16 17 yaşlarındaki kızlardan hoşlanmam benim pedofoli oldugumun mu göstergesi :( ?
ayrıca yaşım 16-17 gibi gözüküyor.
ayrıca yaşım 16-17 gibi gözüküyor.
Su an 21 yasinda olduğun için millete kizlar küçük gelmiş otuz yasindayken 25-26 yasindaki kizlardan hoslanman gayet doğal. Erkeğin akli geriden gelir derler bence en az 6-7 yas ideal
Ayy erkek olmakta zor zanat coluk. colukla tripli kizlarlada ugrasilmazki:/
haklısın :D
Kardes bende kucuk gosteriyorum minyon tipliyim benim kuzenin bir arkadasi vardi 34 yasinda 17 yasindaki kizla cikti 8 ay kadar ben bunu duydum sok oldum onun icin takma kafana
onlardan bende hoşlanıyorum merak etme
hacı ne yaptın sen :D
Cevap
14Cevap
Pedofoli medofoli ne ya. Bildigin sübyancilik bu :D
aradaki fark ne
Ben 17 yasindayken 24 yasinda ve 22 yasinda sevgilim olmustu normal bence.
rahatladım :d
:)) hatta kız olgun davranislar sergiliyorsa cok iyi anlasirsiniz, 4-5 yas ideal bir fark. Aynen devamm :)
Onlarin senden hoslanmalari normaldir de senn onlardan hoslanman garip kaciyo biraz. Ama sıkıntılı bir durum yok bence zaten erkegin yasi biraz daha fazla olmali
Yas farki 4-5 ideal ama kzlarin yaslari ufak oldugundan pek normal gelmesede sanirim herkes boyle
tip olarak benim gibi gözüküyorlar zaten. belkide ondan hoşlanıyorda olabilirim. mesela geçen markete sigara almaya gittim kimlik göstermemi istedi :D
Erkekler biraz daha gec olgunlasiyorlar olabilir inanirim yani. kizlarda daha erken. dd
Yoo gayet normal... Sonuçta bayanlar daha erken olgunlaşır
saçmalama 4 yaşla pedofili olunmaz. 41 yaşında olsan anlarım da 21 yaşında birinin 17 yaşında kızdan hoşlanması normal
Ben hiç bakmam 20yaşlarındaki cocuklara
Seninkide zevk meselesi
kaç yaşındasın ki? 18-24 yazıyor
16 17 degilim :))
bende 19 yaşındayım bende liseli gibi görünüyorum ister istemez küçüklere kayıyor gözüm :P
aynen dostum bende maks 17 gösteriyorum.
hiçbir önemi yok sübyancı diyenlere aldırma 10 yaş farkla evleneler var zengin koca bulanları hiç saymıyorum
Ben 25 yasindayim bende bakiyorum.. Ayrıca subyancilikla alakasi yok.. O yasta seksi giyinmeyi biliyorsa o kuşlara çocuk diyemezsiniz... Ayrıca burada çok denk geldim bir çoğu o yaslarda erkeklerle beraber oluyorlar bu mu subyancilik.. Sizin çocuk dediklerinizin yemediği haltlar kalmiyo sonra yaşça büyük erkek onlara bakinca subyanci mi oluyor..
olabılırde zor olur yaa bırazdaha yasıtına uygun olsa daha ıı olur
onlar karta kaçmış gibi :D
kanks şimdilik yaşın gereği en fazla 3 yaş aşşağınla ilgilen.
yaşın ilerledikçe yaş aralığını arttırırsın.
16 - 17 yaş kızlar için genelde ergenliğin orta veya son zamanalrı oluyor. Birçoğu da günümüzde çıkmış oluyor ergenlikten bu yaşlarda. Yaşın daha 21 bu seni pedofil yapmaz arada bir kaç yaş var çünkü. 12 - 13 deseydin acilen psikoloğa git derdim.
Leonardo Dicaprio 40 yaşında və sevgilileri hep 18 19 yaşında oluyormus 20 yaşına çatdığında ayriliyormus
Sübyancı mısın oğlum git yaşıtlarınla takıl
gerçekten öyle mi oluyor?
bende 16-17 gibi gözüküyorum :D mesela geçen market görevlisi sigara istediğimde kimlik göstermemi istedi :D
Pedofoli mi? Düpedüz sübyancısın kanka :D
aradaki fark ne ola :D
Fark yok işte bilimselleştirme diyorum :D olabilir ya takma kafana ben de küçük gösteriyorum. Yine de yaşıtlarına şans ver bir tekrar alıcı gözle bak :D
Bende 18 im 25-36 arası kızlardan hoşlanıyorum asdşflsdi
ow şet
Profilimdeki hatun 36 yaşında mesela
Ben de 26 yasindayim 17 18 yasndakilerden hoslanrm :-)
subyancılar ıcın normal
en iyi cevaptaki adama bak :d
ben kesin normalim
16 ve altı normal değildir
zaten öyle birşey olamaz
Ergenligi bitmemis daha
hoşlanmak ergenlik göstergesi mi?
Evet ergenlere ugasiyorsun ergensin demek
Pis sübyancı
ama bende 16-17 gibi gözüküyorum. bundan olabilir mi?
ya cidden bende öyle gözüküyorum. yüzüm maks 17
normal bence aranızda 4-5 yaş var sonuçta
sen gelcen 26 ya o gelcek 21-22 ye bnce normal :)
Hmmm entresan
bence normal bişey..
geleceğe yatırım yapıyorsun afferim :) :)
ahahahaha :D
Normal
İlginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar