Sizce subliminaller gerçekmi?
Mesela kilo verme/alma ve. b subliminali dinleyipte gerçekten işe yarayan var mı?
Mesela kilo verme/alma ve. b subliminali dinleyipte gerçekten işe yarayan var mı?
Bu subliminal olayı dünyanın en saçma şeyi ve genelde ergenler arasında yaygın. Böyle bir şeyin olması söz konusu değil. Oldu diyenler sadece kendileri öyle görüyor. Bir süre sürekli gözünün mavi olmasına inandığın zaman mavi olarak görmeye başlarsın bilinçsel olarak.
Belki kilo alma verme olayında kendini baya inandırırsın bedeninde buna göre hareket etmeye başlayabilir örneğin kilo almak istiyorsun diyelim sürekli bunu düşündüğün için yemek yeme isteği gelir. Veya tam tersi. Ama bunun sublimnal ile alakası yok çünkü o teknikte 3. kol bile çıkartmayı bile deneyen var. Benim dediğim şey tamamen inanç. Eğer zayıflamak istiyorsan günlük sadece 2 saat koşu yap ama yürüyüş yapmayı kastetmiyorum, düz yürümekte yaktığın kalorinin hiç bir değeri yok.
Ben de öyle düşünüyorum zaten
Beynimizi neye inandırıyorsak, beynimiz de onu kodlamaya geçer. Aynı senin dediğin gibi olur. Zaten kimden sorsam, subliminalin böyle bir şey olduğunu söylüyor. Bir kaç kez kilo alma sub dinledim, gerçekten yemek yeme isteğim artmıştı ve 4 kilo almıştım 1 haftada (inanmayabilirsin bana ama gerçekten bu benim için çok büyük bir şey)
Yani deyeceğim o ki seninle aynı fikirdeyim
Cevap
3Cevap
Senin dediklerine inanmıyorum ama bir hastalığı tedaviye inanıyorum
Hastalık ne alaka?
Subliminalle ilgilimi?
Yani demek istediğim hastalık dahibtedavi edebiliyorsun
İnanmıyorum
Gerçektir
Denemişsin bence, anlatabilirmisin acaba?
Subliminale ne olaki
Subliminal örneğin gözünü mavi yapmak istiyorsun ve ameliyat ve. b ile değil beyin gücünü kullanarak yaptığın şeydir. Mesela yotube'da bu konuda baya görüşler ve videolar var :)
Müziğin arkasına saklanmış çok kısık sesle beyine yönetilen olumlamalar gibi : gözlerim mavi, mavi gözlerim var ve. b gibisinden
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar