+1 yılAstral seyehat kimilerine göre mümkünken kimilerine göre imkansız. Mümkün olduğunu savunanlar ise kolay olmadığını söylyo zamanında araştrmştm. Uykufn once beslenmeye dikkat etmekten tut nefes alış verişini belli bir ritime oturtmaya kadar bir çok yapılması gereken var. Üstlk dert tasanz olmuycak odaklanıcaksınız ve yatılması gerekn saat var.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBoyut atliyorsun sonsuz beyin gücünle herseyi yapa bildiğin dünya hic bir sorun yok ben prof. Olarak çok uzun süredir yapıyorm
11 Yorumla- +1 yıl
Thanks eic için:)
+1 yılastral seyahat senin benim yapabileceğimiz bir şey değil. Rüya hakkında dediklerini bende yapabiliyorum çoğu zaman. Ama astral seyahat çok farklı bir olay. Çok iyi bir odaklanma gücünün olması lazım. Çok iyi bir zekan olması lazım. Bunlarda herkeste yoktur. O yüzden üzgünüm yapamazsın
02 Yorumla- +1 yıl
zaten yapan yok dediğim gibi. Yaptığını zannedenler var. Onlarda gerçekten yapamamışlardır
benim sana tavsiyem çok fazla merak etme bunları şekerim nedenini sorarsan biz bunları ilinçli bir şekilde yapıyoruz birçok deneyimim var sorun olursa mesaj atabilirsin ama bana sorarsan rüyalarındaki kadar masum kalsın :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılYani arkadas rahatlamak icin bir ruyamiz var, onun da bilincinde mi olmamiz lazim? :) Ote yandan astral seyahat denemeleri gunahtir, bilgin olsun. so olarak da ben astral seyahat yerine astral trans moduna girmeyi tercih eder ve bunu yaparim. Tam bir zihin temizligi ve kalp dinginligi sagliyor. Tavsiye edilir.
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman sal cayira hadi gecmis ola. :))
+1 yılGerçek dünyada yapılıpyapılmadığı çelişkili. Bu astral denen şey ilk çıktığında CIA diğer ülkelerin sırlarını öğrenmeye çalışmıştı.
Eğer lucid rüyadan astrale geçmek istersen iyice bağır. Sonra uyku ile uyanıklık arasında (REM) olacaksın gözünü kapatıp sanki bir ip seni yukarı doğru çekiyormuş gibi düşün ve sonra dışardasın04 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim, Bu konu aslında çok geniş anlat anlat bitmez
- +1 yıl
Hakimiyeti tamamen sağlaman lazım internetten biraz bak lucidden astrale geçmeye
Ama bence sen lucid yaptığına göre doğrudan astral seyahatte yapabilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9-10 yaşlarında iken sokakta oynuyorum. Sonra birden korna sesi... Araba bana geliyordu geldi ve geçti. Evet içimden geçti. Ben ne olduğunu anlamadım. Hemen eve koştum. Salonda uyuyorum. Sonra sesler duymaya başladım. Korktum gözlerimi kapattım. Biranda sarsıldım ve salonda uyuduğum yerde uyandım. Ondan sonra bu hiç olmadı.14 yaşımda bu konuda araştırma yaptım ve aslında hergün yaptığımı fark ettim. şu an 21 yaşındayım ve istediğimde çıkıyorum...
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır asıl korkunca direk bedenine dönüyorsun
- +1 yıl
gercek mi acaba bu.. cok ilginç geldi bana.. bununla ilgili fantastik bir kitap okumustum yazdıgın ona benziyor.. acaba olur mu diyede insanın aklından geçmiyor değil..
Cevap sahibi+1 yılevet doğru
- Diğer konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılASTRAL SEYAHATE ANCA FAKİRLER ÇIKAR PARANIZ YOK GERÇEĞİNE ÇIKAMIYOSUNUZ DİMİ FAKİRLERRRR AHAHAHAHA XD
41 Yorumla Psikoloji ile parapsikoloji tamamen farkli, birisi bilim digeri ise hurafe. Astronomi ve astroloji arasinda ki fark gibi.
