Davranışlarını Açıklar mısınız?

birkaç hafta önce yaşlı bir komşumu nörolojiye götürdüm odadan içeri girer girmez çıkana kadar doktorun dikkatli bakışlarına maruz kaldım günlük bir kıyafetle gitmiştim.. bu hafta tekrardan gittik fakat annemi de bu sefer bu doktora götürdüm ilk annemin sırasıydı onun yanında çok ciddi davranışlar sergiledi bakmadı doğru düzgün sadece bir an annemi muayene ederken saçma bir konuyla karışık bir şeyler söyledi annemi ayakta muayene ederken annemin oturduğu sandalyeden annemin çantasını almamı istedi anlayamadım bunu cümlesi bu şekildeydi '' çantayı oradan alır mısın canım'' şaşırdım çünkü kendisiyle alakalı bi durum değil ve kadın ayakta muayene oluyor ne alaka çantası daha önce de hiç bir doktor sen-ben canım vb cümleleriyle de konuşmamıştı benimle.. daha sonra yaşlı teyze komşumun sırası geldi annem çıktı odadan bu sefer ise davranışları değişti çok daha rahat bakışlar attı sürekli göz teması kurdu bir ara baştan sona süzdü bu sefer çok daha şıktım siyah midi triko elbisem topuklu ayakkabım inci kolye küpem vardı daha sonra süzerken gözüme baktı daha sonrada gözümden bir aşağı göğüsüme kaydı gözü saniyelik bir şeydi sürekli olarak göz teması daha yoğundu 1 ay sonra tekrar teyzeyi getir dedi fakat artık bana göre kontrollük bir şey yoktu.. biraz da araştırmıştım ilk gitmemden sonra onu bu yüzden ikinci gitme de fenerbahçeli olduğunu öğrendiğim için amblemli hırka taşıdım yanımda onu da gördü baktı her neyse bu davranışlar sizce nedir? hesabını buldum fakat çekiniyorum eklemeye ekler mi eklemez mi bilemiyorum beni en bastan beri etkiledi ben onu etkilemiş miyimdir bilemiyorum doktor olduğu için mesai saatleri içerisinde de benimle samimi konusamaz diye düşünüyorum bir adım beklemem saçma olur o yüzden ne yapmalıyım sizce kuruntu mu yoksa birşeyler var mıdır?
Davranışlarını Açıklar mısınız?