Evet genelde erkek arkadaşımla beraber içiyorum o daha uzun süredir 3 4 yıldır kullanıyormuş ben 2 aydır falan aralıklı olarak içiyorum onunki kızarıyor benim içerken gözlerim biraz sulanıyor parlıyor ama kızatıklık olmuyor acaba o daha uzun süredir kullandığı için mi onunki kızarıyor benimki kızarmıyor
Ne alaka esrarla onu anlamadım adam gece uyumaz kızarır.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır esrar içince göz kızarır ya. Ama bu bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. Bunun nedeni bi süredir kullanınca mı içtiği zamanlar göz kızarması yapıyor? Yoksa birisi ilk defa da içse gözü kızarıyor mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Esrar gibi uyuşturucu maddeleri kullandığınızda gözünüz kızarır. Beyin uyuşma yaşadığından gözlerde hakimiyeti kaybeder.
Ben kullandığımda etkilerini hissediyorum kafası geliyor ama gözlerim kızarmıyor sadece neden olabilir
Yanında birileri var mı içerken. yanında içerken dikkat ettir. Gözlerin kızarmasa bile göz bebeklerin değişir.
Evet genelde erkek arkadaşımla beraber içiyorum o daha uzun süredir 3 4 yıldır kullanıyormuş ben 2 aydır falan aralıklı olarak içiyorum onunki kızarıyor benim içerken gözlerim biraz sulanıyor parlıyor ama kızatıklık olmuyor acaba o daha uzun süredir kullandığı için mi onunki kızarıyor benimki kızarmıyor
Semptomlar sizde de var. Kaç yaşındasınız.
23
Yeni başladınız bu yaşlarda bir şey olmaz. Sevgilin kaç yaşında.
O 26 yaşında
Alışıksa ona bir şey olmaz. Size tavsiyem pek içmeyin. Kimyasal dolu içinde. Günlük hayatta sigara kullanıyor musunuz
Evet sigara içiyorum
Zehirlenmen daha az olur. O değil bizim burada senin yaşlarda çok için var. Anlam veremiyorum.
Kafası iyi alkol gibi tadı kötü de değil omdandır
Doğrudur. İçme sebebin bu mu? Yoksa iş hayat okul falan darladığından mı
İçiyorsun
Hayat darladığından dolayı kafa dağıtmak için
Anlıyorum. Meslek okul falan yok galiba.
Okul yok meslek olarak sevgilimle birlikte çalışıyoruz
Lise terksiniz galiba
Hayır liseyi bitirdim
Anladım. Lise menzunusunuz. Üniversite yok. Sen yine de fazla içme bu meredi.
Okeyy
Okey 😂
Ne alaka esrarla onu anlamadım adam gece uyumaz kızarır.
Hayır esrar içince göz kızarır ya. Ama bu bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. Bunun nedeni bi süredir kullanınca mı içtiği zamanlar göz kızarması yapıyor? Yoksa birisi ilk defa da içse gözü kızarıyor mu?