle ciddi gorudmem
Cevap sahibi+1 yılNiye buraya giren herkes namussuz mu abaza sapık mı. Benim arkadaşım dostum yok o yüzden buraya giriyorum ama sapık değilim. Tanısan belki iyi ki tanımışım diyeceksin. Kaç yaşındasın sen
Soran+1 yıl20 yasindayim sen
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel ulu orta herseyi yazamam burada
Soran+1 yılYoksun ki gizlisin
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden gel hadi
Cevap sahibi+1 yılHadi bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılYazacak mısın?
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden niye yazmadın
Cevap sahibi+1 yılYazmayacaksan söyle bende yazmayım daha
Soran+1 yılGec gordm
Cevap sahibi+1 yılYeni uyandım uyanık mısın
Cevap sahibi+1 yılGirince yaz buraya
Soran+1 yılPek girmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYazacak mısın ona göre çıkacam gizliden
Cevap sahibi+1 yılBi konuşmadık bee
Merhaba yurt dışında yaşıyorsan orada her şey serbes istediyin gibi giyinebilirsin sevişirsin vesayre
04 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama ya oyle seymi olur
Soran+1 yılIstw bb
+1 yılbilmem farkında mısın ama şu anda ülkede gençlerin çoğu ve yetişkinlerin bir kesimi yurt dışına gitme planları yapıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ama
- +1 yıl
daha cazip diye belki bilemem artık.
Fransa gibi bir mâl ülkeye giden aklı sïkeyïm
01 Yorumla
Soran+1 yılNie ki
+1 yılo abazanlıktan değil, parasızlıktan. d
00 YorumlaNerde işsiz güçsüz varsa çekiyorsun galiba :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsim olmaz yurtdışında burada iyim ben
010 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Cevap sahibi+1 yılSen gel buraya
Soran+1 yılNiyeki
Cevap sahibi+1 yılEvlenelim 😂
Soran+1 yıl😂😂tanimion bile
Cevap sahibi+1 yılGeleceksin taniyacaz
Soran+1 yılGelincemi tanican ya istemezsen yari yolda kalirim
Cevap sahibi+1 yılGelmeden önce ön tanışma olacak 🙃
Soran+1 yılO nasil
Cevap sahibi+1 yılGizli. actim istersen detaylı konuşalım
+1 yılZəngin olmaq istəyirlər
03 Yorumla
Soran+1 yılələ mı dərsen biz zəngin dəgilez ama
- +1 yıl
Türkiyədə yaşamaq çətindir, Fransada belə deyil.
Soran+1 yılTamam
+1 yılGel evlenelim :)
00 YorumlaDemek ki seni kullanacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende neredesin sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBosve
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın
04 Yorumla
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılBende 21. Tanışalım mı
Soran+1 yılNeden