Bu kadar gurursuz olmamalı bir insan. Ben soğuk davranana bile yazmam bir daha uğraşmam kıymetini bilmeyen seni istemeyen birine neden Gülen yüzünü ziyan ettiresin anlamış değilim. İnsanda biraz gurur olmalı. Bence ailene söyle dayağı çoktan hak etmiş.
Baska yerden yazdı
Yıne
Nısanlandım dedim ınanmıyor
Ailene söyle
Sizde nerde psikopat var onlasınız arkadaşım valla ; https://m.youtube.com/watch?v=rQ5BO1BwX1I
Ben onla deılm ki onla hıc olmadım ıyıde
Hıc kabul etmedm
Ne diyeyim Allah kurtarsın bu psikopattan
Opuyorum senı yazdı ya cıldırıcam hıc yazmadım cevap engelliyorum numara alıyor numaramı nerden buldu bilmiyorum dhaa once bu cok oldu bana instagramda yazmıstı bırı sonra ben engelledim onu numaramı isim soy isimden bulmuş oyle soyledı sok oldum bunlar her turlu seyı yapıyor
Psikolojikmende seni etkiliyor
Evet..
benzer durumu yaşadım evimin önünde 12 saat bile bekledi polise gitmedim vazgeçer diye ama vazgeçmiyor böyleleri bu mesajları saklayın ve en yakın zamanda savcılığa gidin sakın da evinizden yalnız çıkmayın kaçırmaya çok meyilli oluyor bunlar.
Napcm bilmiyorum cok psikopat bırı..
anlıyorum ne yazık ki böylesi insanı bırakmıyor sülük gibi yapışıyor aylarca evime de geldi her yerden rahatsız da etti sonunda da kaçırdı şikayetçi oldum 6 yıl kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan ceza yedi tabi indirimi oldu ama en azından benden umudu bu şekilde kesmişti aynısını denemelisiniz siz kaçsanız da konuşsanız da konuşmasanız da devam edecektir savcılık tek çözüm
Teşekkür ederim kacırınca bısey yaptımı pekı snaa
Tm teşekkür ederim elim ayagm titriyor...
Kirada oturuyorsan taşın numaranıda değiştir. Bunu yapmayacaksan başka karakola git şikayetci ol mahkemeye ver uzaklaştırma kararı çıkart polisin yapacağı şey geçiçi olacak mahkeme kararın olursa o zaman polis görevini yerine getiriyor.
Kendı evimiz tasınamam babam gıl duyarsa benı öldurur ztn
Kapıma geldı kac Sefer zorla kapıyı actırdı numara ile ilgisi yok
Yumrukluyor komsu lar bakıyor mecbur acıyorum
Napym komsu lar dırek annem e soyler ailem anlayıs lı deıl benı suçlarlar
Evet
Cevap
11Cevap
Artık ne biçim bir güzelsen polis bile sarkmış sana
Aynen
şikayetçi ol. polisten akıl isteme dosyamı işleme alın de
Tekrar polise git mesajları göster, polis sarkıntılık yapamaz yok öyle bir dünya şikayet edersin mabadından kan alırlar.
Savcıya gitmeni tavsiye ederim. Yalnız mı yaşıyorsun
Aılemle
Sanırım ailenizin bu durumlardan haberi yok
Evet
Anlıyorum ama her ne olursa olsun haberinin olmasında fayda var. sadece takip veya sıkıntı verici şekilde ısrarcı ifade tehdit taciz gibi durumlar , polis için çok yeterli olmuyor bu sebeple savcılığa giderseniz iyi olur. Ailenize söylemenizde faydalı olur. Ailenizden birisi bir görünse arkasına bile bakmaz. Kim peki bu kaç yaşlarında seni nereden tanıyor?
Annemle yasıt 41 yasında
Burası kucuk yer sosyal medyadan gordu benı reddettim engelledim numaramı bulmus
Hadi yaa :-( Anlıyorum. Baban peki?
Babam 43
Anlıyorum bence ailenle konuşmak ve savcıya gitmek en doğrusu olur
Git savcılığa ver onu da polisi de olmadı gazeteye ver o polisi görevden alsınlar şerefsizi
Polis mi sarktı sana?
Evet
Aynen susmıcam
numarasını paylaş heryerde sal üstüne herkesi korksun
Facede paylassammı
Ama sureklı numara alıyor bu 4 mu ne
Savcılığa şikayette bulun
Ailen yok mu tekmi yasıosun tasın ordan
Aılemleym
Yokk
Bilmiyorum kı
Nası tasınıym ailem tasınmaz
Korumuyorlarkı
Polise değil savcılığa gideceksin
Numaranı değiştir eger ailenle yasamıyosan taşın
Ailemle yasıyorum kapıma geliyor ztn numara ile ilgisi yok
Ailem ıyı bırı deıl maalesef..
Teşekkür ederim yınede bı kadın dhaa katlolacak snaırım😞
Yok ınanmazkı o burası kucuk biyer herkes herkesin naptgnı biliyor..
Insallah teşekkür ederim ❤️
Polisi ara
İnşallah öldürür amin.
Senı oldursun amin
Kolay ya
Affet adamı.
Polis sarktı derken?
Basbayağı ılskı teklf etti polis
Tekrar git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?