Diğer Kim bana yardım etmek ister acep🤔? Tatii_Likoo Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Masanın düzensizligine bakmayın yer sofrası kurulacak yav ona göree hadi bi el atınYok mu yardım sever bir üye hı? Kim bana yardım etmek ister acep🤔? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben yardım ederim dün sende bana yardım etmiştin 😂 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Tesekkur ederim bitanem😀 Yorumla
onlyyou123 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl şu an tek düşündüğüm patatesin ve sucuklu yumurtaların soğuduğu,,,, 1 4 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Kahvaltılar yapıldı balim bulasik yikiyom Yorumla onlyyou123 +1 yıl beyaz eşya markan ne?arkada aşırı iyi duruyor Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Franke bebegim Yorumla onlyyou123 +1 yıl Memnun musun? Önerir misin yani Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. O iş bende sen otur içecekleri ve masa düzenini ayarla 1 2 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Hah iste aradigim kisi Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Her kahvaltı da aynı İzzet ikramla afiyet olsun 🙂 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. bu kadar insan yemek yiyecek ve sen tek basina hazirliyorsan :) yardimda ise yaramaz 1 0 Yorumla
İmposibleee Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl O masayı sirtlicak adamlar taniyorum😂 bana gerek kalmamış 1 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl bölük doyurmak ıcın biz ihtıyacın yok sen yetersın :D 1 0 Yorumla
-_öcüüüü_- Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl yardım etmek isterdim ama uzaktasın sana afiyet olsun :) 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Bu ne böyle kim geliyor 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Kardeslerim geliyor Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Askeri kışlaya mı bu hazırlık 1 7 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Gunluk kahvaltimiz boyle Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl :D hey maşşallah aşiret olmak böyle bir şey sanırım Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Aynen Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl kahvaltı 10 12 kişilik mi? Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Yarisi tasindi bunlar masaya siganlar Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl eywah eywah :D memleket nere kardeş? Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Urfa Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aşiret kahvaltısı herhalde 1 4 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Evett Yorumla ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ +1 yıl Tüketmeye gelirim Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Tuketecek insan cok burda bana yardim lazim Yorumla ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ +1 yıl Kalsın Yorumla
34ysf47 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Seve seve yardım ederim bulaşıkları da birlikte yıkarız 0 3 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Tesekkur ederiim Yorumla 34ysf47 +1 yıl Rica ederim Yorumla 34ysf47 +1 yıl Her konuda kadınlara yardım edilir Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. 15 kişilik kahvaltımı o 🙄 1 5 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Masaya bu kadari sıgdı 30 kisi filaniz Yorumla Hairmafya +1 yıl Yer sofrasınada 15 kişi oturur tamam işte Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Yok 30 kisi birlikte yiyecez Yorumla Hairmafya +1 yıl Afiyet olsun 😁 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Tesekkurler Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Fotoğrafa bakarken yoruldum 1 0 Yorumla
eengoo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Masayı görünce kendimi obez hissettim kız bu neeee 1 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Asiret mi geliyor 😂 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Asiret kızıyım herhalde Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Bizde bir el atarız 1 4 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Oo reşo sen de buyur Yorumla Rascoln36 +1 yıl Koştum geldim Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Yemege yani seni yormam bilirsin Yorumla Rascoln36 +1 yıl Eyvallah onada gelirim Yorumla
sakir_93 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl oo afiyet olsun 1 1 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Tesekkurler Yorumla
weturka721 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Ahanda geldim 🤝 0 2 Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl hoş geldin ama gec geldin ne olacakk Yorumla weturka721 +1 yıl Olsun bulaşıklara yardım ederim evin işi bitmez 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben yardım ederim dün sende bana yardım etmiştin 😂
Tesekkur ederim bitanem😀
şu an tek düşündüğüm patatesin ve sucuklu yumurtaların soğuduğu,,,,
Kahvaltılar yapıldı balim bulasik yikiyom
beyaz eşya markan ne?
arkada aşırı iyi duruyor
Franke bebegim
Memnun musun? Önerir misin yani
O iş bende sen otur içecekleri ve masa düzenini ayarla
Hah iste aradigim kisi
Her kahvaltı da aynı İzzet ikramla afiyet olsun 🙂
bu kadar insan yemek yiyecek ve sen tek basina hazirliyorsan :) yardimda ise yaramaz
O masayı sirtlicak adamlar taniyorum😂 bana gerek kalmamış
bölük doyurmak ıcın biz ihtıyacın yok sen yetersın :D
yardım etmek isterdim ama uzaktasın sana afiyet olsun :)
Bu ne böyle kim geliyor
Kardeslerim geliyor
Askeri kışlaya mı bu hazırlık
Gunluk kahvaltimiz boyle
:D hey maşşallah aşiret olmak böyle bir şey sanırım
Aynen
kahvaltı 10 12 kişilik mi?
Yarisi tasindi bunlar masaya siganlar
eywah eywah :D memleket nere kardeş?
Urfa
Aşiret kahvaltısı herhalde
Evett