Gizli Üye(30-35)+1 yılBende müslümanım ama anlamadığım çok şey var , nasıl bir ülkede yaşadığımızı gayet açık ve net görüyorum. Bizden bir cacık olmaz böyle gidersek diğer ülkeler marsa gider bizde kars'A.
Ben tamamen eleştirmeden bakıyorum bak bu söyleyeceklerim olanlar bizzat yaşananlar; Dindarım diyen bana göre dinsiz olanlar sadece dini suratına maske yapanlar. Yani hamile bir kadından tahrik olan bu a mın a soktuklarım gelip bana dinden bahsederse bende karşılığını çekinmeden veririm. Diğer yandan bekaret konusuna girmek istemiyorum o daha derin çıkamayabilirim çünkü, öbür türlü karısının üstüne karı getirenler onlarında am. k adam değiller. Onlar din adı altında her boku yerlerken ya olaya bak bende müslümanım ama arkadaş bunların cahilliklerinden insan gurur duyamıyor malesef ki , adam çocuğu olmuyor diyor kadını suçluyor onu geçtim hocaya götürüyor şu tükürükçüler var ya hani kadın sonra hamile kalıyor burada düşünülmesi gereken konu ikiye ayrılıyor. 1. Erkekde iş yok... 2. Hoca kadını evire çevire yanlış anlamayın tükürmüş :) ne beklersin ne bekleyeyim. Böyle dedim diye eksilerler şimdi olsun bu zamana kadar hep doğrulukdan kaybettim zaten... Son olarak dini önüne alan atını sürüyor arkadaş ben bunu gördüm. Sizlerde gördünüz biliyorsunuz yoksa başımızdaki insan başımızda olmazdı.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Haklısın. Bende genellikle bilim- din sorularını cevaplıyorum. Ateist olanları satanist sanan insanlarla uğraşıyorum her gün. Belki 1 insan bilinçlenir sorgular diye. Bence boşver onları ben 1 yılda anca alıştım :)
213 Yorumla- +1 yıl
bmw'de güzelmiş kardo... tabi insan belli bir rahadı standart edindiğinde Allah'la, Kitap'la da işi kalmıyor değil mi? gidip görmeden bilemeyeceğim ama umarım hepiniz için bir ahiret vardır.
- +1 yıl
Bir şeye ikna olmam için öncelikle okuduğum kitabın, insana hitap eder gibi yazılmış olması lazım. Katliam kölelik meşrulaştırılıyorsa bu başka bir amaçla yazıldığı anlamına gelir. Tanrı olup olmadığından bahsetmiyorum. Ondan daha önce konuşmamız gereken islamın dehşete düşüren sözleri var.
- +1 yıl
Nisa36: ''Kölelerinize ve cariyelerinize iyi davranın, Allah kibirlenen ve övünen kimseyi sevmez''
İnsan haklarında ; Kimse kimseden üstün değildir.
-
Nisa suresi 34. ayet ; Kadınlarınızın serkeşliğinden korkunca yataklarında yalnız bırakın, onlara öğüt verin ve DÖVÜN onları.
Nisa 128: Kadın, kocasının kendisine eziyet edeceğinden, yahut kendisini ihmal edeceğinden korkarsa bunun kendileri arasında uzlaşmalarında vebal yoktur.
-
Nisa 91 : Onları yakalayın ve rastladığınız yerde ÖLDÜRÜN
Tevbe 5 : müşrikleri bulduğunuz yerde ÖLDÜRÜN
Bakara191 : Onları yakaladığınız yerde ÖLDÜRÜN. - +1 yıl
Bu âyetleri yazmissin okumussun iyi guzel arkadasim ama bunlarin hangi olaylarin uzerine geldigini Biliyormusun aradan cimbizlayip aliyirsun o zamanki devri biliyirmusun o zaman kolelik vardi kiz cocuklari diri diri gomuluyordu kadinlar insan yerine konmiyordu islam kadini aldi bas taci yapti cennet annelerin ayaklarinin altindadir dedi veda hutbesini oku insan haklari beyannamesi.. ama sen bektasinin ickiliyken namaz kilmayiniz olani namaz kilmayiniz olarak algiladigi gibi isinize gelen kismini aliyorsun bunun asil nedeni nedir boliyormusum cunku her gunah icinde sirke giden bir yol vardir insan gunah isleye isleye vixdani rahatsiz olur ve bir yerden sonra ya bu niye gunahki keske gunah olmasa demeye baslar sonrada ahirete inanmaya baslar
- +1 yıl
Hem soyle dusun diyelim ki hasa oteki dunya yok bu dunyadan sonra bir hiclik ne onemi varki ben inanmisim ikimizde sonsuz olucaz dunya hayati dedigin goz acip kapayincaya kadar geciyo ama ya varsa o zaman ne yapacaksn elini atese tut bakalım ne kadar dayanabiliyorsun... hep soyle dusunuyorsun yok yok yok bide soyle dusun ya varsa ya varsa..
