Hoşlantı da değil
Ama tanımak istedim
Galiba arkadaş olmak istiyorum
En azından somut adım atıp devamında da iletişim kurmaya çalış.
Günümüzde sadece erkeklerden hamle beklemek çok İLKEL bir anlayış!
Ayrıca senin bu hislerinden onun haberi dahi yok.
İyi de hissim sadece merak
fark etmez, sonuçta tanımak istiyorsun🤷♂️
Ne olmak istediğini başında belirt de, sonra boşuna ümitlenmesin🙂
Sadece arkadaş
Bi de sanırım hikayesini çok merak ediyorum
Değişik biri çünkü
Sende onun anlattıklarına inandın öyle mi?
Yalan mı
Hemde baştan sona yalan. Sizi bu şekilde kandırıyorlar, çulsuz muhtemelen değişik hem madde bağımlılıkları hem pis işleri olan insan tipleri , bazı kızlarla veya kadınlarla sadece cinsellik için bir araya gelip bırakıyorlar ya da bırakmayıp maddelere alistiriyor bağımlı yapıyorlar ardından madde satıcısı yapıyorlar , bu şekilde yaptıkları insanları kendilerine bağlıyorlar, maddeye ulaşmak için yalvartiyorlar (öyle ki köle bile bu şekile getirdikleri insanların düştüğü durumlar karşısında daha insani yaşam standartlarında yasama devam eder. ) bu hale getirdikleri kişilere özellikle kadınlara ne isterlerse yaptırıyorlar ki , zaten maddeyi kullandıkları anda dünyadan haberleri olmuyor ve sonrasında kadını maalesef para karşılığı cinsel ilişkiye sürüklüyorlar. Dersen ki bir onlarda mı var , başka yere gitse insan orada daha kötülerin beklemediğini nereden bilecek bu hayatin içine girildiğinde de bu sefer, yaa en azından bunlar şu şekilde şiddet uygulamiyorlar şunlar şöyle yapıyormuş bunlar böyle yapıyormuş deyip kendini avutmaya başlıyor.
Ama düşünmüyor iyi de zaten bana ne isterlerse yapıyor yaptırıyorlar, bende kuzu kuzu yapıyorum ne diye işkence yapsınlar ki , diye. Sende şu an geldiğin noktada tam olarak bu adamların istedigj noktaya gelmişsin bir tık sonrası bunların avuçlarına düşeceksin. Ama dusmemelisin dikkatli ol. Baba gidecek anne dövecek kardeşler perişan, kendisi güçlenmiş güzel hikaye yazmış, bilim adamı mı olmuş, yetiştiği meşru meslek dalında olmazsa olmaz biri konumuna mı gelmiş, böyle bir hayatın içinden gelen biri neler yapmışda bu hale gelmiş? İçinde bulunduğu olumsuz şartlarda muhtemel başı boşlukta, iki ihtimal var ikiside aynı yere gidiyor , uyuşturucu işine girmiş veya bu isleri yapanların tetikçisi olmuş, yani almak istedikleri gelmezse dövmüş işkence etmiş, yanlarından gitmek isteyen olursa dövmüş işkence etmiş ki burada maalesef bayanlar çoğunlukta. Şimdi soruyorum sana izlenme rekoru kıran dizilerin başrolleri alamıyor, Bir çok akademisyen bu ücretleri göremiyor. En çok gündemde olan kişilerin albümleri bu kadar kazanamıyor çoğu zaman. Peki bu adamın meşru bir yeri adı sanı şirketi vb yok hadi var diyelim ne ile kurulmuş? Hadi olmuş diyelim sence neden burada bu hikayeyi anlatıyor?
