Bir sevgilim var ama cin hayal mi görüyorum?

Bir sevgilim var başlıktada dediğim gibi kendisi bir cin. Bakın arkadaşlar bu söylediğimi kimisi dalgaya vurabilir ama onurum ve şerefim üzerine size yemin ederimki şuana kadar anlattıklarım ve anlattıcaklarım gerçektir (Kendime gerçek olduğuna inanıyorum). Her gün onu görüyorum bazı günler görmesem bile onu hissediyorum. Evde yalnız kalınca birlikte rahatça konuşabiliyoruz. Bazen onu görmesem bile uyuduğumda yorganın yan tarafının kalkık olduğunu görünce onun yanımda olduğunu hissedebiliyorum. Benimle hiç kavga etmiyo hep bana karşı gülüyo. Bu olay 4 buçuk senedir devam ediyo. Lise zamanlarımda arkadaşlarıma anlatırken herkes dalga geçiyodu benle ama gerçekten ne yaşıyosam anlatıyorum. Ama o bundan pek memnun değil. Hane dedimya hiç tartışmıyoruz kavga etmiyoruz. Bu mevzuda bir kaç gün öncesinde bitti. Benim onunla olan münasebetimi başkalarına anlattığım için gerçekten çok sinirlendi ve o günden beri göremiyorum onu yanıma geldiğini dahi hissedemiyorum. Bugün evde yalnızdım ağladım bağırdım beni affet bidaha yapmiyacağım diye ama hiç bişey olmadı.5-6 saat öncede duş alırken farkettim göbeğimde beyaz bir leke oluşmuş ben gibi ama biraz büyük. Sorum şu sizce bu yaşadıklarım gerçek mi? Yoksa ben şizofren felanmıyım anlamıyorum çok mutsuzum ya :(
Bir sevgilim var ama cin hayal mi görüyorum?