- +1 yıl
Bak bana o zaman ki dönem deme. Artık kaldıramıyorum bu kadar saçmalığı. O zaman ki dönem diyorsun da madem o zaman ki döneme göre yazmış arap tanrınız, o zaman görememişmi gelecekte insanlar bu saçmalığı sorgulayacak ve saçma ahlaksız olarak göreceğimizi? Bunları düşünseydi. burada laf salatası yapmanın alemi yok. Ne okuduysam onu yazdım arkadaşım.
- +1 yıl
insanlığı kötülükte, tanrıyı düşünebilme konusunda küçümsüyorsun. Kuran'ı arapların millileştirmeye çalıştıkları aşikar. hatta öyle ki biz bile onlar gibi olmaya çalıştık, çalışıyoruz. ancak ben sana dinle ilgili bir şey söylemedim. soruyu soran transparan bikinili hoşafla aynı fikirde olabilmen beni uyuz etti. ben de seni onla aynı kefeye koydum.
- +1 yıl
sen de kurduğun cümlelerin ne anlama gelebileceğini bilmeden kurma bir daha, kardeşim.
+1 yılDolasin Hanimefendi Serbestsiniz. Ama benim dinime, benim kitabima dil uzatamazsin, müslüman ülkelerde tecavüz oluyor diye geri kalan müslümanlarida ayni kefeye koymaya hakkin yok. Sana giren cikan birseyvar mi? Yok. Benim dinimde Kadin ve Erkege Zina Yasak. Kimsenin kendini ezdirdigide yok. Sen etini kasaptaki gibi pazarlamak istiyorsan seni tutan yok buyur yolun acik. Ama benim ALLAHima, Benim Kur´anima, Benim Dinime Laf Edemezsin Sen. Herkes Haddini Bilecek. Git simdi ne halt yiyorsan ye
00 Yorumla
+1 yılbeyin bedava canım git birtane al istersen! bir et parçasi gibi gorüyosan sat kendini onüne gelene! gerçi zaten yapıyosundur sen onu git erkekler becersin seni ozmn tahrik edince noluyo diyosan onüne gelen saldirsin tecavuz etsin sana kimse gormeden! mantikli mi bu!!!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
madem et parçasıysa kilon kaça. madem öyle değersiz git sokaktan önüne gelen kim varsa hepsine ver. kaldıki cehenneme dine hiçbirşeye inancın yokya senin, senin gibi düşünen ne insanlar geldi geçti, zamanında hepsine inanmaları için çeşitli mucizeler gösterildi. inanan inandı inanmayanlar helak oldu. illaki sanada mı mucize gösterilmesi lazım. halbuki doğada ki herşey mucize. görene tabi. senin gibi cahilleride biz görmekten sıkıldık artık. müslüman olmayan ülkelerde herkez herkeze veriyor zaten onların tecavüze ihtiyacı kalmadı. ona rağmen oralardada tecavüz var çocuk istismarı var. mesela amerikada sen git küçük çocuk fotoğrafı çek bakalım sevimli diye. seni hemen çocuk istismarından içeri alırlar.