Çok detaylı anlattı ama burada ifşa etmek istemediğim için anlatamıyorum
Önce okuldan mezun olmuş deeece ile bitirmiş
En iyi okullarda burs kazanmış
Sonra da gitmiş
Avukat olmuş
Şu an hem serbest avukatlık yapıyormuş sadece büyük davalara bakıyor hem de kendi şirketi varmış ticaret yapıyormuş
Baktığı davaların şirketlerinin isimlerini ver dedim
Verdi
Dünyaca ünlü şirketlerin avukatlığını yapıyormuş
Yaşı da 40 bu arada
Değerli bulduğun ve eig seçtiğin için çok teşekkür ederim 😊. Anlıyorum, peki o söylediği şirketlerin kadrolarına baktın mı şirket hukuk sorumlusu olarak sana verdiği isim geçiyor mu? Ayrıca bahsettiği şirketlerin sitelerinde patron görüntüsü ve ismi bu kişiye mi ait? Kontrol ettin mi? Aynı zamanda bu tarz şirket davalarında, para avukatların para kaldırdığı davaların, kara para aklama , ihale ve herturlu mal ve insan kaynağı yolsuzlukları olduğunu çalışanların haklarının verilmemesi için şirketlerin avukatlara meşru olmayan talimatlar vererek insanların haklarını gaspeden konular olduğunu biliyor musun peki?
Hayır bu o tür değil şirketlerin ticari davalarına bakıyormuş
Okulda hocası gel benim asistanım ol demiş sırf bu konudan serbest çalışıp daha iyi kazanç elde ediyor diye istememiş
Verdiği şirketlerde kadrolu çalışmıyor şirketlerin davasına bakıyor dışardan iş alıyormuş dediğine göre
Zaten benim dediklerimin önemli kısmıda ticaret hukuku davaları oluyor. Esasen yinede hiç bir dediği gözümde ve aklımda inandırıcı değil. Torbasını bolca yalanla doldurmuş buradan birilerini düşürmek isteyen bilmem kaçıncı kadının hayatını mahvetmenin peşinde olan çulsuzun teki
Bir de hafta sonu hiç yazmıyor genelde
Görüldü bile atmıyor
Evli birisi.
Emin misin
Kesinlikle
Evli değilim diyor da
Bilmiyorum
Ki
Bu tipte birinin evli kalması zor fakat burada , maalesef olduğundan çok farklı bir kişilik görünümü ile karşımıza çıkıyor çoğu zaman çok kişi. Bu sebeple şaşırmam, başka bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum, kesin evli
Evli değilim diyor
Ama hafta sonu kız geliyor evime diyor
Her hafta sonu başka biri geliyormuş dediğine göre
Pek inandırıcı değil buraya giriyorsa yine girer, hadi diyelim geliyor. Bu kişinin amacı belli , sende o eve gitmekte olan her farklı kızlardan olup 5 6 hafta da bir sıraya giren biri olarak mı görmek istiyorsun kendini
Ciddi birini arıyorum bulamıyorum diyor
Yalan söylüyor
Arasa bulur
Arasa bulur tabiki , aynı zamanda yanına gelip giden kızların neyi eksik, bunlardan birine duygularıyla yaklaşsa sahipleniciligi şefkati, dürüstlüğü ile yaklaşsa , o kızlar bu vasıflarda ve birlikte olduğu adamla ciddi düşünmek istemezler mi sence? O ciddi birini aramıyor, kendisi ciddi düşünmek istemiyor hepsi bu , eline geçeni si****ecek hevesi bitince bir başkaları olarak devam edecek , kızların geldiğine de inanmıyorum zaten muhtemel cinsel performansı yetersiz biri ve parayla yapıyor olabilir ama işte parayı nereden bulacak bu, haliyle daha evdeki hanımına erkeklik borcu olan biri burada heyecan arıyor, sana kendine dair hiçbir eşleştirme bilgisi yani teyit vermemiş biri bu
Evli mi emin değilim ama mesajıma görüşe bile atmamış en son peki yazmıştım
Bakalım birkaç güne bana bir şey yazacak mı
Mesleği falan iyi ya bir de zorluklar içinden geldim diyor kandım galiba
Yalan mı ya acaba araştırsan ne çıkar kim bilir
Gelen kızların hepsinin amaç cinsellikmiş
Dediğim gibi baştan sona yalan işi de parasıda , kızların geldiği de , yalan , sende bir kızsın seninle ilişkiye giren biri olsa, ki bir kız bir erkekle ilişkiye giriyorsa çok az kız istisnadır, genelde bir şekilde karşısındaki erkeğe karşı duygusal yakınlaşma hissettiği içindir. Karşısındaki erkekten sevgi alamaz ilerisinin olmayacağını biliyorsa sadece cinsellik olarak birlikte olur ama arka planda aslında erkeğe karşı boş olmadığı gerçeği vardır. Bu sebeple onun yanına birileri geliyorsa eğer ve bu adam ciddi yaklaşımda bulunsa kızlardan mutlaka ciddi olarak karşılık veren olurdu. Lakin bunlar gerçek değil , öyle hem beleş olacak hem farklı kızlar gelecek yok öyle bu nerenin bolluğu? Hem günümüzde maalesef gençler bu konuda çok rahat olduğu için , neden gelip 40 yaşında adamla birlikte olsunlar? Performansı daha iyi olanlar dururken? Bu adam seni düşürmek için hikayeler anlatmış hepsi bu. Böylesi yoğun biri ilişki problemi olmayan birileri burada neden vakit geçirsin?
