+1 yılEvet vardır. Ermiş veya peygamber olmakla da alakası yoktur. Zihinsel bir güç ile yapılır. Uyurken rüyanda istediğin yere gidebilirsin. Bir sokak, ülke, kıta hatta uzay. Sen uyku esnasında bunu yaparken ruhun bedenine bir bağla bağlı olur. Korktuğun an bu bağ kopar ve ölürsün. Dünya üzerinde bunu tam anlamıyla yapabilen sadece 5 kişi var.
16 Yorumla- +1 yıl
kimmiş bu5 kişi. hem gerçekten ölünür müymüş?
- +1 yıl
valla kim olduklarını bilmiyorum fakat iki tanesinin rus olduğunu biliyorum. evet ölünür. normalde de uykudayken beden yarı ölü haldedir zaten ve ruhun bedenine bağlıdır. astral yapanlar bu durumu profesyonelce yönetebilirler. yapmaya çalışıp ölenler olduğu da gerçektir.
- +1 yıl
yapmamak gerekiyo o halde :) :D
- +1 yıl
Pokemon izlemeye devam et @jigglypuff bunlar nasıl yalanlar böyle 5 kişi varmışta 2 tanesi rusmuşta :/
- +1 yıl
uykunda ölmek için astral bir seyahate gerek yok.. beyin gerçek olduğunu düşündüyse rüyada bile ölebilirsin
- +1 yıl
ben pokemon çok izledim çocukken evet ama senin araştırmadığın çok belli
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence gerçek. ben farkında olmadan yaptım.. hatta bilinçli yapmaya çalıştım ama başaramadım ki zaten çoğu insan farkında olmadan yapıp rüya sanıyormuş. hatta emin olmak için din hocama sordum bu olay gerçek mi diye.
o da dedi ki eğer gerçek olmasa evliyalar nasıl bir yerden bir yere gidecekti?04 Yorumla- +1 yıl
ne yaptın peki anlatır mısın. ruhun çıkıp ne yaptı nereye gittiş , ne kadar sürdü
Cevap sahibi+1 yılalmanyaya gitmişim uçaktaydım almanyanın içini geziyordum. herşey o kadar gerçekti ki
ben buraya nasıl geldim der demez farkına varınca anında uyandım. ne kadar sürdüğünü bilmiyorum. istemsiz yaptığım için- +1 yıl
sen almanyaya mı gitmek istemiştin yani. yoksa birden almanyaya mı ı gittin.
Cevap sahibi+1 yılönceden bir ara gitmek istemiştim sonrada tesadüfen bu oldu
Astral seyahat anlattıkları gibi değil beynini %100 ünü kullanarak Lucid Rüya gibi bilinç altın sayesinde istediğin yerleri full geziyorsun ruhun çıkıyor felan hikayesi gerçek değil tamamiyle bilinç altının oyunu gerçekten eğlencelidir yapabilirsen :D
018 Yorumla- +1 yıl
madem gerçek değil ne yapacam da eğlendirici olacak anlamadım?
