Bugün okula giderken üst siniflardan biri vaay kiza bak dedi bir ton iltifattan sonrada bacak boyuda 1.15mis dedi ne demek istedi? Hayir hakaret mi etti anlamadim gidip soramadimda haliyle. manken
Bacak boylarıyla ilgili en ufak bir bilgisi olmadığı anlamına geliyor.
Çoğu modelin bacak boyu 1.03-1.08 metredir ve dünyanın en uzun bacak boyu: 1.32
ki o kadın da 2.05 metre yani 1.15 metrelik bacağa sahip biri en az 1.80 metre olmakla birlikte o boya sahip insanların da çoğunluğunun 1.15 metrelik bacağı yoktur.
Burada bacak boylarıyla ilgili ne zaman bir soru görsem 1 metreden kısa bacağı olan kadın yok ama dünyadaki genel bacak boyu ortalaması 90 cm - 1 metre.
Türk kadınının boy ortalaması da 1.60 metre civarı olduğuna göre standartlar baz alındığında 90 cm civarı bacağı olan 1.60 metre bir kadın bacakları uzun olarak kabul edilir ama buradaki kadınların hepsi standartların üzerinde demek ki. :)
Burada söylenen ölçüleri baz alırsak boy olarak olmasa da bacak boyunda Çeklerle aramızda pek de fark yok gibi. :) Yürüyen bacak halinde gezmek kime ne kadar çekici gelir, bilemiyorum. :) Sonuçta idealin çok üzerinde olmak da estetik açıdan sıkıntı yaratacaktır. Bazıları bacak boyunun baş hizasında bittiğini düşünüyor olabilir mi, diye düşünmüyor değilim. :)
Boyum 1.73 ve bacaklarımın 96 cm olması uzun bacaklı olarak kabul görmemi sağlıyor. İdeal bacak ölçüme ulaşmış sayılıyorum yani. Bacak boyum 1.03 metre ki bu da modellerin ortalama bacak ölçüsü.
Yaaa bisey sorcam konuyla. alakali degil. bu resimdeki kiz mesela cok cok cok guzel dimi? Nerdeyse dunyanin sayili guzellerindendir dimi. ama ben neden guzellerden okadar hoslanmiyorum. normal disardaki turk kizlarindsn cok daha etkileniyorum yani neden boyle oluyor anlamadim.
Önemli olan bir de buzdaginin üst kısmı 🤔 Bacak boyu uzun olup üst ksiim küçük olduktan sonra bir anlamı yok. Tamamen kısa boylu kızlara göre görüntü olarak daha komikler😏 Alt üst orantısı önemli bence
Bacak boyunun uzunluğuna iltifat etmiş işte, bir çok mankenin fiziği güzeldir başlıca nedeni bacak boyunun uzunluğudur. Kıyafetleri daha güzel kaldırırlar, nacizane görüşüm.
1 15 mi.. Çok harika vucüdun olması lazım o bacak boyuna
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kim demişse harbi atmış en uzun bacaklı kadının bacağı 1.33 zaten o kadar uzun bacak hoş değil ama iltifat etmiş belli bunu sormadan da anlayabilirdin ilgi çekmek için sorma
Hani anlamadığım çocukta nasıl bir göz varsa bakarak bacak boyunun 1.15 olduğunu nasıl anlamış.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hakaret mi etti anlamadın ama soruyu sorarken bu görseli kullandın. Güzelim ama saf salağın tekiyim iyi kızım yani rolleri. İlgi budalası kısaca. Hadi beyler çökün 1.15 bacaklara iltifata
En İyi Cevaplar