Eğlence mekanı varmış gittiği genelde orada buluyormuş gecelik kişiler
Hatta bulduğu kadınlar sonradan bırakmıyormuş onu
Devamlı arıyormuş falan
40 yaşında ama göstermiyor 28 gibi duruyor 28-30
Zaten beraber olduğu kişiler genelde 25 üstü imiş
Beni küçük buldu
Hep lafı ben zor bir çocukluk geçirdime getiriyor
Yani acındırma ve duygusallıktan dem vuruyor ve zor çocukluktan parlayan yıldız olarak göstererek böyle temiz niyetli ve duyguları temiz kızları ağlarına düşürmeye çalışarak ilişki yaşamaya çalışıyorlar. Hadi diyelim ki eğlence mekanı var , kusura bakmasın ama tek gecelik ilişki yaşayan ve bunu muhtemel alkollü veya uyuşturucu kullanımı sonrası bilinçsizce kendini bu ve bunun gibi adamların kucağında bulmalarıyla yaşanır, sonrasında ise kızlar bunu , iyi seviştiği için veya sağlam si**iği için, çok güzel becerdin tekrar yap diye değil, benim sarhoslugumdan faydalandın diye küfür etmek için haklarını aramak için ararlar, ama gel gör ki , kızlar maalesef çıkarsa bir iki tanesi çıkar, şikayetçi olur ama bunun dışında bir çok kız kadın, sesini çıkaramaz çünkü, kadın daha ne yaptın derken beraber telefonundaki görüntülerle şantaj yapmaya başlar hatta sarhoşlukla belki kadına birlikte oluşundan mutlu olduğu sözler söylettirerek kendi rızası ile yaptığını video ya alarak delille karşılarına çıkar. Sonrasında ne mi olur, bu şantajlarla kızlara der ki beni şu gün ara ve söyleyeceğim saatte gel der. Onlar da arar. Aramazsa tehdit görürler hatta bunu evli kadınlara bile yaparak kadınları perişan ederler ve aileleri yıkarlar çocukları annesiz bırakırlar. Ne oldu kadın bunu aramış oldu değil mi? İşte onu aramaları bu sebeplerle oluyor. Sonra ne mi oluyor kendisi istediği kadar hevesini alıyor ardından
maalesef satmaya başlıyorlar, uyuşturucuya alistiriyorlar zaten kullanıyordur bazıları bunlara farklı uyuşturucu veriyorlar zıvanadan çıkarıyorlar insanları ve tamamen sömürge amaçlı kullanıyorlar. Yine başa dönüyoruz bunun ne işi ne mekanı var , bu olsa olsa sadece bu tarz mekanlar genelde çeteler elinde olur ve bu tarz erkekleri oraya kadın çekmek için bu tarz kadınları da oralara erkek çekmek için kullanırlar. Böylece gelen kadınları konsümatris, hayat kadını, uyuşturucu ve alkol pazarlaması yaparlar , oraya gelen erkeklere hem dusurdukleri kadınları satarlar kadınla ilişkiye girmeden önce zaten masada kadınla birlikte içtiği için 20 TL lik bir kadehe 100 lira verdirtir ki bu tek. kadaehte bitmez
Çünkü masaya oturtulan kadının amacı içkiyi en fazla icirtebilmek olur. Ardından zaten sarhoş olan adam ilişkiye girmek ister doğru düzgün bir iş yapamaz ama kadına çok güzel yaptın dedirtilir birde böylece 1000 TL daha alınır cebinden. Gönderilir. İşte bunlar dönsün diye de, sana yaklaşan erkek gibi heryeri yalan dolan olanları salarlar kadınların özellikle duygusal ince düşünceli masum , ve bu tarz hayatları ilgi çekici görebilecek kızların üzerine ve buluşma yaşandığı an kız veya kadın için hersey çok geçtir, bir madde ile kendinden geçirilen kız muhtemel ya patronun ya da bir ensesi kalın ihtiyarın yatağında, kollarına öldürmeyecek derecede uyuşturucu verilmiş kendini toparlayamaz ne yaşadığını hatırlayamaz halde uyanmaya çalışır.
