Bir çok hayallimiz vardır bunlar gerçekleşir mi? Gerçekleşirse ne zaman gerçekleşir? Hiç hayal kırıklığına uğradınız mı?
Cevabın nedir?
+1 yılİnanırsan elbette gerçekleşir! Zaten hayal etmek yolun yarısıdır. Yolun yarısını geride bıraktın, şimdi öbür yarısı kaldı :) Ama öyle hemen gerçekleşmiyor. Sabır gerek. Benimde hayallerim var, yıllardır sabrediyorum, ve en büyük hayalimin çok büyük bir kısmı gerçekleşti. Sabretmek tabii bazen zordur, hayal kırıklığınada uğradığım oldu. Ama hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim! Sende lütfen vazgeçme, elbet bir gün hayalin gerçekleşecek❤
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
İstek ve verdiğin çabayla doğru orantılı. Benim gerçekleşti ama rabbimden hep hayırlısını istedim ondan istedim gerisi araçtı. Hayal kırıklığına uğradığım bişey hatırlamıyorum ama illaki vardır da önemli değil hayırlısı değilmiş der geçerim çünkü ben bu yaşıma kadar hep çabaladım hiç hazır gelmedi birşey önüme ben gerekeni yapmışsam olmamışsa vardır bir hikmeti...
03 Yorumla
+1 yılhayaller gerçekleştiği zaman mutlu olmazsın sadece hayatın boyunca sürekli peşinden koşacağın ve yaklaştığını hissettiğinde seni mutlu eden birşeydir hayal ama ulaştığında mutluluk vermeyen
12 Yorumla- +1 yıl
evet :D
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s1fq3HcVrC9f sesli cevap verdim dinlesene
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
Hayallerin daha gercege yakın olursa gerçekleşir. Tutupta dunyanın en güzeli ya da zengini gibi seyler dilersen imkansız gibi bunun icin şanslı dogman gerekiyordu
110 Yorumla
+1 yılWhatsapp durumum: "Sana uçurtma demiştim hatırlar mısın? O uçurtma uçtu işte Hayallerden oluşan ipiyle beraber..." Anlatabildim mi ablacım -.-
11 Yorumla
+1 yılNe hayallerde ne aradığına bağlı iyibir eşmi hayırlı evlatmı iyigüzelbir işmi yoksa uçuksa zenginlikmi ve çoguzaman ugradım ama hayat devam ettikçe yeni hayeller kuacağız.
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTek bir hayal genellikle sadece bir bütünün parçasıdır. İyi bir gerçeğe sahip olmak için bir sürü hayal kırıp malzeme çıkartmak gerekir.
07 Yorumla- +1 yıl
Heykeltıraş...
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle bir şey kırdığım yok, kırılanları atmayıp birbibirine yapıştırıp farklı şeyler elde ediyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılŞöyle söyleyeyim üzerinde uğraştığım iki farklı hayalim vardı. İkiside olmayınca tepem attı, birleşmeyecek iki hayali birleştirip bambaşka birşey ortaya çıkarttım ve oldu. Ne olduğunu anlatamam tabi meslek sırrı.
Cevap sahibi+1 yılHayal benim olduğu için kırmak bana koysada, yenisini oluşturunca daha bir güzel oluyor.
+1 yılGerçekleşebilecek hayaller kurmaya başladığımız zaman..
04 Yorumla- +1 yıl
Boş konuşmuş osman... Duygu sömürüsü yapmış.. .
- +1 yıl
Siz’de sanki boş konuşuyorsunuz, ama kendiniz bilirsiniz
+1 yılİstedikten sonra olmayacak bir şey yok. Hayal kırıklığına uğramadım.
05 Yorumla- +1 yıl
Beraberinde çabalamak gelir... Sadece istekle yetinilmez.
- +1 yıl
Kesinlikle.
- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılSen hayaller kurdukça tanrı hayallerinin gerçekleşmesini engeller. Oluruna bırak hayal kurma.
