Merhaba ben bir tanıdığımı doktora götürmüştüm ve oradaki bir nöroloji doktorunun bana olan ilgisini fark ettim bir daha ki gidişimde ne şekilde davranmalıyım güvenilir mi sizce doktor birine? ya da sevgili olunulur mu? bakarsa bakmalı mıyım emin değilim bir soru sorarsa cevap vermeli miyim? Burası üniversite şehri beni üniversiteli bir kız mı zannetti acaba? Annem doktor a güvenilmez derdi 30 yaşında baby face olan biri
Güncellemeler
+1 yıl
Annemi de sağlık problemlerinden dolayı haftaya ona götüreceğim acaba aramızda bir diyalog geçer mi
biraz araştırdım facebookta yazışmaları vardı esprili biri belli ama bir erkek ona şurdaki kız büyüdü numarasını vereyim gel sana der gibili muhabbetlere girilmiş emin olamadım çapkın gibi
2 seçenek olabilir ya seni beğendi seninle olmak istiyor ki gördüğüm kadarıyla gayet hoş birisiniz ikincisi gerçekten hoşlanmış olabilir , ömür boyu çapkınlık yapacak değil ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Daha iyisini mi bulucan doktor. Guven meselesini tanıdıkça olusur. Baktın olmuyor devam etmezsin. Lakin seni doktor çoktan tavlamiş bile :)
Senin gibi kaç kadına ilgili davranmıştır acaba 😀 güvenme derim
bende o fikirdeyim 😒
güzel kadınsın dokatara kendini harcatma derim ve susarım...
harcar yani
sence?
Neden güvenilmesin , insanlara şans vermeden , tanımdan iyi biri olup olmadığını nasıl anlayacaksınız ki
biraz araştırdım facebookta yazışmaları vardı esprili biri belli ama bir erkek ona şurdaki kız büyüdü numarasını vereyim gel sana der gibili muhabbetlere girilmiş emin olamadım çapkın gibi
2 seçenek olabilir ya seni beğendi seninle olmak istiyor ki gördüğüm kadarıyla gayet hoş birisiniz ikincisi gerçekten hoşlanmış olabilir , ömür boyu çapkınlık yapacak değil ya
o değil birde annemi de götüreceğim aynı doktora haftaya aramızda bir esprili diyalog geçer mi acaba meraklar içindeyim
bence sizde hoşlanmışsınız yoksa burada sormazdınız :) merakınızı gidermek için test etmeniz lazım :)
Sen yinede kimseye güvenme
O sana güvendi sen güvenmiyorsun yani🙄
hayır durum öyle değil bana bakışlar atıyor ilgili ilgili bende güvenmeli miyim konuşmalı mıyım diyorum
Yani denemeden bilemezsin.
babana bile güvenmicen derler :D
Sen demin komşu teyzeyi götüren cıtırmısın
evet
Erkek işte bakar... Salla
En fazla birlikte olursun
öyle biri değilim ama fark etmiştir
Sorun mu olmak
evet
Neden olacak
Tıpçıyım asla güvenme derim ahahaha
bende öyle düşündüm
Haftada belki 50 tane güzel kız görüyordur, çoğuna sen gibi olta attığına eminim.
Kanma :D
ağzımızda maske varken kaş göz dışında başka bisey görmüyor ama nasıl fark edecek maskeyi açmadığım sürece güzelliği
İşte random zarf atıyor, gözleri beğenmiş hemen olta atmış.
Pek tekin gelmedi bana, uzak dur bence
Doktorun yerinde olsam nikahı basardım sana
neden
Yüzün güzel beğendim
maske içerisinde sadece kaş ve göz görür ama
Yüzünü görmedimi hiç daha önce
muayene esnasında bakışlarını dikti baktı dik dik maskeler ağzımızdaydı çıkarmadık hiç
Gözlerini beğenmiş demek ki dik dik baktığına göre
yani hastanın şikayetini dinlerken dahi gözü üzerimdeydi
Baya etkilemiş demekki gözlerinden uzun uzun baktığına göre
Baby face ise iş bitmiştir nikahı basardım ben
Biraz acık giyin baksın sen bakma
öyle biri değilim günlük halimle gidiyorum
ilgili olur beklemezsin
hm