LÜTFEN BİR FİKİR VERİN AŞIRI UTANIYORUM.
Dün ingilizce kursunda oldu reglimin ilk günüydü baya da akıyordu benim reglim ağır geçer ağrıdan dersi dinleyemiyorum koydum başımı uyuyakalmışım derste kan bildiğin akmış üstümden her yer kan göleti olmuş yanımda da bir çocuk oturuyor işte hem de erkek uyandım gördüm işte her yerin kan olduğunu yanımdaki çocuğun bacağına da bulaşmış bu arada çocuk kısa bir şort giyiyormuş ağladım hoca benimle sınıftan çıktı temizlikçiyi çağırdı eşofman ve ped verdi ağlama olabilir parol var içmek istersen derse geçelim dedi eve gitmek istediğimi söyledim izin verdi eve gittim dünden beri bunu düşünüp utanıyorum hadi bırak tüm sınıfı ben yanımda oturan çocuğun yüzüne nasıl bakacağım?
Dün ingilizce kursunda oldu reglimin ilk günüydü baya da akıyordu benim reglim ağır geçer ağrıdan dersi dinleyemiyorum koydum başımı uyuyakalmışım derste kan bildiğin akmış üstümden her yer kan göleti olmuş yanımda da bir çocuk oturuyor işte hem de erkek uyandım gördüm işte her yerin kan olduğunu yanımdaki çocuğun bacağına da bulaşmış bu arada çocuk kısa bir şort giyiyormuş ağladım hoca benimle sınıftan çıktı temizlikçiyi çağırdı eşofman ve ped verdi ağlama olabilir parol var içmek istersen derse geçelim dedi eve gitmek istediğimi söyledim izin verdi eve gittim dünden beri bunu düşünüp utanıyorum hadi bırak tüm sınıfı ben yanımda oturan çocuğun yüzüne nasıl bakacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yuh sen siniftakileri dusuncegine once bi doktora git
Gitmiştim ilaç alıyorum vücudumdaki fazla östrojen den kaynaklı bu ama bu kez unutmuşum işte almayı almayınca da reglim çok ama çok kanıyor işte
🥺🥺ay bu çok kötü
Bir şey olmaz.
Harbiden napican sen
Erkekler Ne Diyor
Bence böyle bir durumda yanında oturan çocuk anlayış gösterecektir. Sınıfın da anlayış göstermesi gerekir öyle de olacaktır bence kendine dert etme
Yani utanılacak bir şey yok gayet normal doğal bir durum bütün kızlar oluyor
Ama kardeşim bacağına bulaştırmıyor bütün kızlar
Kazara olmuş bir durum sen de istemezdin öyle olsun. Hem gizlenecek ya da saklanacak bir şey de değil o yüzden çok kafana takma bence
Haklısın oldu bir kere yapacak bir şey yok
Bu arada kardeşim*cuğu kardeşim diye çevirmiş KS herhalde kötü bir kelime falan sandı KS
bir şey olmaz ya doğal bir şey bu erkek sonuçta o bir öpersin unutur her şeyi dsdfgd
Çok geçmiş olsun ama bu ciddi bir durum doktora git. Fazla kan iyi değil tehlikelidir belki
Ergen olduğu için normaldir.
@QueenOfTheFate çok fazla kan normal mi?
Benim başka bir durumum var ilaç alıyordum normalde unuttum almayı ondan oldu
Peki
O kadar akiyor mu ki... troll bence
Özel bir durumum var yoksa tabi ki normal kadınlarda o kadar akmıyor
Geçmiş olsun o zaman.. ama hiç bi şey olmamış gibi davran anca öyle atlatırsın
Niye ki doğal bir olay, bundan utanılır mı
sağlık için kimse seni yargılamaz, dert etme
Saçmalama yaa ne var bunda
oha😂 sonra çocuk naptı
Konuşmadım ki çocukla sadece baktı yüzüme uzunca bir süre direk üstümü değiştirip eve gittim ayrıca nasıl konuşayım utanır insan haliyle
kıyamam sana ya üzülme utanılacak bi olay değil sadece talihsizlik
bi daha görürsen yenisini alabilirim de o kan zor geçer
Sadece kıyafetine değil bacağına da bulaştı çocuk iğrenmiş olabilir
Bir şey olmaz bence
o kadar akmaz