Ben aqua floryayı seviyorum. İster avm ister sahil her şey var veya röne park yeşilköyde orası iyi Sarıyerde emirgan korusu var full ormanlık alan güzeldir.
arkadaşım gelecek de sehir dışından ama o avrupa yakasına gelecek ben anadoludayım şehri bilmediği icin orda bulusalım dedik de ikimiz de pek bilmiyoruz xhbxbxbd söyle sen
tamam yardımcı oliyim sana.. Galata kulesinin genişlik olan yerden karşısından yol giriyor. Biraz küçük sanki ama güzel. Eski yapılar var kadirtopbasin evinin arkası oluyor orda çok güzel Bi mekan var. Alkolsüz. Bn çok beğendim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kubbei aşk olabilir alkol kullanırım diyorsanız taksim bar clup kaynıyor :)
Beşiktaş olabilir Akaretler civarı oraya yakın bebek Ortaköy olabilir tercih çok
Nasıl bir mekana ihtiyacın var ne yapacaksınız ona göre anlatayım
gezmek için ama oturacak guzel yerler de olmali alkolsuz
Nereye yakınsın hangi semt ona göre söyliyim beylikdüzü falansa bilgim yokta
fark etmez ama bilindik bi yer olsun
Ben aqua floryayı seviyorum. İster avm ister sahil her şey var veya röne park yeşilköyde orası iyi
Sarıyerde emirgan korusu var full ormanlık alan güzeldir.
tamam tesekkur
beşiktaştaki kafaler
maddi durum önemli öneri için
orta diyelim
özsüt var orda çok talep gören alkol alacaksan craft var
tamam tesekkurler
Birisi olarak okudum ben onu :)
Semt olarak neresi mesela
cok bilmiyorum oraları ondan sordum zaten sacma olcak belki ama onu da sen önerebilirsin
Yani sen nerden geliceksin. Kafanda nasıl biyer var. Mesela ben geçen hafta biyere gittim mükemmel 👌 elit Bi mekan
arkadaşım gelecek de sehir dışından ama o avrupa yakasına gelecek ben anadoludayım şehri bilmediği icin orda bulusalım dedik de ikimiz de pek bilmiyoruz xhbxbxbd söyle sen
tamam yardımcı oliyim sana.. Galata kulesinin genişlik olan yerden karşısından yol giriyor. Biraz küçük sanki ama güzel. Eski yapılar var kadirtopbasin evinin arkası oluyor orda çok güzel Bi mekan var. Alkolsüz. Bn çok beğendim.
adını biliyo musun peki
Hatirlayamicam ama zaten 2 tane onlar yan yana. Büyük sarı binanın tam arkası oluyor yani
tamam sag ol
Rica ederim. Kafana takılan bsiey olursa sorabilirsin
Beşiktaş sahil
Mekan altu
Bagcilar😁😂
eminonu galata
fikrim yok