50 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbunun dinle alakası yok insanlıkla alakası var bir şeyi ne kadar yasaklarsan o kadar çekici olur eşcinsellik ve tecvüz dediğin gibi hep aşırı dinci islam ülkelerinde çünki başka seçenekleri yok kadına yaklaşamıyorlar kuran a inan inanma kimse bunun için seni suçlayamaz kitapta örtünün der ama namus ne örtünmekle ne açılıp saçılmakla olmuyo ruhun o* olduktan sonra bedenin kapalı ne farkeder kayseri gibi tutucu dinci bir şehirde yaşıyorum akşama kadar paçalar sıvalı abdest alma pozisyonunda gezenler akşam olunca ürgüpte avanosta çocukları yaşındaki kızlarla rakı masası kuruyolar yani demek istediğim şuki yapılanları kurana ya da dine bağlama insanların zihniyeti bozuk dindarlıkla alakası yok
10 Yorumla Sen Kur'an'a inanmıyorsun insana saygı duy, duymasını öğren işte bu yüzden gelişmiyoruz. İnsanların değer yargıları, hayatlarını onun üzerine idâme ettirdikleri inançları vardır. Sen istediğini giy kim sana karışıyor kimse sen niye insanların inançlarını yaşam biçimlerini böyle küçümsüyor bunu da kendinde hak görüyorsun? İste bunu çözersen doğru cevapta gelişmemizin sebebi yatıyo.
20 Yorumla
+1 yılsen transparan bikini giyince bu ülke ilerliyor muymuş? hangi konuda godoşlukta mı? namussuzlukta mı? ahlaksızlıkta mı? ben de en az senin kadar dini eleştiririm ama sen sadece zengin bir babanın cahil kız çocuğusun. senin ne dini, ne de ahlakı eleştirme hakkın var. çünkü ikisinin de apaçık düşmanlarından biri sensin.
40 YorumlaDiğer konusunda 470 cevap paylaştı. Sen kuran'a inanmadığın için bikinin bile transparanını giyiyosun onlar da inandığı için kapanıyo normal birşey değil mi? Madem etsin edince noluyo diyosun kalkıp sana bir yerde kimse görmeden tecavüz etsem beni suçlamazsın dimi
91 Yorumla- +1 yıl
offf herif lafı yapıştırmıışşşşşş
+1 yılBilgilerin yanlış... Araştırmadan konuşuyorsun... En çok tecavüz Rusya ve Meksika da görülüyor... Toplumun ahlak kuralları doğaçlama gelişir... Amaç insanların kendi sosyal değerlerine sahip çıkması ve ya zayıfın güçlü ile mücadelesine engel olmaktır.. Çizdiğin yolda yürürken güçlü ve kararlı olamazsan toplum seni acımasızca harcayacaktır...
23 Yorumla- +1 yıl
Sen mi kaydediyorsun arkadaşım. Nereden biliyosun onu?
- +1 yıl
Senin mantığınla gidersek Norveç te kaydedilmeyen tecavüz vakası Suriye'dekinden fazladır... Seninki sadece önyargı...
+1 yılBu öyle bir soru ki insanı mantığıyla tabuları arasında bırakır sözlerinin çoğuna katılıyorum ama bazı noktalarda ne bilim biz o kıvamda değiliz mesela transparan bikinimi giyerim demişsin nen seni böyle görsem ne bilim 40 türlü fantezi yaparım herhalde veya evlrndiğim kadına bunu giydirmem diyorum ya aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hem haklsın hem haksız
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa güldürüyolar ya. Kim koydu arkadaşım bu kuralı anlamıyorum. Sen transparan bikini giyince bu ülkenin bir adım daha ileri gittiğinimi düşünüyorsun? Neyse güldüm sadece bu soruya.
410 Yorumla- +1 yıl
www.nationmaster.com/.../Per-capita
Al 2008 tecavüz oranları bak bakalım kaç tane islam ülkesi var orada. - +1 yıl
Teşekkür ederim. Hakaret etmek istemem ama cidden bu insanlar kapanıyor kendini koruyor diye rahatsız oluyor insanlar. Bu pisliğe kendisi düşüyor düşmeyenleri görünceden saldırıyor. Ben böyle bir psikoloji yattığını düşünüyorum altında. İnsanlıkla gelişmekle veya iyi olan hiçbişeyle alakası yok arkadaşım soyunmanın boşuna uğraşmayın. Boşuna kendinize kılıf uydurmayın.