- +1 yıl
neden kabusa dönsün ki :D
- +1 yıl
yok eğer istemzsen görmezmişsin iyi okudun mu :D gerçi her kafadan bir ses çıkıyo :D
- +1 yıl
tamam hadi gördüm ne olacak :D istediğin an geri dönebilir diyorlar hadi dönemedim :D ne yapablecek ki :D imanı ta olan korkmaz :D merak etme hiiçbişey yapamaz Allah izin vermedği sürece. görmek isterdim şahsen ama gerçek yüzlerini istesem de göremem kılık değiştirip gösterirler belki kendilerini :D gerçi astral yapabileceğimi de sanmıyorum ama isterdim
- +1 yıl
imanı tam olan... yanlıs yazmısım ta değil tam yazacaktım
- +1 yıl
neden hep negatif düşünüyoruz peki :D belki olmayacakböyle de bir ihtimal var :D bellki çıkmayacaklar karşımıza:D besmele çekip yola çıkacam belki :p :D :D
- +1 yıl
link atsana okuyacam :D gerçekten başarmış mı yani ruhunu çıkarmayı :D sayfayı bulursan link atsana :D merak ettim :)
- +1 yıl
hmm tamam peki :)
- +1 yıl
başaramıyorum ki zaten :D yaşamam :)
- +1 yıl
evet öyle :D
Diğer konusunda 531 cevap paylaştı. Biraz önce birisi sordu. Yazdım ama kız inanmadı pek. bir kere bir hafta boyunca denedim. 6. Günmüydü 7. günmüydü neydi yataktan kalkıp kendi bedenimi gördüm ve yataktan sıçrayarak uyandım! bir dahada yapmadım korkudan 😊
02 Yorumla- +1 yıl
evet korkarsan bir daha yapılmıyor diyorlar ama gerçekten yaptın mı yani, nasıl konstra oldun peki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılBence gercek defalarca denedim fakat konsantre olamadigim icin cikamadim hz muhammet sav de cinleri islamiyete cagirmak icin astrala ciktigini okumustum gercekligi hakkinda pek bilgim yok ama
00 Yorumlaastral seyahati herkes yaşar anacım :) beden uykuya dalıp rem bir rüya görmeye başladığında , çoğunlukla insanın dedublesi (yada perisprisi) bedeni terkeder ve astral seyehat gerçekleşir...
muhabbetle;)00 Yorumla
+1 yılBence gercek. Mantik disi gelisen seyler olmuyo. Hersey mantikli
11 Yorumla- +1 yıl
herşey mantıklı olacak diye bişey yok ama keşke yaşayan biri olsaydı da izlenimlerini anlatsaydı
evet gerçek yaşamadım fakat o kadar insanın tecrübesi var ve bazı kişiler bu deneyimi yaşamak için maldivler gibi dinlendirici ve mistik yerlere gidiyomuş
03 Yorumla- +1 yıl
inanması zor ama bilmiyorum yine de günahlarını almayayım yalan diye :D
- +1 yıl
Kuran-ı Kerim Zümer Suresi 42. ayette "Allah, ölenin ölüm zamanı gelince, ölmeyenin de uykusun da iken canlarını alır da ölümüne hükmettiği canı alır, ötekini muayyen bir vakte kadar bırakır. Şüphe yok ki, bunda iyi düşünecek bir kavim için ibretler vardır."
tam olarak bu şekilde geçer. *Yani ruhumuz uykumuzda bilinçsiz olarak bedenden çıkar. Astral seyahati inkar edenler astral seyahat vardır biz sadece beynimize hükmedemiyoruz.
KİTABIMIZ KURAN-I KERİM DEN ALINTIDIR - +1 yıl
evet beynimizi hükmedemiyoruzdur çoğu insan yapamaz bunu ama :/ gerçek olabilir sadece inanması zor oluyo o kadar :)
Diğer konusunda 366 cevap paylaştı. Her gün birileri insanlık ile dalga gece için birseyler sürüyor piyasaya yoksa buz mi beceremiyoruz
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılgerçek çünkü yapan arkadşlarım var:) ben hiç denemedim korkarım öyle şeylerden
03 Yorumla- +1 yıl
yapmışlar yaa ciddi ciddi
- +1 yıl
he biri dediydiki odaklanmış böyle kafası dönüyo gibi olmuş altıma edicektim bıraktım dedi çok korkmuş o da madem korkacan niye yapıyon :D
- +1 yıl
hahah :D bir daha da yapamaz kolay kolay o zaman :D
+1 yılArkadaşım bir ot var adını hatırlamıyorum çoğu bilim adamıda onun sayesınde yapmıstır bu seyhatleri bilimede katkısı olmustur
06 Yorumla- +1 yıl
otla mı yapıyormuş.. ben konstra ile sanıyordum :)
- +1 yıl
konsantra
- +1 yıl
Konsantra fılan yalan onlar ot olmadan olmaz yok enerjimiizi birleştirelim filan yalan kafa gidik olmalı ancak :D ama otla gerçek belgeselde izlemiştim bilim tarihi filanla ilgiliydi uzayı merak eden bilim adamları içip gökyüzüne filan çıkıyorlarmış bu da benım bildiklerim dene derim ama ince işler bunlar otun dozu filan var ortam musaıt olcak fılan bı dunya tantana İstanbul'da korna sesinden zor olur
- +1 yıl
D: :D yok yaa ben yapmak istemiyorum zaten vazgeçtim :D
- +1 yıl
Nasıl bir ot :D süper ot mu :P
- +1 yıl
Otun adı aklıma gelmıyor ısten varsa özelden yazsın araştırır söylerim
+1 yılEvet bazıları konsantre olup nirvan-anaya gidip, oradan da yanlarına babayı alıp geliyormuş..