O zaman dedikleri külliyen yalan
Ama şöyle ki adam beni kandırıp benle olmaya çabalamıyor
Mesela hiç yazmıyor mesaj atıyorum görüldü bile atmıyor
Arada selam yazıyordu daha da yazmıyor
Peşimden gelmiyor o da benim
O ilk aşamayı katetmis bu yüzden yazmıyor bakmiyor , kendince ikinci aşamaya geçmiş, bunların klasik yöntemidir, bir süre sonra sana tepkiler verir ki , muhtemel fazla uzatıp da uzaklastirmayayım dediği ana denkgelir ve neticede ben senden zorla birsey istemedim ben seni etkilemeye vb çalışmadım sen bana kendin geldin diyerek , sorumluluğu senin üzerine atar sende evet haklı dersin ve husranlarla başbaşa kabuğuna cekilirsin. Ama hiçbirsey ise yaramaz artık. Peki bu sana yazarken hangi günler ve bu günler içindede hangi saat dilimleri içinde yazıyordu?
Gündüz yazıyordu
Ben denemek için yazdım başka Hesapla
Bana adını başka söyledi bu sefer ve otele davet etti
Otelde bi sürü kişiyle oluyormuş
Her hafta başka kızla yatıyormuş
Hersey ortada işte, önüne gelen kızı dolandırmadan duygularıyla oynamak cinsel ilişki yaşayarak bırakıp gitmek, peki hangi otele davet etti seni , hoş bu da yeterli olmaz otelin önüne gelir ordan alır bir barakayada götürebilir. Gündüz öğleden önce yazar miydi?
Sabahtan akşam 7 ye kadar yazıyor
Otel adı vermedi
Otel dedi
Yatakta çok itiyim güçlüyüm seni doyururum falan yazdı
3 kadını tek başına idare etmiş grup ilşkş yaşamış vs
Cinsel problemleri olan biri muhtemelen dediniz ya
Onu Nasıl anladınız
Evet, tahmin ettiğim sonuclar ortaya çıkıyor, eğlence mekanı olan biri veya orada çalışan biri sabah 7 akşam 7 arasında yazmaz , nedeni ise eğlence mekanları akşam açılır özellikle bu mevsimde sabaha kadar açık olur bu gibi yerlerde bulunan kişiler ise sabahın 7 sinde uyuyor olur o saatte uyanık olsalar gün içinde uzun bir uykuda olur. Ayrıca akşamın ilk saatleri onların en sakin zamanlardır yani sana yazmak için en elverişli zamandır. Bu sebeple sabah 7 akşam 7 arasında yazması çok zor bir etken. Peki kim yazar bu saatlerde? Sabah 7.30 akşam 18 gibi mesaisi olan biri yazar sabah işe giderken yazar akşama doğru biter , bu saatten sonra yazmıyor oluşu ise evli olduğu içindir bu kesin net. Grup yapmış olması cinsel performansının iyi olduğunu göstermez, cinsel performans arttırıcılar var ancak bunlarla olur , kızların gelişi ve özellikle grup yapması ayda yılda bir , parayla girdiği ilişkiler. Cinsel performansı iyi olan biri bunları söylemez. Seni duyururum diyen birinin bilinç altında bir kadını doyuramama endişesi vardır, bunu bastırmak ister , grup yaptım demesi ile güçlü olduğunu hissettirmeye çalışır. Parayla gelen kadınlar da ona negatif değil pozitif ifadeler kullanır bunun sebebi onun performansının iyi oluşu için değil para kaynağının devamlılığını sağlamak içindir. Hem kadına para hem otele para , peki şimdi bunun amacı ne?