12 YorumlaDenemeye kalkıştım tee 9. sınıftayken çıktığını hissediyorsun ama rüya olarak kaldı hep benim aklımda herkeste öyle mi bilmiyorum
01 Yorumla
+1 yılbiliçnsizce çıktıgım çok oldu. bilinçlice çıkmak için gece geç saatlere alarm kur. alarm calınca 1-2 dk otur. sonra uzan. karanlıga odaklan. yavasca yukselıceksın. kendını gorunce korkma.
14 Yorumla- +1 yıl
evet yarar. çıkmadan önce telkinle kendini.
- +1 yıl
rica
bir kaç kere ben istemeden oldu yani bilinçsiz oldu bir kerede bayılmıştım kendini gördüm sonra uçan balon gibi yükseldm bayagi sonra bir şey beni bedenime çekti hizlica bedenime girdukten sonra uyandim
02 Yorumla
+1 yılBak bence deneme... Daha önce ben de uğraştım telekinezi, mentalizm gibi işlerle fakat migrenim olduğundan dolayı bırakmak zorunda kaldım...
06 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D :D :D Bu cümlene çok güldüm ''benim migrenim yok''' biraz ukelaca gibi geldi bana ama neyse :D görmezden geliyim artık bariii :D hanım hanımcık kız seni :D
- +1 yıl
hahah :D :D ''onu demek mi istedin''' açık sözlülüğün bu kadarı e pes yani :D ponçiktir dedik, yapmaz dedik :D :D
- +1 yıl
tamam ponçik kendine iyi bak :D
Ben çıkıyorum ama öyle 1 ,2 denemeyle olacak iş değil.
02 YorumlaKendi boyutunda kal bence :D çok korkunç tarafları var görmek istemiyceğin şeyler görebilirsin benden söylemesi
02 YorumlaRahat olup biryere yatiyosun ve sadece nerede olmak istiyorsan ( fazla uzak degil ) orayi dusunuyordan. Ben ilk yaptigimda kendimi evin catisinda gordum
05 Yorumla
+1 yılBir başarabilsem de Tayyip'in olmadığı diyarlara gidiversem. Gerçek hayatta zor zira
00 Yorumla
+1 yılLucid olayını bende yapıyorum ve astral seyahat te yapmıştım. Psişiklik te var bende garibim biraz :D
00 Yorumla
+1 yılastal seyaha ıyı de gıdıs donus alırsan ıyı
bazıları tek gıdıs aldıgından donuste sıkıntılar yasayabılıomus ^.^06 Yorumla- +1 yıl
neyse ıste ben uyarayım da
fazla uzaklasma etraftan - +1 yıl
uyudugumda yuzde yuz olarak astral yapacagımı bılsem uyuyamazdım herhalde :)
acıkcası o hallerımı gormeyı ıstemezdım :D
kalsın oyle astral fln.. bana toplu tasıma aracları yetıo ^.^
snnkısı ıyı cesret valla - +1 yıl
acıkcası ben boyle yıyım
ozellıkle bu tur konularda...
fazla ucmamak lazım ^.^
Astral yapmam ama Lucid rüyayı uzun zaman deneyerek başardım gerçekten güzel bir şey
01 Yorumla- Diğer konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılyaptım ama dereceli olarak yapman lazım ve uyanınca gerçekten müthiş bir baş ağrısı oluyor
04 Yorumla- +1 yıl
ilkinde sadece bulunduğun oda da kal yaptığın odanın kapısını ya kapat ya da kilitle bedenine geri dönerken göbek deliğine doğru ellerini uzatıp bedeninin üstüne uzan