10 Yorumlakesınlıkle boş yalan bı durum astral seyahat dıye bısey yoktur onun yol başka bişey
016 Yorumla- +1 yıl
ne yolu?
- +1 yıl
rüyamı kontrol mu edecem :/ o daha zor bence :D
- +1 yıl
işte pek inananamadığım için soruyorum :D
- +1 yıl
normal bir insan yapamaz bence de çok zor.
- +1 yıl
yaa ben tek şunu yapabiliyorum:D bazen rüyamda diyorum ki bu rüya inanma uyanmaya çalış uyanmaya çalış sonra uyanıyorum :D bazen rüyada olduğumu anlıyorum:D ama bazen :)
- +1 yıl
yaa bazen de bilinç altında olanlar görürsün rüyada. öyle de çok olur bana. zaten hep saçma rüyalar görüdğüm için :D genelde beynim neyle mesgulse onları görüyorum. okul hayatı arkadaşlarım vs :D başka bişey yok :/
- +1 yıl
e yani normal öyle olması, ama guzel oluyo ben twd dızısını ızlıyorum sorular soruyolardı bulundugunuz sehırde salgın olsa nasıl korunusursunuz dıye herkes bir metin yazıyodu bende yazdım o gece o durumu gördüm işte bıldıgın fılm ızlıyo gıbı ızletıyo beyın tabı ben dusunuyorum ne yapıcagımı ruyada nadir bişy ama on numara :d
- +1 yıl
ben pek sevmiyorm :D
- +1 yıl
öyle :p :D
Diğer konusunda 339 cevap paylaştı. ruhun bedenden geçici süreliğine ayrılması.. gerçek olduğunu biliyorum ama hiç denemedim o ruhun çıkıpta geri gelmemesi var çok korkutucu sanırım :)
00 YorumlaNormal insanlarda öyle olmuyo , benim birkaç kere başıma geldi uyurken oluyo , uyanıkken olması için peygamber veya ermiş olması gerekiyo
00 Yorumla
+1 yılastral seyahat vardır doğrudur ama yaptım diyenlerin aldanışları vardır
015 Yorumla- +1 yıl
neden aldanmış olsunlar :D madem vardır doğrudur yapamazlar mı o halde :D
- +1 yıl
astral seyahati yapmak normal insanlara verilen bir özellik değil onlar sadece yaptıklarını sanıyorlar astral seyahatı yapanlar veliler evliyalar şehitlerdir astral seyahat ruhun bedenden ayrılmasıdır ama yapmaya çalışanlar ise cinlerin oyununa gelip yaptıklarını sanıyorlar
- +1 yıl
cinlerin oyununa mı geliyorlar?
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
ne yapıyorlarmış peki?
