Evcil hayvanim öldü vicdan azabı çekiyorum?

Arkadaşlar çok kötüyüm ne olur bana düşüncenizi yazın üç gündür ağlıyorum göz pinarlarim bile acıyor ama yine ağlıyorum 2 yaşında küçük ırk shih tzi köpeğim vardı kalbinde rahatsızlığı vardı çok hızlı atıyordu sürekli bana da çok düşkündü ben bir haftalığına şehir dışına çıktım evde annemle kaldı annemde çok sever ben çıktığım için üzüldü strese girdi biraz daha kalbi kötüleşmeye başladı hemen geldim fakülteye götürdüm veteriner röntgen çekti ardından bide EKG istedi tam çekilecek kollarından öğrenci ayaklarınıda başka öğrenci tuttu orada biraz bağırdı bende tamam annem bitti iyileşeceksin dedim megersem orada can vermiş bilemedim çok perişanım kendimi suclu hissediyorum hüngür hüngür ağlıyorum hemen müdahale edildi ama kurtaramadik ben bilemedim onun orada can çekiştini kalbide sıkıntılı olunca strese girdi bir anda gitti perişanım keşke benim canım gitseydi üç gündür ağlıyorum halada yazarken bile ağlıyorum veteriner konuştu kalbi tamamen zayıflamış burada olmasa başka yerde bı şekilde dururdu dedi perişanım perişan dayanamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
..
Evcil hayvanim öldü vicdan azabı çekiyorum?