- +1 yıl
Bak hakaret etti gördün mü. Bu kadar aptal bu insanlar işte. Cidden bak transparan bikini giyen arkadaşım gerçekten inan buna APTALSIN.2008 de İslam ülkelerinde Tecavüz yok madem.2014 de İslam değiştide baş sırayamı yerleşti. SALAK arkadaşım benim. Oranlar ters düz oldu sanıyorsun herhalde. Gene yapsalar gene benzer oranlar çıkacaktır.
- +1 yıl
Yemin et? Ustu mekke alti kerhane olanlari cok gordum tatlim ya senle tartismiycam turbanlilarin ne oldugunu herkes bilir kapanmanin da birsuru cesidi var ayrica ben onlardan daha bakire ve zekiyim ayrica anca burdan konusursunuz reelde yuzunuze bile bakmam cunku tadini cikarinn muahh
- +1 yıl
Konuşmalara bak. Altıda üstüde komple kerhane olanlara ne demeli o zaman? Benle tartışmaya aklın zekan yetmez zaten. Senin gibi aptal kızları çok gördüm. Erkek arkadaşlarınızla gezin transparan bikininizle. Hep insanlığı, yüz güzelliğini değilde CİNSELLİĞİ ön plana çıkarın. Ondan sonra 2 hafta geçince buraya ''Sevigilim beni aldattı'' diye yazarsın. Gerçek dindar adam gerçek müslüman ADAM ne zina yapar nede eşini aldatır. Bu kadar basit bu. Bende bakirim ne olucak. Benim karşıma fırsatlar çıkmadı mı sanıyosun? Reelde inan bende yüzüne bakmam. Senin gibi kızlarla hiç bir zaman işim olmadı.
- +1 yıl
Hindistanı Müslüman sanacak kadar aptalsın işte.
- +1 yıl
Mesaj atıyomuşum gibi engelliyorum demiş bide ahah :D l*n harbiden aptal ya. Sen transparan bikininle gezmeye devam et arkadaşım. Hindistana Müslüman dedi salak işte napıcaksın.
- +1 yıl
soran bayan, sen de ne biçim bir ego varmış... alkışlıyorum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibilerden sıkıldım o kadar namussuzsun ki transparan bikini giyiyormuşsun al işte kendin söylüyorsun ayrıca tecavüz gibi olaylar heryerde var sadece müslüman ülkelerde yok maImısın nesin bende sen ve senin gibilerden sıkıldım bir bitseniz keşke kurtulsak dini yaşayabilsek !
58 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca soruyu soran kişi sana en iyi cevabı bu şiir zaten vermiş hala ne konuşuyosun?
Açılıp saçılmayı gelişmek sanıyosun ahmak beyinli
Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!- +1 yıl
sarı çiyan burası müslüman bir ülke sie git avrupaya o foto daki pezevenkleride al
Cevap sahibi+1 yılAynı cevabı ben sana veriyorun şuanda soran kişi sende git içinde yaşa o zaman milletin ne yapacağına karışamazsın sana göre öyle olabilir ama bize göre gelişmişlik farklıdır çok istiyorsan avrupada yaşarsın bizde heryerdeyiz bizi görmek istemiyorsan uzayda ya da amerikada yaşarsın yapıcak bişey yok !
- +1 yıl
neyse ben sana bisi demiyorum allah akıl fikir versin sende bu kafa varken çook erkek kulanıp kulanıp atar seni bir kenara gönül eğlencesi olursun milletin kucağında hep ikinci el gözüyle bakarsın bir gün kafanı vurarsın duvarlara merak etme
Cevap sahibi+1 yılBenle konuş benle yorumumun altına yorum atanlarla değil !
Inanmiyosan ne soruyosun ki çünkü kurana gore yaşıyoruz. Yani emir böyle. Tabiki inanmamakta ozgursun ama en mantıklı cevap dinimiz bunu emrediyir. Tecavüz konusuna gelincede evet saklanan her gizli sey merak uyandırır çünkü ortada olanı kim napsn. Kendini korumayı bikmek lazım her manada.
12 Yorumla- +1 yıl
Ya yok arkadaşım saçmalıyor ya. Tevavüz sıralamalrında İslam ülkesi bile yok doğru dürüst. Ayrıca arkadaş Hindistanı İslam ülkesinden sayıyor. Cahil yani fazla uğraşmamak lazım.
