Bittim bittim yok böyle bir koku cafede bir çocuk sıkmıştı dayanamayıp gidip sormak zorunda kalmıştım bu ne böyle ya bana bu parfümle alacak kişiyle hemen nikahı basıyorum ciddiyim aşık oldum kokuya ya tabi araştırıp orjinalini bulunca 4000TL fiyatla karşılaşınca baya bir şaşırdım ama böyle koku yok ya alabilecek olan var mı bana?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Biladerim buradan bir tane köle buluyorsun o sana alıyor dene bunu
Kullandım favori parfümüm dumanlı ananas kokusu spor yaparken çıkışta herkesin sordugu parfümüm
Evet evet ananas ağırlıklıydı aşırı hoş freş bir kokuydu ya nasıl bir parfüm allahım yarabbim
Pahalı ama 1.500 en az şu an
Araştırdım onlar çakma bizzat parfümcüye gittim 4000tl
Benim arkadal var 450 ye yakın parfümğ var ben ondan şişeden çektiriyorum 30 ml mesela 20 ml orjinal ama
Alabilirim ama o paraya yazık asla vermem böyle saçma. sapan bir şey için
Çok etkileyici değilmi
Çoooooookk
Bende de var bi bakan bidaha bakıyor. Genelde ceo'lar kullanır
Çok iyi bir parfüm ama çok lüks
Evet çok pahalı ama parasının hakkını kat be kat veriyor
Çocuk sıkmış diyosun sen nasıl kullancaksın
Sen bi alsan o kokuyu çıldırmıyor musun gör
Ya evet erkek parfümleri çok iyi olabiliyor ama ondan mı kullancaksın ben olsam anlaşılmasa bende kullanırdım erkek parfümü dkjdkdj
Bu çok farklı yemin ederim ki o kadar güzel kokuyor ki birdaha o kokuyu alabilecek miyim diye oturup ağladım sen düşün
İyi ki sormuşsun o zaman çocuğa dkfjk ben de bakayım bir ara
İnternetten felan güvenip alma ben Mall of İstanbul alışveriş merkezinde sordum fiyatını 4000TL tek orada buldum internettekiler sahte
Çok pahalı ya tester var mıdır dkfj kokusunu alaydık
Tarif edilemez bir ananas kokusuna sahip koku gitgide daha freş bir hal alıyor
Merak ettim ya
Aşık olursun kokuya demedi deme :) onu almak için çok çabalıyorum işte
Bakalım :)
3700 bandında .
Var bende bu.
Ciddi misin?
Evet