Ondan hoşlanıyorsan zaten alelade birşeylerin dışında adım atman gerek öyle bir adım olmalı ki hem ona niyetini belli etmiş ama hemde adım atmamış olman gerek. Osmanlı zamanındaki kadınlar misal mendil düşürerek mesaj verirlerdi ki aşırı muhafazakar bir toplumduk ozaman şimdi daha rahatız ihtiyacın olan sadece biraz cesaret. Ayrıca hediye vericek kadar yakın olsaydın adam zaten bundan bir hoşlanma belirtisi çıkaramazdı. Önemli olan bu. Anlatabilmişimdir umarım
Mesela gömlekten birkaç dövme aç ve erkeğin biraz kısa gibi ya da yanına birkaç parça bir şey aldım okuldan çıkarken giyim Normalde dekolteli giyiniyor musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel bakışlar at ona aptal değilse anlar anlamıyorsa kesin ya aptaldır ya istemiyordur hiç uğraşma
Şu bakış işini denicem avahjd tesekkür ederim💓
Rica ederim şeker 🌺
Kendi ellerinle yaptığın hoş bir hediye ver ona. İlk etapta aranızdaki iletişim yollarının açılıp güçlenmesini sağlar bu
Ama hediye verecek kadar yakın değiliz yani versem garip kaçar ki vermem utanırım zaten:(
Yani bunun için beni fark etmesi ve ondan da bi adım görmem gerek
Ondan hoşlanıyorsan zaten alelade birşeylerin dışında adım atman gerek öyle bir adım olmalı ki hem ona niyetini belli etmiş ama hemde adım atmamış olman gerek. Osmanlı zamanındaki kadınlar misal mendil düşürerek mesaj verirlerdi ki aşırı muhafazakar bir toplumduk ozaman şimdi daha rahatız ihtiyacın olan sadece biraz cesaret. Ayrıca hediye vericek kadar yakın olsaydın adam zaten bundan bir hoşlanma belirtisi çıkaramazdı. Önemli olan bu. Anlatabilmişimdir umarım
Görüşün için teşekkür ederim ama maalesef ki hediye şu an olmaz
Direk dikkat çekici giyin
Aynen sınıfta
Tabuların var mı?
Derken?
Liseyemi gidiyosunuz universiteyemi
Lise son
Bence erkeklerle iletisimini kes once cekici ol gizemli ol ve Seksi giyin
Erkeklerle bir iletişimim yok onun en yakın arkadaşı ve benim 2 erkek arladaşımla konusuyorum sadece. Seksi giyinemem okul üniformamız var
Mesela gömlekten birkaç dövme aç ve erkeğin biraz kısa gibi ya da yanına birkaç parça bir şey aldım okuldan çıkarken giyim Normalde dekolteli giyiniyor musun
Çok saçmalıyorsun
Sen kardeşim kucağına oturursun yakında
Ona soyle
Söylemeden*