- +1 yıl
Hayr anlamadgm şu yani tesettürlüler cahilmi oluyo? Ben 2 üniversite bitirdim yani daha gecen hafta bodrumda tatilimide yaptm. Bu nasl bir bakış açısı? Ben bikini giyene bakmam bile umrumda olmaz size neden batiyor benim dindarlğm? Her dindar tayipçi değil cahilde değil. Asıl sizin gibi merkep olmadğma şükrediyorm gerçekten..
+1 yılBende kurana kitaba peygambere inanmiyorum allaha inaniyorum. deizm dusumcesine inaniyorum yani. bana saygi duymayana saygi duymam gecen yolda 2 tane carsafli kiz vardir boyle bagirdim araba camindan cikarak voaaaa ninjaaa diye bagirdim. cunku ninja gibi giyinmeye iman diyorlar. ozaman filmdeki ninjalar cennetlik. komiklik sadece komiklik gel biz senle evlenelim :) en iyi karar asshshsbsh
07 Yorumla- +1 yıl
ninja konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. ama asla camdan bağırmam. saygı bekliyorsan önce bunu haketmelisin. yaptığına bakarsak, sen arabadan inip de söyleyebilecek kadar cesareti de olmayan zavallının birisin. saygıyı unut. ha, ayrıca o kız bence sana vermez.
- +1 yıl
Merak etme arabadan inipte soyledim. sonra giderken camdan ciktim. birdaha bagirdim. sonucta kimse bana saygi duymuyor benmi saygi duyucam ben sirf deist oldugumu aileme soyledigimde dayak yedim. sence muslumallik hosgoru dinimi. hayir. kendinizi avutun ve ben kiza ver diye birsey demedim sakasina evvlenelim dedimde iste klasik cahil
- +1 yıl
Ne alaka resit biriyim istedigim bir dine inanirim. gelipte dovmeye haklari yok bu cahillik anlamina gelir
- +1 yıl
Ben diyorum Ankara bu diyo biyerim kara arkadasim ailemden dayak yediktwn sonra kimseye saygim kalmadi anliyormusun?
- Diğer konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılkuran da yazan kapanmak ayri bizim çakma müslümanlarin anladigi ayri. kuranda yazan kapanma eskiden nenelerimizin taktiklari gibi. ee ama sonradan ne oluyor bir tanesi çikip uyduruyor (din adamlarindan biri) sonra ha bakin bu böyle degilmis her yerimiz kapanacakmis diyor bizim kuzucuklarimizda.
10 Yorumla İstersen çıplak dolaş bu senin sorunun ama insanların kapanması da seni ilgilendirmez asıl bu zihniyette olduğunuz için olduğu yerde sayıyo bu ülke isteyen istediğini giyer sana ne arkadaşım
40 YorumlaOf lafi agzimdan aldin. Ya sort giyene bile laf ediyorlar bacak görünce bosalacak kadar mi bastirdirlar cinselliklerini
53 Yorumla- +1 yıl
Baksana ozgur giyinen kadinlara direk kasar diyorlar. Igrencsiniz ya. Istedigimi giyerim ve bu beni "kaşar" yapmaz ve sana tecavuz veya taciz hakki vermez. Kasar ne ayrica ya? Cinselligini ozgurce yasayan kizlara hakaret etmek mutis kafa cidden. Sonra da kezban dersiniz. Ikiyuzluler ya, igreniyorum hepinizden.
- +1 yıl
açık saçık giyinene ben kaşar demem insanın içinde olanı bilemez orda dinimize dil uzatan bir sarı çiyan varrr
Gizli Üye(36-45)+1 yılMedenilik her yerini açmaksa, hayvanlar bizden daha medeni bu durumda?
Ayrıca transparan bikini giymene kimse karışmıyorsa sen de kimseye karışamazsın. İnanmıyorsan bizene, her koyun kendi bacağından. Bir de müslümanlara yobaz dersiniz, asıl yobaz sizsiniz be.00 Yorumla
+1 yılülkenin gelişimini senin deyiminle et parçasına bağladın ya hakkaten şoktayım. kafanın içinde de sadece et parçası var heralde üstünü başını açıp salınacağına ülken için faydalı bişey yap sen transparan bikini giyince gelişmiyor bu ülke
00 Yorumla
+1 yılcehennemde götünden pilic ızgara yapılınca da öyle dersin
42 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyosun cehenneme gidecegimi? Kim gormus orayi da kalkip bos konusuyosun. cennete de cehenneme de inanmiyorum ne varsa bu dunyada var.. oteki taraf diye birsey yok. ha ayrica varsa da oyle dusunuyosun sanane bundan? Kendi sevabim gunahim? Belki icim guzel belki yardimseverim? Sende aynen distan dindar icini pislik goturuyo
- +1 yıl
ula dötü boklu sen nedyorsun..
yaw tamam bısey demedık tabıkı hursunuz bısey demedık..
gıdınce gorursun ıste bende bısey demedım ya var mı yok mu anyayı konyayı gıdınce gosterylar adama zaten..
Senin ki gelismislik degil be guzelim sen bildigin Roma donemi herkes birbirini gotursun ciplak ciplak dolasalim istiyosun yani inanmadigina gore odundan tastan farkin yok sende onlar gibi olunce tas toprak olcan yani simdiden koca bir HİÇSIN...
30 Yorumlaİnanmıyorsunda inanana saygı duy istersen, bu senin düşüncelerin kapan kapanma bu ülkede yaşıyorsun ve bu düşüncelerle yaşıyorsun. Allah bilir deden hacıdır:dd
10 Yorumla
+1 yılsenin gibi beyinsizlerin olduğu sürece bu ülkede sapıkda eksik olmaza tecavüzcüde dindar insanlardan sıkıldıysan * git amerikada yaşa bu ülke kur'an la kuruldu abuk sabuk konuşup adamı sinir etme senin gibi etini pazarlayanlar çok orda hadi yürü
21 Yorumla- +1 yıl
ne oldu mal değneği
+1 yılBiz de teşhircilerin güzel sandıkları iğrenç vücutlarını görmekten bıktık.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCeren sana altına yatıp seks yaptığın ve parasını aldığın pezevenklerin hayırlı olsun birdaha burada dinimizle ilgili aptalca konular açmazsan sevinirim bilmiyorsun madem konuşma... biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus insan sansınlar... ama nerde çok yazık...
00 Yorumla
+1 yılMüslüman ülkelerde tecavüz çok çünkü müslüman olmayan ülkelerde kızlar kendi istekleriyle yapıyo o işi o yüzden tecavüz olmuyo kafanı çalıştır biraz.
43 Yorumla- +1 yıl
1. daha güzel demedimki, biraz daha oku şöyle bikaç defa üzerinden geç demek istediğimi anlarsın. Ayrıca sanane demişsin evet banane peki sanane?
+1 yılHerkesin kendi düsencisi saygi göstermek gerekir ama bende insanlarin özgürce yasabildigi konusunda kaygiliyim
20 Yorumla
+1 yıl3.bp.blogspot.com/.../Threesome-1-781674.jpg
seni azgın seni al sana31 Yorumla- +1 yıl
Haha
+1 yılKAFANDA VAR MI SENIN ORASINI BURASINI AÇAN ERGENLER ABAZALAR BENİ BASTI DİYE SORU SORUYO YA İŞTE SENDE ONLARDANSIN. HATTA DAHA ASSALIKSIN.
51 Yorumla- +1 yıl
Ulan suraya bak din sayesinde senin gibi kizlarla sevgili olmuyorum lann. Verneye hazirsiniz dimi moderlik ugruna bir ciktirin gidin ya
+1 yılDuygularıma tercüman oldu ya. Bir namus lafıdır almış başını gidiyor. Herkes birbirine laf etme, birbirini ayıplama derdinde
11 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. tecavüzler en çok müslüman ve ortadoğu ülkelerinde mi oluyor? tuik ten mi aldın verileri:D g*tünüzden element uydurmayın, açıkça kaynak gösterin;))
37 Yorumla- +1 yıl
sözcü mü okuyon hürriyet mi o gazetelerde sen gibi yahudi tohumu artık şüpelendim senin baban türk olamaz
- +1 yıl
neyse pardon anaya babaya laf söylenmez
- +1 yıl
yok kardeş kit'ten almıs kezban istatistik kurumu
Bende senin gibilerden sıkıldım ne bok yiyosanız yiyin bize ne erkekleri tahrik edin tecavüz etsin sonra o suçlu senin et parçası dediğin şeye kızlar bile önem veriyor..
