Kendisi de yalnız, aşk dolu sözler alır profiline koyar üstüme alınıyorum ya da başka kizada yazmış olabilir ☹️
Napsam her yerden engeli kaldırdım (sanki rahatsız ediyordu beni)
Napabilirim kendisi mesaj atmaz galiba en son claisitugu yere erkek arkadaşla gittim evlenmek için ama sırf onu kıskandırmak için dı 😭 lütfen Sana oh olmuş demeyin akıl verin ki! Bi cozume kavusturalim.
Beni bekliyormudur beklese keşke 🌸😍
Napsam her yerden engeli kaldırdım (sanki rahatsız ediyordu beni)
Napabilirim kendisi mesaj atmaz galiba en son claisitugu yere erkek arkadaşla gittim evlenmek için ama sırf onu kıskandırmak için dı 😭 lütfen Sana oh olmuş demeyin akıl verin ki! Bi cozume kavusturalim.
Beni bekliyormudur beklese keşke 🌸😍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanlislikla ara 😂 herkese ayni taktigi veriyorum ama yap bunu. Adim atmis oluyosun ama ayni zmnda olmuyosun da seni seviyosa geri doner neden aradin falan der seni istemiyosa hic orali olmaz ✌🏼
Hahahq kac kere özelden aradım, yazdım anladı beni 😄 en kiz arkadaşıma arttırdım özelden aradığımı sandım herneyse aradı actm kimsin eveledi arkdas sagolsun dedki söyle o yanındakine bıdaha beni aramasın (2 ve 3 sene önce) keşke o arasa ama nasıl?
O zmn acik oynayacaksin kartlari. Direkt özledim seni😔 yaz. Herseye hazirlikli ol yap bunu 😄
Hım arasam geleceğimi hissedir mi en azından, keşke daha önce evet deseydim ona çok iyi birisi cidden. Şey bide şu var ergenler gibi aşk sözleri paylaşıyor resminin üzerine tabi senlerdir öyle yapıyor. Üstume alınmalıymi sence yani bana ithafen yazılmış yazılar olabilir mi sence.
Adam simdi kimlerle gorusuyor falan bilmediigmiz icin bisey diyemiyorum ama bence senin icinde kalmis o yuzden adim atman lazim. Yaz gitsin yaa nolcak sanki sonunda ölüm yok ki
Bu kadar dert ediyorsan ben vereyim no, ara, ben beklerim 😂
Olur olur özelden mi arasam acaba onu ama beni anlar 😄
Çocuk kurtulmuş bence senden
Dogru diysn ☹️☹️☹️☹️
yeni birisini bul
O yalnız ama kabul etmez mi? Aşk dolu sözler paylaşıyor ne kadar ergence olsa, bana mı diyede merak ediyorum.
sana aşık mıydı?
Tabıkıde aşık demeliymde hoşlanıyordur acildi da ben is yerimiz yan yanyanaydi (o ascı) bende garsonluk yapıyordum. Herneyse çok uğraştı konuslaım diye bende kıramadım arkdas olarak konuşalım dedim oda istemeye istemeye kabul etti osye daha sonraları askere gitti yine konuşmayı sağladım dedim askerden geldin konuşmak istemiyorum dedim oyle boylr konuşmadık Aslında emin olmak istedim beni sevmesine gel zmn git zmn ne aradı ne sordu bende kaldım böyle çaresiz ☹️☹️☹️☹️
aslında onun senden hoşlanmasını seviyorsun bence sevgi değil bu
canım emin olamadım onun beni sevmesinden aslında ben ciddi 8liski istiyordum. Emin olduktan sonra çok geç oldu işte
o zaman ara konuş sende
Araaaa
Erkek arkadaşınla gitmişsin nasıl beklesin seni
Salaklık bende kac yıllık çalıştığı yerden de çıkmış yeni yerini biliyorum.. Pufff sence o aşk sözlerini kim için paylaşıyor olabilir. Ortak arkadaşımız vardı ondan haber alıyordum ama çocuk evlendi. Sadece wp den bakmayla yetiniyorum ona ☹️
Evlendiyse ilgilenme artık bence
Yok knk evlense bırakırım keşke evlense diyorum o karakterde değilim şükür.
Bakıyorım yalnız yalniz bi an gaza gelip mesaj atsam mı diye düşünüyorum. Azarlamasi bisey değilde en ufak hissi 9lsa bana karşı acayip şekilde kendime bağlamak için onunla ilgilenirim😄
Aman bırak ya sende 😁 seviyorsan arkasında dur
Aricagim doğru zmnda öyleyse 😄
Ara tabi😁
yaşın kaç
Ne farkeder ki canım
sordum ablam ozur dilerim ama kardesimle ilgili aşk olayı anlatsam yorumlarmisinuz