- +1 yıl
rica ederim
ben çıktım ama trafik cok yogundu yuruyerek döndüm geri :D
03 Yorumlabende çok merak ediyorum. umarım başarılı olursun. başardıktan sonra burada paylaşmanı bekliyorum...
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben uykudan kalkıp çişe gitmeye üşeniyorum ne astral seyahati :D
00 Yorumlayoutuba astral yaz altlara gel orada astral seyehat muzıgı var onu aç gozlerını kapa yukselmeye baslıyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Yallan olmadı
- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yıl-_- sizde bir seyahete çıkın haber edin bana nasıl oluyormuş öğreniriz
02 Yorumla- +1 yıl
peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdan birini astral seyahate davet etsem acaba gelirmi benimle:/ @Poene
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Poene senleyken cehennemin dibi bile cennet gibi olur bana eminim :)
Cevap sahibi+1 yılBen anlamam tek hayranın ben olmak istiyorum napıcaz şimdi:)
Cevap sahibi+1 yıl@Poene etiketlemeyi unutmuşum neden ses gelmedi diyorum bende:D
Cevap sahibi+1 yıl@Poene herzaman tek olmak istiyorum:)
Cevap sahibi+1 yıl@Poene teksin ve sen hep tek kalıcaksın :)
Cevap sahibi+1 yıl@Poene :)))
Cevap sahibi+1 yıl@Poene mucuk mucuk mucuk <3
Gizli Üye(36-45)+1 yılAstral seyahat zulmanidir, sana tam tersi olan tayyi mekan yapmayi oneririm
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPof derken
Denedim çıkmayıda bir türlü çıkamadım be sis :/
02 Yorumla
+1 yılOfff bıktırdınız su sorulardan astral astral !!!
01 Yorumla
+1 yılNeyden bahsediyorsunuz :)
00 Yorumla
+1 yılgecen pazar venüste piknikteydim..
02 Yorumla- +1 yıl
lucid rüya bile yapabiliyorum..
seyahat bize göre değil dostum
11 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKanka sen aşmışsın ^^
02 Yorumla- +1 yıl
Biz rüya gördüğümüz rüyayı hatılamaya çalışalım siz yönetmeye tebrikler
38.media.tumblr.com/.../...tt0nY91tqa9joo1_400.jpg
?
Astral Seyahat diye bir şey yok maalesef.
02 YorumlaDiğer konusunda 646 cevap paylaştı. Riskli ama başardım ^^
04 Yorumla- +1 yıl
Bak ilk başta manyak odaklasman lazım ilk denemelerinde odandan çıkma gezin biraz evde o kadar yaparken kalp atışların hızlanacaktır kulağında uğuldamalar olacaktır bunlardan etkilenmemen lazım çünkü bunlar yapmayı basardigin anlamına gelir yavaş yavaş kendini dışarı çıkabilirsin eğer aniden kendini kaybedersen dikkatini toplayamazsan birden sıçrama gibi bir his gelecek o zaman hiç yataktan kalkma ve uyumaya devam et :)
+1 yılbilinç nasıl engel olmuyor ilginç?
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende bir şey sorabilir miyim aceba?
08 Yorumla- +1 yıl
Yazdığın dikkatimi çekti ve tüm yorumları okudum su anda da araştırma yapıyorum ve bu akşam deneyeceğim ama aklıma 2 3 soru takıldı bunlardan
1. Si nasıl oluyor uykuya mi d alıyorsun yoksa uyanikken mi oluyor onu anlamadım
2. Si ""Eğer herhangi bir yeriniz ağrıyorsa ya da bir sıkıntınız varsa astral seyahat girişiminde bulunmayın."" Diye böyle bir uyarı gördüm hastayım sirtimda 3 tane fıtık var ve ayrıca 2 gündür de apandisit bölgesi ağrıyor yani anlayacağın 3 gündür yatakta yim sıkıntı olur mu
3. Su ise tek yatın më ilk denemede dışarı cikmamak için payı kitleyi demiş benim Odam tek ana en yakın insanla aramda 3 oda var yaklaşık 15 mt falan yeterli mi
benim yakın bir arkadaşım dibimde yapıyodu :D
02 Yorumla
+1 yılbu seyahatte ne oluyo
00 Yorumla
+1 yılbu nasil bir yolculuk zevkliyse banada öğretin :P
00 Yorumla
+1 yılÇoğu gece sicrayarak uyaniyorum bu ne demek oluyor
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an astral seyahatteyim, bişey mi lazımdı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yapıyorum ve bu işten para kazanıyorum
00 Yorumla
+1 yılO nasıl oluyo kız?
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam bir bakayım
Garip.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri