Kardeşim ancak başarısız insan ister başarılı olucak biri bu durumun olması için çaba ve fikirler içerisin de dans eder başarısız biri ile evlenme canım gibi hissedersin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadin evlenmeden once mihir diye bir sey var dinimizde istedigini talep edebilir Allah bu hakki kadina vermis esini cok seviyorsa durumu cok iyi degilse esini cok zorlayacak seyler taleo etmeyebilir (kadina bagli) esiyle anlasip uygun bir sey belirlenir yani neyse ama bildigim kadariyla ayrildiktan sonra nafaka almak dinimizde yok alinmasi dogru degil bu yuzden bastan kisi mihirini istedigi miktarda alabilir kimse karisamaz yani
Alah bu hakki veriyor isteyemezsin falan diyemezsin "dedigim gibi kadin evlenecegiyi kisinin durumu el vermiyorsa, isterse onu zorlamayacak bir miktar talep edebilir"
Ben hayatımı bir kadın için kazanmıyorum. Evlenmem olur biter... Bir de doyumsuz insanlarla uğraşamam. Görüyoruz günümüzde erkeklerin durumlarını. Kadınlar insan soymak için evleniyor. Sevdiğinden filan değil.
çalışıyorsa sana çalışıp alın teriyle kazandığı maaşını verecek , ortaklaşa daha kolay belinizi doğrultacaksınız , istediğiniz elektroniği , istediğiniz arabayı tek çalışan ailelere göre daha hızlı alacaksınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kardeşim ancak başarısız insan ister başarılı olucak biri bu durumun olması için çaba ve fikirler içerisin de dans eder başarısız biri ile evlenme canım gibi hissedersin
Kadin evlenmeden once mihir diye bir sey var dinimizde istedigini talep edebilir Allah bu hakki kadina vermis esini cok seviyorsa durumu cok iyi degilse esini cok zorlayacak seyler taleo etmeyebilir (kadina bagli) esiyle anlasip uygun bir sey belirlenir yani neyse ama bildigim kadariyla ayrildiktan sonra nafaka almak dinimizde yok alinmasi dogru degil bu yuzden bastan kisi mihirini istedigi miktarda alabilir kimse karisamaz yani
Erkeğin kazancı 5ken kadın 10 isterse o iş olmaz. Hakkım deyip de insan soyamazsınız.
Gidin zenginle evlenin öyleyse. Tabi kabul görürseniz.
Alah bu hakki veriyor isteyemezsin falan diyemezsin "dedigim gibi kadin evlenecegiyi kisinin durumu el vermiyorsa, isterse onu zorlamayacak bir miktar talep edebilir"
Nafakadan daha iyi br sey mihir bu arada nafakayla donuna kadar aliyorlar.
Tamam kardeş bu ekonomide sen git evleneceğin insandan tonlarca şey iste o da veremezse ayrılır zaten.
Sizin gibi kadınlar her türlü insan soyuyor zaten yuva kurmak falan değil derdiniz.
Benim ne kadar isteyecegim hakkinda fikrin yok tonlarca iste falan diyorsun yazik. Ben esimi zorlamak istemem durumuna uygun belirlerim.
Ben hayatımı bir kadın için kazanmıyorum.
Evlenmem olur biter...
Bir de doyumsuz insanlarla uğraşamam. Görüyoruz günümüzde erkeklerin durumlarını.
Kadınlar insan soymak için evleniyor. Sevdiğinden filan değil.
Sen beni tanimadan yargiladigin icin muhtemelen tam olarak oyle biriyle evleneceksin. Daha fazla yazma.
Öyle biriyle mi evleneceğim?
Geç Allah aşkına...
Hergün sana delik verecek daha ne :D
Çamaşırın
bulaşığın
evin tertibi düzeni
doğacak çocuğun bakımı
her şey ona ait
Çalışıyorsa ortak.
çalışıyorsa sana çalışıp alın teriyle kazandığı maaşını verecek , ortaklaşa daha kolay belinizi doğrultacaksınız , istediğiniz elektroniği , istediğiniz arabayı tek çalışan ailelere göre daha hızlı alacaksınız
İki kişi çalışınca mecbur paralar da birleşecek.
bir kere veriyor onu çok ama çok özel şey sanıyorlar
gtunu vercek iste 2 yil sonra bosanip nafaka ile verdiginin mislini alacak
su sinemsalan fake ateist bir erkek 1000. hesabi kardeşim
Bencede öyle şikayet ettim
250 gram var ona güveniyorl
zengin koca mis gibidir çünkü
Kadın tarafı ne vaat edecek?
Kadıınına göre değişir bu :D
Rahat etmek istiyor.
İstemekle olmaz.