Rahim cini olabilir mi bir şey söyleyin nolur?

Arkadaşlar bilen bir yardim etsin. Bunu neden burada soruyor diyebilirsiniz ama ne yapicagimi bilemiyorum. Birilerinin fikrini almak istiyorum. Ben hep cindir falan korkmusumdur. Dun bir ablayla karsilastin yengemin arkadasi. 7 yildir evliymis ve hamile kalamiyormus bunun nedeni de rahim cini denen varluklarmis. Sürekli rüyasında tanidigi komsusu kocasinin arkadaşlarıyla birlikte olurken görüyormuş kendini. Aynisi babada oluyor ama onun ki kadar sik değil. Ayda iki haftada bir görüyorum ben. Kuzenimle bile görüyorum ve çok utaniyorum. Ben cocuklari çok severim ve hep anne olmak istemisimdir daha yasim çok genç ama korkuyorum arkadaşlar aynisi bnde de olabilir mi. Bir bilen fikri olan varsa yardim etsin nolur. Lütfen laubali yorumlar yapmayin
Güncellemeler
+1 yıl
Aramizda asiri derecede bilgili insanlar olduğu için çok sansliyiz. Arkadaşlar ben anlatamiyorum galiba. Hakli olabilirsiniz saçma gelebilir saygi duyuyorum ama bunlarin hepsini birebir aynilarini 3 ayri hoca söylemiş. Googleda girerseniz olursunuz. Su cahil gibi suclamalari da bir kenara birakinn. Ayni durum sizde de olsa eminim aynilarini yapardiniz. Ki halk arasında da bunu yasayan çoktur.
Rahim cini olabilir mi bir şey söyleyin nolur?