30 YorumlaKapalı gördükleri için öyle alışkınlar. Açık görünce ağızları sulanıyor. En çok tecavüz ve kötü şeyler bu ülkelerde. Avrupa ülekelerine gavur deniyor ama onlar bunları yapmıyorlar.
20 Yorumla
+1 yılHer yedi kadından birinin tecavüze uğradı Norveç ne zaman Ortadoğu'ya taşındı :)
70 Yorumlazina yaparak mı gelişeceğiz bacı ? sizin genişliğinizden bıktım bende.
74 Yorumla- +1 yıl
kızın demeye çalıştığını anlayamayan bir kızımız daha...
+1 yılHiçbir zaman gelişemicez, ama senin gibi insanlardan biraz daha varsa eğer belki gelişmek için bir umut olabilir
125 Yorumla- +1 yıl
Burdaki insanlara hiç bakma hepsi ahlak bekçisi gibi görünen sapık sapık insanlar.
Bak cevaplara herkes ''zina yapmak mı gelişmek'' diyorlar
Sayın yobazlar kızın demek istediği kimse kimseye karışmasın herkesin kendine göre doğruları var ve herkes müslüman değil ya da müslümanlığı yaşamak zorunda değil.
Sorsan en ahlaklı müslümanlar devletlerdir ama en dipte olanlarda müslüman ülkelerdir. - +1 yıl
kurabiye terket burayı terket
- +1 yıl
sende bu kafa varken biraz zor o dediğin maldanodo
- +1 yıl
eksileyen dincilere selamlar :)
- +1 yıl
katılma * banane :D senin gibi yobazların onayına ihtiyacım yok fakir
- +1 yıl
Hayır herkesi yargılayanları aşağılıyor ve gayet haklı
- +1 yıl
Siz dinciler objektif düşünmeyi bilmiyorsunuz, bu yüzden türbanlı insanları gelişimci işlere almazlar yok türban umur dışı
- +1 yıl
Türban kadını aşağışlıyor evet
- +1 yıl
itin köpeğin selamını almayız biz
- +1 yıl
Türban siyasi bir şeydir, bağlama şekilleri siyasi tarafınızı belirler. Bu yüzden okullarda yasaktı
- +1 yıl
okullarda istenilen şeyin giyilmesi serbestti? beyin yaşın 1 mi?
Türban tabiki yasak olucak siyasi çatışma olurdu - +1 yıl
Tami tamina sayisini bilmedigim kadar kizla ciktim. Yataga atmaya ugrastiklari icin ayrildim..! Simdi din yuzunden kimseyle cikmiyorum sizin gibi insanin suratina tukurucem pisliginizden tukurugum kirlenir..!
- +1 yıl
Onlar senin ırkindan ceren. neden dersen dinde boyle bisi yok
gelişmişliğe bak senin düşünce yapının doğru olduğunu kim söyledi ki
44 YorumlaDiğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. bizde sizin gibilerden bıktık. sen kimsin de ALLAHın emirlerine karşı geliyorsun.
THE END...30 YorumlaBence haklısın. Arkandayım. Türkiye'de 77,000 doktor olup 90,000 din görevlisi olması ülkenin gelişmişliğini de gösteriyor bence.
10 YorumlaDiğer konusunda 441 cevap paylaştı. burada kilot desen boşalırlar abazalar kaynıyor tabi ayrıca dindarlarsa kendilerine olsunlar kimsenin giydiklerine hayatlarına karışamazlar.
