2 kuzenimle aynı odada uyuyorduk bir hata yaptım yine fal baktım gece bir adam sesi ireem diye fısıldadı ama yüksekti ses tam gece uyuyacakken oldu sonra etrafıma baktım kimse yok kuzenim mi acaba uykuda konuştu işte izledim biraz ama konuşmuyordu ama kuzenim midir değilse helva sevmem lahmacun verin cenazemde
Güncellemeler
+1 yıl
Helva da severim
Gece kulağıma biri fısıldayarak irem dedi gibi neden?
Ha bide şey diyicem misal ben öldükten sonra kimseye kavurma dağıtmayın iki kolonya dökün gönderin diyom benim yiyemediğimi onlarda yemesin diyom sen nie lahmacun dağıtıyon
Sevinmesinler ya 😂 yasadıgın şeyle alakalı bakılan dalın tipini ve bakanın ne şekilde baktığını bilmiyorum ama, rem boyutuna girmiş olabiirsin bidaha yaşarsan iki dua et geçer gider
😂😂 İrem rem dediğimiz kişinin uyku ile uyanık halinde yasadıgım andır, metafizik sel olarak 2. Boyutla bağlantı kurmak gibi bişe, uyanık mısın delimisin anlamıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cenazen kalabalik olur mu? Kac lahmacun yaptiralim?
Evet biraz kalabalık olur gibi
Karakula dır belki
O ne demek
Halk arasında karabasan olarak adlandırılan tasvir olarak siyah renkli ince uzun avucunun içi delik olduğu rivayet edilen düşük seviye cin türüdür
Ha yok karabasan gelmiyor bana çok şükür
Ha bide şey diyicem misal ben öldükten sonra kimseye kavurma dağıtmayın iki kolonya dökün gönderin diyom benim yiyemediğimi onlarda yemesin diyom sen nie lahmacun dağıtıyon
Sevinsinler garibanlar. d
Sevinmesinler ya 😂 yasadıgın şeyle alakalı bakılan dalın tipini ve bakanın ne şekilde baktığını bilmiyorum ama, rem boyutuna girmiş olabiirsin bidaha yaşarsan iki dua et geçer gider
Rem falan bilmem tek bildiğim rem irem oda adım yano
Yaniiii
😂😂 İrem rem dediğimiz kişinin uyku ile uyanık halinde yasadıgım andır, metafizik sel olarak 2. Boyutla bağlantı kurmak gibi bişe, uyanık mısın delimisin anlamıyorsun
Haa biliyorum tamam :d
İyi bakam cenazen olmaz senin sen bana 10 adet lahmacun yolla ama 😂😂
Tamam sen 20 tane yolla ben 10
Sena helva göndermemiz lazım ama
Oluur
Dondurma olsun mu içinde
Dondurmayla yemedim ki
Nasıl Bi dene şiddetle tavsiye ediyorum
Inşallah birgün 😂🤷♀️
Amin hadi iyi eğlenceler