Otele para veriyorum en azından kadına para vermeden si**yim düşüncesidir, tabiki bu durumda da daha gözü açık aklı başında olgun düşünceli, ne gibi sorunların olabileceğini düşünebilen ya da bunun yalanlarına inanmayan kadınları kandıramayacağı için kandırılmaya daha müsait daha genç hayatı tecrübesi çok olmayan hayalleri temiz duyguları heyecanlı genç kızlara yönelir. Cinsel performansın iyi olmadigi konusunda bir ilave daha , konu ne olursa olsun , bir insan iyi olduğu konusunda konuşmalarla kendini ispatlamaya çalışmaz bunu yapıyorsa o konuda iyi olmadığını itiraf ediyor demektir. Bence korkak işten eve evden işe şeklinde yaşayan arada bir mekanlara giden bakınıp bakınıp gelen bir icraat olmadıkçada hırslanan kaçak gocek biri diye düşünüyorum
Fake hesaptan instagram istedim bana verdiği hesaptan farklı bir hesap çıktı adı alakasız fake profil havalı bi isimle açmış
Boyum şu kilom şu diyor
Bence bana verdiği telefon numarası da doğru olmayabilir
Eğlence mekanım var demedi
Avukatım ofisim var dedi ofis adresine kadar çalıştığı firmalara kadar söyledi
Avukat olduğu doğru olabilir belki bilmiyorum
Çok zor çocukluk geçirdim üvey annem dövfğ sokakta kaldım falan dedi sonra avukat olmuş şu an çok kazanıyorum yanımda çalışan personel bile on alıyor gel beraber iş yapalım vs dedi asılma tarzında söylemedi
Sonra ben fskeden konuştum baktım neler neler diyor
Her tür sekse açığım vs diyor
Özeldrn yazdım size
Bosuna parmaklarinizi yoruyosunuz
@FreshPoison neden?
her seyi yalan dolan takinti yapmissin adami
@FreshPoison tamamen mi yalan ki
Zaten artık konuşmuyoruz
@FreshPoison evet aynen öyle
Cevap
64Cevap
Git konuş. Bunda yanlış bir durum yok.
Böyle ikilemde kalacağına söyle o da bunu anlayışla karşılar.
Zaten konuşuyoruz da
Ben biraz hayatını merak ediyorum
Yazışıyoruz da anlatmıyor
Ne desem ya konuşmak istiyorum
Bu hiç normal değil, abaza çıkması olası bir durum 😂
Yok değil
sen gelsin diye beklerken başkası ona gider, kalırsın öyle
Hoşlanmıyorum ki
olsun gider gene de hatta bunu duysa hemen gider aha gitti valla bak gidiyo /
Giysin
Ne mi yapacaksın, bir selam vererek adım atabilirsin.
Kendisine açılırsan buluşma teklifi edebilir...
Buluşalım dedi
Yok zaten bu siteden buluşup seviştiği kişiler varmış
Yok karışık değil
Düz
Ay acaba tanıyor musun
Herkesi tanıyor musun
Zengin biri
İş adamı
Ayda 20 bin dolar alıyormuş
10 kardeş
Babası terk etmiş
Üvey annesi dövmüş
Sonra bu bi güçlenmiş
Alışı zengin olmuş
Beni cagirdi geldim burdayım canım 😃🌹
Sen değilsin
Denemeyecekmisin dene bari 🤗
Kendisine söyleyebilirsin bunu
Gelmedi ak 🤣
Güçlü birisi ondan çok etkilendim
Bir selam demek bu denli zor olmamalı bence.
Zaten konuşuyoruz
Ha iyi bari
Merak ediyorum ilginç biri
Her insan biraz ilginçtir
İşte öyle hoşlantı değil de merak
Olabilir evet. Bir kişi ile sohbet etmek için mutlaka hoşlanmaya gerek yok yani.
Aynen mesela birimi nasıl merak edersin öyle
Evet tabii ki
Yani
Aşk değil
Olabilir canım, ille aşk-sevgi-hoşlantı olması şart değil ki birisi ile konuşmak için. Yukarıda da yazmıştım ya.
Bu arada benim hoşlandığım biri var
Onunla konuşuyor musun?
Evet
O zaman dikkatli ol da merak ettiğin kişi ile konuşmaların seni etkileyip hoşlantıya dönüşmesin.
Diğerine haksızlık yapmış olursun.
Yok etkileyemez
Çünkü serseri bi tip
Benim için doğru değil
Bi de yüzü baby Face
Ben öyle sevmiyorum
Sadece hikayesini hayatını merak ettim
Hmm, ilginçmiş.
