Bankada hesabım var mı bilmiyorum hesabı kapattıım kapattığımda para var hesabıızda da denilmedi?

ünivtede bankanmatikten para çekiyodum hesabım vardı ama sonra kartımın süresi doldu bakmadım en son 5 tl gii bir para kalmıştı sanırım hatırlamıyorum ama hesabı kapatmaya gittiğimde banka para felan var demedii param varmıydı bilmiyorum hesabı kapattım öğrenemezmiym öncesinde para olup olmadığını iş bankasıydı yani 5 tlden de fazla olabilir hiç hatırlamıyorum bilee bakmamıştım sonra kart süresi doldu bir ara banka hesabınızı kapatın borçlu çıkartor banka deyince gidip kapattım banka hesabımda para olsa söylermiydi ya da kapatılan hesapta para varmıydı öğrenebilirmiyim
Güncellemeler
+1 yıl
üniv için hesp açtım bankamatikten para çekiyordum sonra mezun oldum ok bakmadım hesabıma bankamatik kartımın süresi dolmuştu baksaydım da kart geçersizdi sonra bir duyum oldu hesplarınızı kapatın borçlu olursunuz bankaya diye sormadım da para varmıydı hesabımda bilmiyorumm adam kapattı kağıt imzaladım olsa söylermiydi para hesapta olsaydı
Bankada hesabım var mı bilmiyorum hesabı kapattıım kapattığımda para var hesabıızda da denilmedi?