- +1 yıl
cinler beyinlerini okudukları için ne yapmak istediklerini okuyup onları yapıyormuş hissi veriyorlar
- +1 yıl
yaa sen ne aptal bir insansın gerçekten iticisin bir girme araya terbiyesiz.. sululaşmaya yer arıyor. adam gibi çek git.. yorum yapma insan değilsen devam edersin
- +1 yıl
haa olabilir zaaflardan faydalanırlar zaten :/ ama her insan için geçerli mi belki her insana musallat olmazlar :/ ayrıca deminki yazıyı size demedim yalış anlamayın Aşırı_İtici_İrkek diye bir salak yorum yapmış ona yazdım :/
- +1 yıl
gördüm ve anladım evet her insana musallat olurlar ama kişiliklere göre davranış bozuğu gerçekleştirirler mesela inancı olmayan bir kişiyi kendini herşeyin üstünde gibi gösterir ve çevresindeki birtakım kşişileri etkileyerek bunun böle düşünesini sağlarlar
- +1 yıl
yani ben şimdi denesem biçok kez yaptım gibi zannedip beni kandıracak yani :/ denemeyecem o zaman zaten başarılı olamıyorum :D
- +1 yıl
bencede denemeyin
- +1 yıl
teşekkğr ederim ben inanmıyordum pek cinler bişey yapmıyordur diye ama ufak bir ihtimal bile varsa gerek yok :D huzurum bozulmasın :)
- +1 yıl
aynen ama çok isterseniz inlerin yaptırdığı astrale şahit edebilirim sizi
- +1 yıl
nasıl anlamadım?
- +1 yıl
nasıl şahit yapacaksınız videosu filan mı var?
+1 yılevet inanılmaz ama gerçek!! 39,90dan başlayan fiyatlarla
018 Yorumla- +1 yıl
ay özür dilerim güncellemeyi görmedim... ama pişman değilim:D:D:D
- +1 yıl
ayyyy hep böylesiniz işte hep dalga hep dalga...
- +1 yıl
özür dilerim bayan, bağırmayın lütfen:(
- +1 yıl
yok yaa önemi yok sadece sinirlenmiştim o an ama sorun yok kusura bakma bağırmadım ama öyle durmuş :)
- +1 yıl
inanayım mı? bir polis diye bağırmadığınız kaldı:(:(
- +1 yıl
tamam ama bu kadar da alınganlık olmaz ki :D orada dalga geçen yazmasın diye belirttiğim halde yazdığınız için böyle cevap vermiştim...
- +1 yıl
valla görmedim:(:(
- +1 yıl
tamam o zaman sorun yok :) tamam?
- +1 yıl
ben göz yaşlarıma hakim olamıyorum ama şu an:(:( :):)
- +1 yıl
inanayım mı? eğer geçrekten böyle bişey için ağlıyorsan psikoloğa görün. bir insan bunlar için ağlamaz çünkü..
- +1 yıl
inanma, inanıyorsan psikoloğa sen görün:D:D
- +1 yıl
:D bence sen görün çünkü durup dururken böyle aptallıklar yapmak normal değil bence :D :D
- +1 yıl
ayıp ama ben size hakaret etmiyorum
- +1 yıl
hakaret etmedim ama bu yaptığınız öyle :D resmen hala dalga geçiyorsunuz. neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok uykum geldi :D
- +1 yıl
ben size aptal desem hakaret kabul etmeyeceksiniz yani? neyse iyi geceler
- +1 yıl
aptal demedim ayrıca aptallık dedim..
- +1 yıl
kavram kargaşasına düştüm şu an, affedin bilemedim. dağlar var değil mi arada:D:D
- +1 yıl
farklı şeyler tabii ki :D ayy neyse tamam aaaaa
+1 yılAllah aşkına inanmayın böyle şeylere ruhu muzu harekete geçirmek elimizde değil.
00 Yorumla
+1 yılGeçen panamaya gittim survivor adasına. Yanlız geri donus zor oldu yav. Bedene girene kadar 3 gun geçmiş. bir uyandım sakallar uzamıs. En iyisi uçak kanka
16 Yorumla- +1 yıl
hiç iinandırıcı değildi başka dene ;)
- +1 yıl
Sen bide inanmayamı çalıstın? Hihihi hıgoho
- +1 yıl
ben inanmaya çalıştığımı söylemedim :D ama madem saçmaladın bari güzel bişey uydursaydın da belki inanan bulunurdu :D
- +1 yıl
Hepsinin ucu oraya varıyor merak etme d
- +1 yıl
seni muhatap almıyorum artık yazmazsan sevinirim.