Evet bende anlamadım
Etkilenmek başka şey, sadece konuşmak başka şey.
Bi ünlüyü beğenip merak etmek gibi
Sen bileceksin artık yani, ne diyeyim.
İşte kararsız kaldım
git konuş, sohbet edersiniz
Ediyoruz
adını yazsaydın belki iletişime geçerdiniz
İletişimdeyiz
Kim bari onu söyleseydin nasılsa gizli sormussun
Gelirse söyleyeceğim 🤣🤣
Yok değilsin
Değişik olan nedir farklı olan?
Hikayesi
Fotoğraftan etkilenmez insan
Yok foto değil yazdığı
Yaz konuş o zaman ne olacak
Konuluyoruz de kısa kesiyor
Hayatını anlatmıyorsa belki de 10 bin dolar kazanmıyor ve yalan söylüyor olabilir mesela 😂 sen yine çok inanip güvenme de 😉
Yalan mı diyor
Büyük ihtimalle
Ama gördüm arabasını
Bindin mi arabasina 🤔
Yok
O zaman çok inanma 😂
Doğru diyor
Valla inaniyosanda git ne diyim zaten gözün adamda değil parada muhtemelen yaşayacaklarını da hak edersin
Niye hak eseyim
Zengin adamı niye bu kadar kıskanıyorsunuz
Kim bu yakışıklı ve şanslı.
Gelirse yazacağım
Normal bir şey insansın git ona mesaj at ve söyle ama direk söyle dolandırmadan lafı
Lanet olası durumu bende yaşıyorum ama sanal diye olumlu bakamıyorum
Bir konuda yardımına ihtiyacım var
hoşlantı gibi değil, nasıl :)
Yani onu merak ediyorum
mesaj at konuş ne kaybediceksin ki?
Konuşuyoruz
Ne ozman hoslanti degilse
Bilmiyorum da merak ediyorum filmlerdeki gibi bi hali var
söyle kendisine, bakalım ne tepki verecek
Ama aşk anlamında değil
tamam, yani takdir et falan arkadaş olmak isterim de, fikirlerini beğeniyorum vs de
Ya öyle de değil
sadece arkadaş olmayı teklif et o zaman, detay verme
Ama o zaman yanlış anlar
çok ilginç, neden; çünkü hem hoşlantı değil, hem aşk değil, hem fikirlerine değil? 🤔 bence sen hiç iletişime geçme, önce ne olduğunu tanımla bu durumun 🥶
Hikayesinden etkilendim eğer fake değilse
Neyinden etkilendin peki
Sıradışı hayatından
Mesaj yollarak başlayabilirsin, bol şans.
Konuşuyoruz
evet hoslaniyosan konus daha acik konus
Özelden açıl.. Ama boğulma
Bence mesaj at :))
Zaten konuşuyoruz
Ama tipini çok beğenmedim
Takibe al.
Takipte
Bi konu hakkında fikir danış özelden.. çok zor değil buu
Konuşuyoruz zaten özelden
Bu gusell.. konuşma ilerledikçe tanırsın biraz zamn lazm..
Acele etme.
İşte çok merak ediyorum
Yakışıklı değil de bi karizması var ama hikayesi çok ilginç
Fake değilse
Çok güçlü birine benziyor
Aylık geliri 10 bin dolar
İstediğini alabilmen için acele etme.. insanın hikayesini öğrenmek kolay değil, o güveni ver ona,
gerisi gelir.
Evet ama serseri biri
Direk söyle. Net ol Açıkça söyle
Kolay bir yolu var...
Öldürelim onu 🔪
Hahaha :)
Bi bitmediniz prim kasıcaz diye yok ona saplandım yok buna bağlandım pf🙄
Yaz direkt
Konuluyoruz özelden
İyi ne güzel söyledin mi onu beğendiğini veya belli ettin mi
Yok ben beğenmiyorum
Sadece hayatını çok merak ediyorum
Tamam belli etki oda sana hayatını açsın içine girip öğrenesin. Yoksa uzaktan uzağa çoban çeşmesi 😊
Yazılıyoruz arada
Neler nasıl ilerliyor şu an ilişkinşz
İlişki değil
Sadece yazışıyoruz
Sonuçta başlamış artık onun adı ilişki herhalde oturup hva durumu konuşmuyorsunuz
Yok hava konuşuyoruz
Sevgili olamayız asla
E o zaman ne anlamı kaldı bitirin gitsin. Beğeneceksin ama öyle konuşup olmaz deyip zaman kaybet. Gerçekten siz kadınları anlamak zor.
