Diğer Doğum gününüz ve doğduğunuz ay size ne diyor 😄? Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bana dürüst şaheser çıktı 🌺😂 size ne çıktı? Güncellemeler+1 yıl Dürüst şaheser benmiyim sadece ya koca sitede 🤦🏻♂️😄 Güncellemeler+1 yıl İyi akşamlar arkadaşlar 🌺 Doğum gününüz ve doğduğunuz ay size ne diyor 😄? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kafam_a_göre Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Neşeli Nutella çıktı 😋 nutella ya bayılırım zaten neşeli biriyim 1 6 Yorumla Kptknn +1 yıl Nutellayi sevmeyen varmıdır zaten 😄 Yorumla Kafam_a_göre +1 yıl Sevmeyen vardir tabi hatta yemeyen bile var Yorumla Kptknn +1 yıl Nadirendir o. Yorumla Kafam_a_göre +1 yıl Demekki varmış Yorumla Kptknn +1 yıl Tamam senin dediğin gibi olsun hatta şu saatten sonra bende sevmiyorum 🙄 Yorumla Kafam_a_göre +1 yıl 🙄😒 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Vatansever pars çıktım😄 1 17 Yorumla Kptknn +1 yıl Doğum günü pastası neli istersin biseyde kalmamış 🌺😅😅 Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Geçmiş olsun 😄geçti çünkü😄 Yorumla Kptknn +1 yıl 11 ay kalmış şunun surasinda 😄ben biraz fazla ileriye dönük düşünmüş olabilirim 🤭😅😅ha bu aralar geçmiş olayları kutlamak çok trend öyle şeyleri sevmezmisin 😄 Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Ahhaha😄 11 ay sonrasını bugün hesaplamalıyım evet Başak burcu olmanın hakkını vermeliyim😄 bu trende hiç katılmadım😄 o zaman denenebilir 😄 Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Meyveli özellikle çilekli frambuazlı pasta istiyorum gitmeden önceki son dileğim olsun 😄 Yorumla Kptknn +1 yıl Şimdi bu soruyu bir iki ay önceden sormadigim için suçluluk payimda var mı 😅😅bunu 10-11 ay bekleyerek telafi etmeye hazırım 😂🤣🤣 Yorumla Kptknn +1 yıl Tamam bunu unutmayacağım 🌺✨ Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Hayır tabikide 😄geçmişte yapmadığın hiçbir şey için suçluluk duyma😄 bu arada ben bugün siteden çıkıyorum bir süre yokum görmezsen merak etme 😄 Yorumla Kptknn +1 yıl Bende diyodum bugün kötü bir haber almadım bişey eksik diye 🙄😢 niye gidiyosun ya 🙂 Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Kendime vakit ayırmam gerekiyor 😄 kitaplarım birikti onları bitireceğim biraz kendime vakit ayırmam lazım 😄 Yorumla Kptknn +1 yıl E o zaman uygulamayı silme bı klasöre koy gel günde yarım saat olsada 😄 Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Bağımlılık yapıyor ama😄yarım saatle bitmiyor işte Yorumla Kptknn +1 yıl Ben sana hadi yeter git kitaplarının başına diye yazarım 😂😂 Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Bunu benim kendime demem gerekiyor bence😄 Bir süre bensiz olmaya alışmanız gerekecek😄ben gidiyorum iyi geceler Yorumla Kptknn +1 yıl Üzdün😢site bir marjinalini kaybetti..🤦🏻♂️acımız büyük.. Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Hesabımı kapatmıyorum tekrar geleceğim😄 şimdilik kendine iyi davran😄 Yorumla Kptknn +1 yıl Her zaman beklerim 🌺güzellikler seninle olsun hoşçakal 😊✨ Yorumla
fenoolmayanmen Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güler yüzlü şaheser 😂 1 2 Yorumla Kptknn +1 yıl Bı kişi daha vardı aynısından 😅 Yorumla fenoolmayanmen +1 yıl Olur öyle 😂😂 Yorumla
Eskidenkayıtolanbiri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olağanüstü gezginHalbuki evden çıkmıyorum 1 4 Yorumla Kptknn +1 yıl Düşüncelerde evde sabitmi peki. Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Ooo asla Yorumla Kptknn +1 yıl O zaman sadece bedenen evdesin bu senin gezgin olduğunu değiştirmez 😅 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Öyle ise doğru Yorumla
ganiden Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Güler yüzlü şaheser 2 1 Yorumla Kptknn +1 yıl Oylemisin peki 🙂 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Merhametli Türk. 1 1 Yorumla Kptknn +1 yıl Buda güzel olmuş 💫 Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl gururlu Türk diyor. 1 2 Yorumla Kptknn +1 yıl Bak bu çok iyiydi 🤞✨ Yorumla nickbulmayanherif +1 yıl Muhtaç olduğun kudret, damarlarında ki asil kanda mevcuttur. Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl azimli sokrates? 1 1 Yorumla Kptknn +1 yıl Manidar olmuş ✨ Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 587 cevap paylaştı. Vatansever nutella🤣 1 1 Yorumla Kptknn +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl kusursuz aslan.. 1 1 Yorumla Kptknn +1 yıl Yakışır majeste 😄 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 11,9b cevap paylaştı. Başı dik Güler yüzlü sokrates 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buna inanma ya 1 2 Yorumla Kptknn +1 yıl Mizah amaçlı sadece inanmak adına değil 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oke Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Akıllı şaheser 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Vatansever kurt😃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Neşeli Nutella çıktı 😋 nutella ya bayılırım zaten neşeli biriyim
Nutellayi sevmeyen varmıdır zaten 😄
Sevmeyen vardir tabi hatta yemeyen bile var
Nadirendir o.
