Diğer Heyoo nasılsınız ne yapıyorsunuz? Cherry-Blossom Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sitede pek aktif olamıyorum şöyle bir hatır bari sorayım dedim. Nasılsınız ne yapıyorsunuz bakalım? Heyoo nasılsınız ne yapıyorsunuz? Cevapla Site Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl orta karar bir yerdeyim iştene iyi ne kötü..ne yerdeyim ne gökte..ne özgür ne tutsak..ne öfkeli ne sakin..Ne sabırlı ne sabırsız..Ne deli ne akıllı..Öyle bir şeyler iştepeki sen nasılsın? 0 1 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Aynı bu diziler gibi. :)
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl İdare eder. Evde boş boş duruyorum. 1 3 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Bugün nasılsın? :)) Yorumla ta00ta +1 yıl Daha iyi, teşekkür ederim. Sen nasılsın? 🙃 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Teşekkür ederim ben de iyiyim. 😌 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Müzik dinliyorum. Senden naber? 0 1 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Ben de müzik dinliyorum, idare ediyor. :)) Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. hiç takılıyoruz öyle gece gece 0 11 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Güzeeel. Yorumla GaraGuru +1 yıl güzel olacak heralde Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Tabii. Yorumla GaraGuru +1 yıl senin gecen nasıl? Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Şu an güzel. :)) Yorumla GaraGuru +1 yıl hadi ya sebebi nedir şu an güzel olmasının:) Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Müzik dinliyorum. Shsjjd Yorumla GaraGuru +1 yıl küçük seyler mutlu ediyor diyorsun:) Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Tabii. :)) Yorumla GaraGuru +1 yıl peki o zaman sana iyi müzik dinlemeler sıkılrsan cagır:) Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Teşekkürleeer. Yorumla
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl 3 aydır buradayım, ilk defa görüyorum 😅 0 4 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Aktif olmadığım için. :))Ben daha uzun süredir buradayım. :)) Yorumla yarakim +1 yıl Aaa, insan evladı çıktın.. İyi hoş geldin öyleyse Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Nasıl yaniiii?Sağ olasın. Yorumla yarakim +1 yıl Sonuna gülücük koymayı unutmuşum :))Bide öyle oku :))) Yorumla
weturka721 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Seni bekliyordum geldin işte aha 0 6 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Allah razı olsun. Sjsjdkkd Yorumla weturka721 +1 yıl Amin amin geç kaldın yaw Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl İşlerim var. 🤷🏻♀️ Yorumla weturka721 +1 yıl Yardıma çağırsaydın da gelmezmiydik Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Özel şeyler. Yorumla weturka721 +1 yıl Orasına karışamam tabi Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyi diyelim iyi olsun 0 1 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Amin İnşallah. Yorumla
Dropgun Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Konuşanlar izliyprum sıkıntıdan :d 0 8 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Hiç sevemedim bu programı. :// Yorumla Dropgun +1 yıl Olsun :d Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Nasılsın peki? Yorumla Dropgun +1 yıl Çok iyiym sen :d Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Maşallah Maşallah, ben de iyiyim şu an. :)) Yorumla Dropgun +1 yıl Maşalah maşallah :dd Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Shsjjd Yorumla Dropgun +1 yıl :dd Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. İyidir senden naber 0 1 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Benden de idare eder. :)) Yorumla
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 66 , eic 100% +1 yıl iyi be senden :d 0 1 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Ben de ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz. :)) Yorumla
willov Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl bokun kanalizasyondaki hali gibiyim 0 1 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl :// Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sitede sürtüyoruz 0 3 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl İyi sürtmeler. Shshjdid Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Sağolasın Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Ne demek ne demek. Yorumla
Zeyn_O Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bok gibi 0 3 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Imm, neden acaba? :// Yorumla Zeyn_O +1 yıl Her zaman öyle:/ Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Ben gibi. :// Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. İyiyiz 0 4 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Allah daha çok iyilik versin. Yorumla Mali9707 +1 yıl Tenkyu Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Yu ar velkım. Yorumla Mali9707 +1 yıl Hoşbuldum Yorumla
Cennetcennetcennnet Takip Et Xper 2 Yaş: 48 +1 yıl Iyi seni sevdim 0 1 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Sağ ool. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
orta karar bir yerdeyim işte
ne iyi ne kötü..
ne yerdeyim ne gökte..
ne özgür ne tutsak..
ne öfkeli ne sakin..
Ne sabırlı ne sabırsız..
Ne deli ne akıllı..
Öyle bir şeyler işte
peki sen nasılsın?
Aynı bu diziler gibi. :)
İdare eder. Evde boş boş duruyorum.
Bugün nasılsın? :))
Daha iyi, teşekkür ederim. Sen nasılsın? 🙃
Teşekkür ederim ben de iyiyim. 😌
Müzik dinliyorum.
Senden naber?
Ben de müzik dinliyorum, idare ediyor. :))
hiç takılıyoruz öyle gece gece
Güzeeel.
güzel olacak heralde
Tabii.
senin gecen nasıl?
Şu an güzel. :))
hadi ya sebebi nedir şu an güzel olmasının:)
Müzik dinliyorum. Shsjjd
küçük seyler mutlu ediyor diyorsun:)
Tabii. :))
peki o zaman sana iyi müzik dinlemeler sıkılrsan cagır:)
Teşekkürleeer.
3 aydır buradayım, ilk defa görüyorum 😅
Aktif olmadığım için. :))
Ben daha uzun süredir buradayım. :))
Aaa, insan evladı çıktın.. İyi hoş geldin öyleyse
Nasıl yaniiii?
Sağ olasın.
Sonuna gülücük koymayı unutmuşum :))
Bide öyle oku :)))
Seni bekliyordum geldin işte aha
Allah razı olsun. Sjsjdkkd
Amin amin geç kaldın yaw
İşlerim var. 🤷🏻♀️
Yardıma çağırsaydın da gelmezmiydik
Özel şeyler.
Orasına karışamam tabi
İyi diyelim iyi olsun
Amin İnşallah.
Konuşanlar izliyprum sıkıntıdan :d
Hiç sevemedim bu programı. ://
Olsun :d
Nasılsın peki?
Çok iyiym sen :d
Maşallah Maşallah, ben de iyiyim şu an. :))
Maşalah maşallah :dd
Shsjjd
:dd
İyidir senden naber
Benden de idare eder. :))
iyi be senden :d
Ben de ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz. :))
bokun kanalizasyondaki hali gibiyim
://
Sitede sürtüyoruz
İyi sürtmeler. Shshjdid
Sağolasın
Ne demek ne demek.
Bok gibi
Imm, neden acaba? ://
Her zaman öyle:/
Ben gibi. ://
KS de takılıyorum 🤗
İyiyiz