- +1 yıl
Çok üzüldüm keşke alsan :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçek değil insanların heycan/fantazi arayışından kaynaklanan bir durum
00 Yorumla
+1 yılBen denedim ama olmadı :D
08 Yorumla- +1 yıl
:D :D bende bir kere denedim yok :D hiçbişey olmuyo :D
- +1 yıl
bir kere yattım yatağa düşünüyorum konsantre oluyorum olmuyo ne eksik diyodum tam meğer gözler
Mi kapatmayı unutmuşum boş boş tavana bakıyorum öyle :D bazen böyle bir yükselmiş gibi hisssediyorum ama gözümü açıyırum yok, heralde psikolojik - +1 yıl
yaa aslında çıktığına inanman lazımmış ki çıkmayı başarabilirmişsin. ama biz bunu yapabilir miyiz bilmiyorum :/
- +1 yıl
Bende ya belkide o kadar inanmadığımız için olmuyo denemek lazım ya haftalarca uğraşıp düşünüp beyne iyice yerleştirince kesin olur bence
- +1 yıl
yaa az önce arkadaş cinlerin oyununa gelmekten bahsetti :D korkmaya başlayacaam henüz korkmuyorum :p :D :D :D
- +1 yıl
Benide korkutma :D
- +1 yıl
:D :D korkma korkma :D iyice araştıralım :D baktık korkulacak bişeyyok denemeye devam :p :D
- +1 yıl
Aynen :D
Inanma yahu böyle şeylere
02 Yorumla- +1 yıl
biri inan biri inanma diyo :D belki olabilir diye düşünüyorum ama ben bunu yapamam konstra olamam çünkü :D
Para batağı inanmayın beyler.
08 Yorumla- +1 yıl
parayla ne ilgisi var evde deneyince para mı çıkıyo bizden :D
- +1 yıl
nereye gitti :D
- +1 yıl
haa astral seyahatte para mı harcamışlar :D :asdfghjk
- +1 yıl
çok inandırıcı yaa :D :D :p..
gitsen bile umduğunu bulamazsın
00 Yorumla
+1 yılben gerçek olduğunu düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
neden?
- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılevet gerçek
011 Yorumla- +1 yıl
nerden eminsin?
- +1 yıl
çünkü ailem bununla ilgileniyor ve telekinezi vb şeyler işte
- +1 yıl
peki ailende yapabilen varmıymış cidden
- +1 yıl
astral seyahati bilmiyorum yaptımı biri :) ama telekinezi yapan var
- +1 yıl
kaşık bükme filan mı o?
- +1 yıl
ayır nesneleri hareket ettirme
- +1 yıl
meselaa ne gibi nesneleri hareket ettirdiler , nasıl yapıyorlar onları da merak ediyorum hep :D yalan geliyordu ilizyon gibi :/
- +1 yıl
yalan geliyorsa bu bilinçaltına kazınmış seni ikna etmem zor görmeden inanacağını sanmıyorum
- +1 yıl
yok görsem belki ikna olurum dediğiniz gibi ama yani her insan yapabilir mi peki bunu
- +1 yıl
yapar ama büyük ilgi isteyen bir olay araştır bence
- +1 yıl
bir ara araştırmıştım böyle şeyleri ama pek hatırlamıyorum :/ yapan birini yakından görmek isterdim :D mesela hani kaşık filan eritiyorlar büküyorlar yaa onlarda galyum elementi kullanıldığını düşünüyorum böyle hileler olabiliyor..
bence gerçeeg
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl@astral ne diyorsun bu iş için? :D
05 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler değerli yorumunuz için :D
- +1 yıl
hahah :D
- +1 yıl
as :D
Bılmıyorum denemedim
00 Yorumla
+1 yılGerçek
01 Yorumla- +1 yıl
nerden eminsin :) ?