22 Yorumla- +1 yıl
kisenin giyinişi bizi ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır o dinimize laf söylü hadi başka ülkede havlayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku size tecacu etmelerine gerek yok şekerim sizin gibiler istekli veriyor
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim daha elime babamdan baska eerkegineli degmedi sen canini sıkma
Cevap sahibi+1 yılCehennemde ssen yanarkende ben gulecigim böyle pazarlama Müdürü :))))
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte 3 tane i harfi bir anda tüm olayı değiştiriyo, yanlış anlamalara yer veriyo. İçeriğe gelirsek, saçma sapan şeyler okudum o yüzden cevap vermiyorum :D
10 Yorumla İslam'ın ve diğer semavi dinlerin en büyük mucizesi, bu kutsal olduğu iddia edilen kitaplara sözde indirilmesinden yüzyıllar geçmesine rağmen hala inanan insanların bulunmasıdır diyorum ^^
10 Yorumla
+1 yılKeşke tecavüzcülerin hedeflerinde sizin gibiler olsada namuslu kızlar rahat yaşasa
33 Yorumla- +1 yıl
Sen bu zekayla çok yaşamazsın, bir iki yıl daha en fazla. Sonra yaşam mücadelesini kaybedersin :D
- +1 yıl
En azından fa.. şe olup ölmem
- +1 yıl
Ha kafana koymuşsan fa.. şe olmayı onu bilemem. Senin tercihin
+1 yılDinazor ve 'sıkıldım' a güldüm tutamadım kendimi :D görmezden gel niye sıkıyor seni bu durum
10 Yorumla
+1 yılTransparan bikinini giyerek, her önüne gelenin altına yatarak gelişeceğini mi sanıyorsun? Ulan batının ilmi yerine ahlaksızlığını alarak gelişilir mi? Popüler kültürün lanet kölesisin sadece.
11 Yorumla- +1 yıl
transparan bikinisini giymiş sanki onu kısıtlyan bişe birileri varmıs gibi buraya gelip ahkam kesiyo yok zeka yok ki
İnanmak zorunda değilsin zaten ama güneşten daha sıcak biryerde sonsuza kadar yanacağını bil.
10 Yorumla- Diğer konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılSen guzel kafani böyle şeylere yorma canim git giy bikinini..
20 Yorumla Senin yasayis tarzin ve ortamın, seni böyle inanmaya sevk etmis.
10 Yorumlasana göre et parçası olabilir ama pek çok kızın önemsediği bir drum senin dini inanışın olmadığı için olabilir saygı duyarım
20 YorumlaDiğer konusunda 864 cevap paylaştı. 4 4lük olursun vaaz verirsin dinleriz adam islam Kuran diyor 2 dk sonra bir bakıyom cinsellik kategorisinde ona buna sapıkça cevaplar yazıyor ozamanda insan diyor "la bu konuşuyor kendi yapmıyor"
00 Yorumla- Diğer konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılTransparan bikiniyle Bodrum'da dolaşmak kolay. Şile'de bir halk plajına da bekleriz ;)
10 Yorumla Biraz önce yobazın birine laf yetiştiriyordum (kadın) yazını okudum moralim yerine geldi. teşekurleeeeeer. kardeşim
00 YorumlaBak! Dindar biriyle sarhos biri arasinda hic fark yoktu.. zira ikisininde sinir sistemlerin de beyinlerin de bir sorun vardır ;)
00 Yorumlakızım sen uçmuşsun gezegen farkı var aramızda bence
10 Yorumla- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılCerencim gelişmenin dinle ilgisi yok bak israile o da dinle yönetiliyor ama milletin canını okuyor.. bence bunları gündemde tutmak bizi geriye götürür
00 Yorumla Önce resmi değiştir. Film afişi gibi. iyi, kötü, çirkin!!!
00 Yorumlasen bence aynen devam et :) milletimizin senin gibilere çok ihtiyacı var ateyiz bacı :)
20 Yorumlakızım sana illa inan diye mi var ne b*k yiyeceksen ye
20 Yorumla
+1 yılmeydanda bir kacini recmediceksin ortam temizlenicek
00 YorumlaSende suc yok seni yetistiren ailende sıkıntı var. s
00 Yorumla
+1 yılniye anlamiyorsunki... Her yazilan dogrumu sanki? Millet bazan muhabbet olsun diye yaziyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bayağı büyük kaşar olma yolunda ilerliyorsun :D
40 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler