Diğer Şu an yanınızda olsam ne yapardık? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gezer miydik konuşur muyduk neler yapardınız 😂 #prensyanı Güncellemeler+1 yıl #prensyanı Güncellemeler+1 yıl Durum bu 😂 Şu an yanınızda olsam ne yapardık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yurdan Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kahvaltı hazırlarsan kahvaltı yaparız , hazırlamazsan beraber valiz hazırlarız olma mı? Bence çok gözel olur. 1 2 Yorumla dymsuz +1 yıl yolculuk nereye Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur kız :D Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Barbaros izlerdik 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur :)) Yorumla
Melodiiiii_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Knka bize gel çok eglenecez 😅Evde telefonlar elde sıkıntıdan patlardik shchhbbbv 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben varsam sıkılmayiz😂 Yorumla Melodiiiii_ +1 yıl Öyle olsun 😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıra sıra birbirimize yumruk atardık nakavt olana kadar sonra kazanan kaybedeni hastahaneye götürürdü 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Giden sen olurdun o halde gizli 😂😁 Yorumla
Kertelemeyenkele84 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Koştururdum seni , çay kahve yemek falan 😁😁 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂😁 Yorumla Kertelemeyenkele84 +1 yıl Napak bu saatten sonra biz mi yapak yeğen 😒 bizde bize düşeni yaparız Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya :D Yorumla Kertelemeyenkele84 +1 yıl Len yeter canının sıkıldıkça güncelleyip durma şunu.. uyuz etme la bizi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :D :D Yorumla Kertelemeyenkele84 +1 yıl Dua et şu an yanımda değilsin 😅😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya :D Yorumla
0asrınz0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kahvaltı yapardık 2 11 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla 0asrınz0 +1 yıl Nee Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla 0asrınz0 +1 yıl Evet beğenemedin mi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senle yeriz tabiki 😂😊 Yorumla 0asrınz0 +1 yıl Hıhı Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen yaparsın 😂 Yorumla 0asrınz0 +1 yıl Sen hazırlarsın yeriz Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O niye 😂😋 Yorumla 0asrınz0 +1 yıl İşte ben hazırlayacak değilim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya 😂😂 Yorumla
I-Love-You-Coffee Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Üçümüz geziyor olurduk 1 4 Yorumla kartalgibikartal +1 yıl Ellerimizde kahve olurdu Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Üç derken :D Yorumla I-Love-You-Coffee +1 yıl Dayımla geziyorduk yanımda olsaydın 3 olurduk :D Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :D Yorumla
Sweetdreams256 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Partilerdik tüm kankalarımı çagrirdım 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla Sweetdreams256 +1 yıl Evet partiler miyiZ prens Yorumla Sweetdreams256 +1 yıl Sabaha kadar hep birlikte hayal çekeriz Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranlarım da gelir 😂 Yorumla Sweetdreams256 +1 yıl Yok gelmesinler istemiyorum onları sadece benim arkadaşlarım olsun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çok olur kız öyle :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Se*s yapardık 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beraber yapılacak bir aktivite diyosun kız😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🔥 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😋 Yorumla
dymsuz Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 342 cevap paylaştı. kahvaltıya buyur 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
cinMeraklısi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl p*rno izlerdik 2 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beraber yapabileceğimiz bir aktivite diyorsun😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kahvaltı hazırlarsan kahvaltı yaparız , hazırlamazsan beraber valiz hazırlarız olma mı? Bence çok gözel olur.
yolculuk nereye
Olur kız :D
Barbaros izlerdik
Olur :))
Knka bize gel çok eglenecez 😅
Evde telefonlar elde sıkıntıdan patlardik shchhbbbv
Ben varsam sıkılmayiz😂
Öyle olsun 😂😂
Olanı diyorum 😂😂
Sıra sıra birbirimize yumruk atardık nakavt olana kadar sonra kazanan kaybedeni hastahaneye götürürdü
Giden sen olurdun o halde gizli 😂😁
Koştururdum seni , çay kahve yemek falan 😁😁
Diyosun 😂😁
Napak bu saatten sonra biz mi yapak yeğen 😒 bizde bize düşeni yaparız
Ahah ya :D
Len yeter canının sıkıldıkça güncelleyip durma şunu.. uyuz etme la bizi
:D :D
Dua et şu an yanımda değilsin 😅😅😅
Bak ya :D
Kahvaltı yapardık
Kız 😂
Nee