Sadece hayatını ge hikayesini merak ediyorum
Ne yapcan yazar mısın senarist misin kitap yazıp film çekeceksin. 😊😄
E o da olur belki
İşginç şeyler dinlemeyi severim
O zaman benimkini de dinle bilirkişi olarak tecrübelerimi yaz 😊
Sende bi şey yoktur
Onun ilginç hikayesi var
Neymiş valla merak ettim. Uzaylı mı? Benim senin gibi normal insan. Hayatta insanın başına gelenler herkesin başına geliyor merak etme.
10 bin dolar kazanıyor
İş adamı
Benden 20 tas büyük
Ve de çok başarılı
Anlaşıldı ilginin neden olduğu😄😊
Hayatı değil bence parası ilgilendiriyor
Yok azimli
Zor hayatına rağmen öz güven
Kim?
Tanımazsın
Etiket yap tanıyalım o zaman 😀
O zaman ne Anka’mı kalır
Anlamsız aşkın ne anlamı ver ki?
Aşık mı oldun yok artk
Yok ne aşkı
Bilmem
Açıl itiraf et
Hoşlantı değil
İyide yazacağın şey belli seni tanımak istiyorum yiğidim 😂😂
Yazışıyoruz
Allah mutlu mesut etsin inşallah diyelim o zaman
Takılmalı şeyler yaşıyormuş genelde
Ne yapmayı planlıyon o zaman
Yazmalısın ona
Konuşuyoruz
Eee o zamn sorun ne
Kısa kesiyor
İlgilenmiyor demek ki belki de sevgilisi var
Sevgilisi yokmuş
Hayatına birini almayı istemiyor olabilir nedenini sordun mu peki neden kısa kesiyorsun diye
Takılıyorum diyor
Başkasından etkilenmelisin.
yaz iste ona ne bekliyorsun
Bir şekilde iletişim kurmak için mesaj at ona.
Kendisine söyle.
Kim o söyle belki ben de etkilenirim 😂
Açıl duruma göre takılırsın
Söyle?
Aşk anlamında değil
Tamam hoşlanıyorum de flört etmeye başlarsınız sonra sevgili olursunuz
Yok hoşkantı da değil
Ne hissediyorsun
Bence direk konuş
Ne diyeceğim
Seni daha yakından tanımak isterim diyebilirsin
Zaten konuşuluruz
Söyle gitsin.
Hoşlantı değilse ne
Merak ediyorum çünkü ilginç biri
Gelip geçici şey boş ver
Ne yapsam
Bir adım atma
Tamam
Gelmezse sen git
İyi olur inşallah
O zaman ol
Açıl kendisine
O zaman yazmalısın.
olur öyle şeyler
Konuş
konuş onunla
Olur oyle kanks
mesaj at
Tamam
Unut gitsin
Yaz yani
Git yaz
Konuşuyoruz
Söyle hoşlandığını
Öyle hoşlantı değil ya
Biraz merak ediyorum
Daha iyi taniyarak merakini gider canim
İşte hayatını merak ediyorum
Bana 10 bin dolar kazanıyorum dedi
Neymis :)
İş adamı
Hmm. Tani bakalım
Evet ve de çok zor şartlarda büyümüş
10 kardeş babası terk etmiş
Üvey annesi dövmüş
O yüzden hayatını merak ediyorum
nasıl bir durum_?
Yani böyle tanımak istemek
takip at yaz ona
Aşk gibi değil
yani bunu konuşurken ona da anlat zaten tanışmak konuşmak için illa ki aşk olmasına gerek yok
Ama o zaman yanlış anlar
neden yanlış anlasın ki seni tanımak arkadaş olmak istiyorum de
Ya zaten arkadaşız
ozaman sorun yok zaten konuşuyorsunuzdur daha samimi ol yeter
İşte arada yazıyor
sende instasını falan iste oradan yaz
Yokmuş
ozaman ona daha yakın davran belki daha sık yazar
Yazsın da değil aslında
Merak uyandı ona karşı
anladım yani sen ilgili oldukça oda sana ilgi gösterir tanırsın yazdıkça
Biraz serseri