010 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman hayal kursam gerçekleşmezdi. Tam oldu derken, engeller, engeller, engeller... Kesinlikle tesadüf değildi birşeyler mutlu olmamı engelliyordu. Kader kader diyorsunuz ya. Yazılan kaderim engellerle dolu... Anlatabiliyormuyum?
- +1 yıl
Peki ya engeller?
- +1 yıl
Bir insan durdugu yerde bir anda felç geçirip hiç yoktan yatalak bir hasta olabiliyorsa buda onun yaşamasını engelliyorsa, o kişi aklını kullanarak böylesine bir engele ne yapabilirki?
- +1 yıl
İnsanın hayallerinin felç olmasıyla suya düşmesi? bu bir engeldir. Çocuklar babalarıyle geçircekleri güzel bir ömrün hayalini kurarken felç olan bir baba bu çocukların hayaline engel değilmidir sayın pikoo? Bu hayatta herkezin sorunları mutlaka vardır ve tanrı kimsenin mutlu yaşamasını istemez. Egoisttir.
- +1 yıl
Farklı bir görüş tabi saygı duyar, teşekkür ederim. Tartışmaya açık bir konu konuşmaya etsek. uzar gider. En iyisi tadında bırakmak. Saygılar.
bir kere hayal kırıklığına uğradım.. ama ınadına daha büyük hayaller kurdum:)
12 Yorumla
+1 yılinan elbet olur sıkma canını kafanı başka şeylere odakla düşünme yoksa sıkıntı yaratırsın kendi kendine
010 Yorumla- +1 yıl
rica ederim. allah ol derse olur unutma ! o ol der ve oluverir.
- +1 yıl
her an herşey olabilir emin konuşma ;)
- +1 yıl
nedenin nedir peki?
- +1 yıl
ölümü unutma :) bu can sıkıcı ama gerçek birşey
- +1 yıl
ölelim ulaşalım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece hayal et.. Peşinden koşma ya da uğruna çaba harcama.. :)
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayalde mutluluk gibi uğruna uğraşılacak çaba harcanacak birşey değildir..
İhtiyaçlararın varlığına biz inanırız.. Normalde ihtiyacımız olmayan seyleri hayal ettiğimiz istediğimiz ve bunun bizi mutlu edeceğine inandığımız çok olur.. Olmadığı zamanda bunlar mutsuz oluruz..
Peki ya sadece hayal etsek ama bunu mutlu olmaya bağlamasak? ya da mutluluğun varlığını unutsak? :)
Bence o zaman gerçekten mutlu oluruz.. Belki bir aptal kadar belki bir deli.. (:
Cevap sahibi+1 yılElimizde canım ya.. Elimiz de... ;)
Cevap sahibi+1 yılHayat bizim.. Seçimler bizim.. Tercihler bizim.. :)
O yüzden.. Elimizde canısı elimizdee (:
Cevap sahibi+1 yılTesekkür ederim saygılı bayan.. :)
Ama engelleri hayatımızdan çıkarabilecek de biziz.. Ama söyle birşey var.. Engellerden biri sevdiğimiz ya da vazgeçtiğimiz birşey ise.. O zaman engellere takılmak kaçınılmaz..
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yüzden kimsesiz olanlar hep daha güçlü olanlar..
ya da duygularını yöneten duygularına hükmedenler :) ..
Sen sanırım 2 si de değilsin..- +1 yıl
Evet genelde sevgiyi yaşamayanlar güçlüdür hayalleri gerçekleşmiştir..
Belki 2si de olmaya bilirim :)
Ama bildiğim bir şey var hayallerime aslında hep ulaştım büyük konuşmalarıma rağmen ama sonradan vazgeçtim çünkü hayaller hep tozpembe değilmiş hayal sonuçta her şey hayallerdeki gibi güzel gitmiyor ŞÜKÜRLER OLSUN geç olmadan hep farkettim
Cevap sahibi+1 yılAdına sevindim. .. :)
Umarım bir ömür hayallerin içinde yaşarsın cancağızım (:
Cevap sahibi+1 yılEn etkili uyuşturucudur gerçek... Ben buldum.. ve hiç tahmin ettiğim gibi değil..
Sana tavsiyem gerçeği bulmadan önce onu tanı.. :)
Cevap sahibi+1 yılVerdiğim uyuşturucu örneği sadece "örnek" ti.. :) vurgulamak istedim..
Cevap sahibi+1 yılBu günlük yeter.. Hayata dair kısa bir ara.. Ve
Gerçeklerden uzak hayallerle dolu bir gece diliyorum sana.. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayal kırıklığına uğradınız mı deilde, hiç gerçekleşen hayaliniz oldumu deseydin keşke :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayali demedim zaten gerçekleşen hayali dedim :)
sen ne zaman harekete geçersen kaltak
eğer harekete geçmezsen hayallerinde yaşarsın ve çark dönmez çünkü onlar gerçekleştirilmeyi bekler.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayalleri inanıyorum, çünkü hiç biri gerçek olmuyor, sadece kafada kurulan beleş senaryolar.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerçek olma ihtimali milyarda, bir ihtimal.
Cevap sahibi+1 yılNasıl gerçekleşir anlatırmısın?
Cevap sahibi+1 yılİnanç dolayı vardır bir hayır diye kapatıyorum zaten :)
Cevap sahibi+1 yılHerşeyde bir hayır vardır
Cevap sahibi+1 yılKısmet yani yapacak birşey yokki, kısmetin var ise seni hiçbir güç tutamaz zaten :)
+1 yıluğradım vardır bir hayır dedim sustum.
01 Yorumlapeşinden koşarsan gerçekleşir!
07 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uyurken rüyada gerçekleşir. 😎
01 YorumlaÇıkmaz ayın son çarşambası :)
01 YorumlaRÜYADAN KALKTIĞIN ZAMAN...
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekleşince gerçekleşir.
01 Yorumla gerçekten inandıgın zamn
01 Yorumla
+1 yılhıc bır zaman gerceklesmez
gerceklesmiyooor01 Yorumla
+1 yılkararlılıkla o hedefe dogru ilk adımı attığın anda
09 Yorumla- +1 yıl
onlar hayal kurmaya hakkı olmayanlar
- +1 yıl
hayal kurma hakkı saklıdır...
kurmayı bılmıosan dokunma bari de bozmayasın - +1 yıl
gercege ulasmayacaksın
sadece onu aslında ne kadar ıstedıgın cıkacak karsına
ha bır de senın ıcın hayırlı olup olmadıgı.. eger cok ıstedıgın halde olmuosa bır hayır vardır mutlaka, senın goremedıgın ^.^ - +1 yıl
gercege ulasmak derken onu kastedıosan dogru... sımdı gerıye donup bakınca sukredıosan...
gercege ulasmıs oluosun elbette ^.^
hayallerıne inandığında.
05 Yorumla
+1 yılDiyebileceğim tek şey şu ; Çok isteyince olmaz.
01 YorumlaHayalın çogu gercekleşmez malesef..
01 Yorumla
+1 yılgercekleşmedi ve hep hayal kırıklıgı
016 Yorumla- +1 yıl
üzülme demek kolay elden gelen bişey yok her zaman öyle :(
- +1 yıl
üzülmezdim o eninde sonunda olcak ya da hiç olmşicak
- +1 yıl
öyle :(
- +1 yıl
bosver sen beni benim hayatım böyle
- +1 yıl
bütün olumsuzluklar beni bulur zaten
- +1 yıl
olumlu baktıgım hersey olumsuz cıkıyo bana olumsuz baklıyo
- +1 yıl
bakıyor herseyim olumsuz
- +1 yıl
Olumlu baktıgım hersey olumsuzkla sonuclandı
hayal olmaktan çıktığında
04 Yorumla
+1 yılHiç uğramadım hayal kırıklığına.
02 Yorumla- +1 yıl
Henüz değil.
Hayaller vakti gelince gerçekleşir
00 Yorumla- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılYarın öbür gün
01 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026