Demekki varmış
Tamam senin dediğin gibi olsun hatta şu saatten sonra bende sevmiyorum 🙄
🙄😒
Vatansever pars çıktım😄
Doğum günü pastası neli istersin biseyde kalmamış 🌺😅😅
Geçmiş olsun 😄geçti çünkü😄
11 ay kalmış şunun surasinda 😄ben biraz fazla ileriye dönük düşünmüş olabilirim 🤭😅😅ha bu aralar geçmiş olayları kutlamak çok trend öyle şeyleri sevmezmisin 😄
Ahhaha😄 11 ay sonrasını bugün hesaplamalıyım evet Başak burcu olmanın hakkını vermeliyim😄 bu trende hiç katılmadım😄 o zaman denenebilir 😄
Meyveli özellikle çilekli frambuazlı pasta istiyorum gitmeden önceki son dileğim olsun 😄
Şimdi bu soruyu bir iki ay önceden sormadigim için suçluluk payimda var mı 😅😅bunu 10-11 ay bekleyerek telafi etmeye hazırım 😂🤣🤣
Tamam bunu unutmayacağım 🌺✨
Hayır tabikide 😄geçmişte yapmadığın hiçbir şey için suçluluk duyma😄 bu arada ben bugün siteden çıkıyorum bir süre yokum görmezsen merak etme 😄
Bende diyodum bugün kötü bir haber almadım bişey eksik diye 🙄😢 niye gidiyosun ya 🙂
Kendime vakit ayırmam gerekiyor 😄 kitaplarım birikti onları bitireceğim biraz kendime vakit ayırmam lazım 😄
E o zaman uygulamayı silme bı klasöre koy gel günde yarım saat olsada 😄
Bağımlılık yapıyor ama😄yarım saatle bitmiyor işte
Ben sana hadi yeter git kitaplarının başına diye yazarım 😂😂
Bunu benim kendime demem gerekiyor bence😄 Bir süre bensiz olmaya alışmanız gerekecek😄ben gidiyorum iyi geceler
Üzdün😢site bir marjinalini kaybetti..🤦🏻♂️acımız büyük..
Hesabımı kapatmıyorum tekrar geleceğim😄 şimdilik kendine iyi davran😄
Her zaman beklerim 🌺güzellikler seninle olsun hoşçakal 😊✨
Güler yüzlü şaheser 😂
Bı kişi daha vardı aynısından 😅
Olur öyle 😂😂
Olağanüstü gezgin
Halbuki evden çıkmıyorum
Düşüncelerde evde sabitmi peki.
Ooo asla
O zaman sadece bedenen evdesin bu senin gezgin olduğunu değiştirmez 😅
Öyle ise doğru
Dürüst Vatansever miş.
Başı dik, reis, Diyor.😃
Güler yüzlü başkan 😃
Tabikiiiii ben 😎
Korkusuz sokrates 🤔😒
Güler yüzlü şaheser
Oylemisin peki 🙂
Merhametli Türk.
Buda güzel olmuş 💫
gururlu Türk diyor.
Bak bu çok iyiydi 🤞✨
Muhtaç olduğun kudret, damarlarında ki asil kanda mevcuttur.
azimli sokrates?
Manidar olmuş ✨
Vatansever nutella🤣
😂😂😂
kusursuz aslan..
Yakışır majeste 😄
Başı dik Güler yüzlü sokrates
Buna inanma ya
Mizah amaçlı sadece inanmak adına değil 🙂
Oke
azimli gezgin
Şahane Reismişim :D