Güncellemeler
+1 yıl
Ben gördüğümü soruyorum kafamdan uydurmuyorum yani ne olabilir okqdar yakınlaşmaya ne gerek var onu soruyorum bildigin kucağına oturmuş dudağının kenarını öpüyor abisinin birbirlerine gülüşmeler cilveler görsen sevgililer bunu yapıyor birbirlerine sen ne düşünürsün? Bu nasıl normal olabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Onlari öyle görünce ben utanıyorum bakamıyorum siz beni öyle fantezi sever sandınız biraz düzgün düşünün de öyle cevaplayın öyle fantezi sevdiğim falan yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
10 dakika içinde gördüğüm ikinci abi kardeş fantazili beyinsiz ya ya siz insan mısınız ya da aklınızdan zorunuz mu var bir kardeşin bir kardeşe nefsi uyanır mı sen bilinç altını deşifre etmişsin Hurensohn diyim sana malak
Huren ne?
@yarakim bacım çocuğu dedim
Kardeşim ben görüpte Rahatsiz oldugjm bir şeyi sordum neden insanları yargısız infaz yapiyorsunuz hemen de öyle birsey yapmiscasina çamur atıyorsunuz ben bu yapılan yanlış degilmi diyorum sizin evet doğru değil okadar yakınlaşması demeniz gerekirken direk saldırıya geçiyorsunuz asıl siz kendinizi doktora gösterin iyi değilsiniz
Küfürü paylaşmadı bacım
Oha küfürlü yazıyorum bacım olarak çeviriyor para karşılığı çalışan bacılarımızın halk arasındaki tabiri ablası
Yıldızla yaz, anlaşılır
Sen sus trrek
@yarakim tamam kanki
Ulan bu ne biçim kullanıcı adı o sıçmış sen sıvamışsın
Sende tüy mü dikeceksin 🙄
Yok ben izleyiciyim bokla işim yok
Nickin açıklaması var.. Neyse..
@yarakim Allah aşkına yapsana şey mi yoksa bir yaram var ama kim olduğunu bilmiyorum mu
Başlangıçta farklıydı, şimdi farklı
Fakat bunu bu soru altında konuşmayı zul sayarım
@yarakim TM
Yok yok sen iyi değilsin abicim. Gerçekten şu zihniyetinize neyse gece gece hemde cuma gecesi kötü bir şey demek istemiyorum. Allah doğru yola sürüklesin sizi off
Yok mk resmen soruyu soramamisim benim anladığım bu ben ne diyom siz ne diyorsunuz
Soramamışım değil yani de sen abi kardeş veya abla kardeş dışında bir şey düşünüyorsan sende bir sorun vardır. Evet belki bir tık abartı olabilir tartışılır ama bunu düşünmen bile bir şey diyemiyorum gerçekten pes yani
Bunun neresi normal. Ne abuk subuk sorular bunlar..
Gördüğüm ve rahatsız olduğum bir şeyi paylaştım
Sen bir ahlaksızsın. Fantazilerinle kafayı sıyırmış bir asal*ksın.
Ya ben onları öyle görünce utanıyorum nasıl normal olabilir yaptıkları !!! Yaptıklarını destekliyor gibi bir halim mi var benim pardon ama?
Bence sen normal degilsin
Ben gördüğümü soruyorum kafamdan uydurmuyorum yani ne olabilir okqdar yakınlaşmaya ne gerek var onu soruyorum bildigin kucağına oturmuş dudağının kenarını öpüyor abisinin birbirlerine gülüşmeler cilveler görsen sevgililer bunu yapıyor birbirlerine sen ne düşünürsün?
Abi kardeş olduklarini dusunurum
Ha normal yani okadar samimiyet ulan ben utanıyorum onlari öyle görünce nasıl normal sayabilirsiniz
Salla
Ben hiç tanık olmadım öyle bir olaya
Bende bir kaç kez gördüm tanidik kişilerdi evlerine gitmiştim öyle gördüm diyorum ya ben utanıyorum onlar da tık yok normal değil diyorum soruya cevap yazanlar ne anlıyorsa artık
Normal değil
Hele şükür soruyu dogru anlayan biri çıktı ya