Beğendiğiniz sadistliği konu edinen filmler varsa söylermisiniz?
Mümkünse sansür olmasın :D
Mümkünse sansür olmasın :D
Başlığı görünce gözlerim açıldı dur yazıyorum,
-A Serbian Film
-Sodomun 120 günü
-İnsan Kırkayak ( İkincisi de çıktı bunun onu izlemedim ama birincisi sağlam)
-Mezarına Tüküreceğim 1-2
-Pink Flamingos
-Irreversible
Bonus,
Funny Games ( Sadece psikolojik gerilim barındırır kanlı sahneler yok)
Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
kırk ayak 2 iğrenç izleme de :P iğrenç dediğim de 1. nin binde biri dahi değil , kötü yapım. diğerlerine katılıyorum.
rica ederim :) ilkini izledim bundan sonra p. rno felan izleyemem. psikolojim altüst oldu :D
anneme telefonda anlattım bazı olayları. karı kapadı suratıma telefonu küstü :D:D:D
1 ay kendine gelemez o :D izlese ölür
Bir sirp filmi yasakli bir film. Piskolojimi bozdu acayip sadistlik ve puskolojiyle alakali.. İşkence filminin de onerebilirim oda psikolojik ve sadistçe bir film fransiz yapimi.. İki filmin yönetmeninin de nasil bir kafayla bu filmi yaptiklarini hep merak etmisimdir
olur işkenceyi severim :)
Dikkatimi ceker benimde aynen :)
Sodom'un 120 günü. Sinema tarihinin en rahatsız edici filmidir. Birçok ülkede yasaktır. Filmin yönetmeni Pasolini, dövülerek öldürülmüştür. Marquis De Sade'nin kitabına uyarlanan bir filmdir. Uzun bir süre kendine gelemezsin.
Cevap
2Cevap
Sadistlik konusunda Tarantinoya takığım ben, mesela Hostel :D zevkini bilemem ama manyak bir film izle derim miğde istiyor biraz
Ölümcül Saplantı. Pencereyi açık bırakıyorum ordaki cani gibi gelir biri de benim bağırsaklarımı çıkarıp öldürür diye umuyorum. Bakalım bekliyeceğim :(
Yamyam işkencesi mutlaka izlemelisin mom and dad mükemmeldi, woman da gayet sadistçeydi tavsiye ederim
Sırpski
Miden kaldırmaz kank
o bebegi gördükden sonra kapadım :d o ne l*n
Bn izledim sonuna kadar
deneyecegim simdi geri izlemeyide. bu filmin senaryosunu yazanı tutuklamaları lazım. o nasıl bir senaryo
Bence çok güzel gerçekleri anlatıyor
İskence odassi.
tam kusmalık
srpski...
Sırpski
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar