birkaç hafta önce yaşlı bir komşumu nörolojiye götürdüm odadan içeri girer girmez çıkana kadar doktorun dikkatli bakışlarına maruz kaldım günlük bir kıyafetle gitmiştim.. bu hafta tekrardan gittik fakat annemi de bu sefer bu doktora götürdüm ilk annemin sırasıydı onun yanında çok ciddi davranışlar sergiledi bakmadı doğru düzgün sadece bir an annemi muayene ederken saçma bir konuyla karışık bir şeyler söyledi annemi ayakta muayene ederken annemin oturduğu sandalyeden annemin çantasını almamı istedi anlayamadım bunu cümlesi bu şekildeydi '' çantayı oradan alır mısın canım'' şaşırdım çünkü kendisiyle alakalı bi durum değil ve kadın ayakta muayene oluyor ne alaka çantası daha önce de hiç bir doktor sen-ben canım vb cümleleriyle de konuşmamıştı benimle.. daha sonra yaşlı teyze komşumun sırası geldi annem çıktı odadan bu sefer ise davranışları değişti çok daha rahat bakışlar attı sürekli göz teması kurdu bir ara baştan sona süzdü bu sefer çok daha şıktım siyah midi triko elbisem topuklu ayakkabım inci kolye küpem vardı daha sonra süzerken gözüme baktı daha sonrada gözümden bir aşağı göğüsüme kaydı gözü saniyelik bir şeydi sürekli olarak göz teması daha yoğundu 1 ay sonra tekrar teyzeyi getir dedi fakat artık bana göre kontrollük bir şey yoktu.. biraz da araştırmıştım ilk gitmemden sonra onu bu yüzden ikinci gitme de fenerbahçeli olduğunu öğrendiğim için amblemli hırka taşıdım yanımda onu da gördü baktı her neyse bu davranışlar sizce nedir? hesabını buldum fakat çekiniyorum eklemeye ekler mi eklemez mi bilemiyorum beni en bastan beri etkiledi ben onu etkilemiş miyimdir bilemiyorum doktor olduğu için mesai saatleri içerisinde de benimle samimi konusamaz diye düşünüyorum bir adım beklemem saçma olur o yüzden ne yapmalıyım sizce kuruntu mu yoksa birşeyler var mıdır?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normal doktor-hasta ilişkisi dışındaki her şeye benzeyen bir durum. Eğer yazdıkların gerçekse sadece yazıklar olsun demekle yetineceğim.
peki neden? ben bir hastanın yakınıyım hasta değilim
Hasta yakını olmanın yazdıklarını meşrulaştırdığını bilmiyordum.
yazdıklarımdan ne çıkarıyorsunuz yani şimdi?
Meslek etiği olmayan bir doktorun yaptığı rezillikleri.
Daha adamın evli olup olmadığını bilmiyorsun
İyi araştırmalısın
araştırdım bekar.
Bence senden hoslanmış sen de etkilenmişsin bir istek at
çekiniyorum kabul eder mi etmez mi tanımıyor neticede
Fotografin varsa tanir kabul eder
profilde var da tanır mı bilemem
Yoktur.. Dedim ya kaç kkere
ne yoktur
İlgisi...
Soru çok uzun özetlesen
şöyle söyleyeyim ikidir bir doktora götürüyorum komşumu bu sefer hem onu hem annemi doktorun bakışlarına maruz kalıyorum bugünde çok alakasız bi konuda konuşarak canım dedi ve sürekli göz teması kuruyor doktor olduğu için ileriye gidemez diye düşünüyorum acaba kuruntu mu yapıyorum yoksa hoşlanmış mıdır ne yapmalıyım dedim
Profilini açıp bakmadım ama hoş birine benziyorsun yaşıtın biriyse hoşlanmış olabilir
Unutma dr larında duyguları var
tabi öyle de yaşıtım değil kendisi 29-30 ben 22
Beğenmiş olabilir
Ayrıca konuşma tarzında sürekli canım diyen tiplereen de olabilir
ilk defa böyle bir şey duydum onun ağzından aynı zamanda sekreterine davranışı da normal canımlı değildi
Rahatsız edici bir hale gelmeden halledersin umarım
ne gibi? ben etkilendim çünkü
Yani daha fazla bu durum tekrarlanmadan demek istedim
Senin hissettiğin şey arzu mu duygusal şeyler mi
duygusal
kuruntu
nereden anladınız peki?