İş yerinde biri askere gidecek elimizde büyüdü çocuk 5 yıl çalıştı bizimle o yüzden kıymetli benim için. Şimdi ona hediye vermek istiyorum, istiyorum da ne alsam bilemedim. Harçlık tamam kıyafet olurmu? Adet yerini bulsun değil iyi bir şey olsun istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi? Gitmeden tatlı yaptım ona nasıl olmuş?
Çok iyi olmuş, güzel görünüyor tadını merak ettim. 🤤 Genel olarak askerde işine yarayacak şeyler alınır. Havlu traş takımı kolonya parfüm çorap iç çamaşırı gibi..
yani gorsel zaten net bir cazibe :) aile boyu da olsa tek başımada yerdim sanirim ama asker icin hatta dahasi su ki samimiyetin bile ona güc olmustur :)
Eline saglik en onemli hediye ona gitmeden once askerlikle ilgili konusma yapmamak hatta unutturabilecegin tarzda bi sohbet yapmak veda etmek yerine yarin gorecek gibi vedalasmak
bu biçim emek verilen yapılan herhangi bir şey daha önemlidir bana kalırsa. Her erkeğin midesine düşkünlüğü de ortadayken, delikanlı bir erkek olarak makul hediye olmuş ki zaten gelmesine de az bir süre kalmış...
demek ki esnetildi. Yemin törenine bile izin verilmedi. Yoksa kışladan komutanları bile çıkartmıyorlardı, katıydı sistem. Sizin iş yerinden herhalde arkadaş anladığım
Evet 6 yıl birlikte çalıştık, dönünce yine birlikte çalışacağiz. Ya o çocuğum gibi annesi benden 2 yaş büyük müş 😅😅 o yüzden çok severim onu. Okul bitti 19 da geldi bize ondan sanırım sevgim. Çocuğum diye sesleniyorum ona 😊
en azından doğurmadan anneliğin ne demek olduğunu görmüş oluyorsun ki şu dünyaya zaten çocuk getirmek başlı başına problemken:) Bana kalırsa askerde olmazsa olmaz şey para. Tamam hayatta da geçerli de orada ekstra lazım. Sigara vs varsa hele de. Ben rahat 20-30 arası harcamışımdır 6 ayda. Ha sigara kullanmıyordum o ayrı da ısmarlama olsun, ıvırı zıvıra yatırılan para olsun baya gerekli. Devletten gelen para hiçbir şey yetmezdi. Doğu tarafında yapıyorsun 1000 liraya yakın alıyordun. Olduğun yere göre de değişir. Fakat psikolojik anlamda yıkıcı yer. Hani senin çocuk üzerindeki etkin belli eminim ki uzaktan uzağa desteğini esirgememişsindir
Tabiki desteğim hep onunla. Konuşuruz pazar günü denk gelirseç Sigara içki içmez sakin bir çocuk namazında niyazında biri. Evet doğurmadım fakat benim için çok önemli.
bu düşüncede olmak önemli. Laik ve sen özellikle, sigara & içki içerken o yargılamayı yapmamak demeyeyim de küçük görmeme tavrın hoş gerçekten. Aradaki bağın sıkı olması da güven durumundan geliyor. Çünkü kadın hangi yaşta olursa olsun, 1 Güven, 2 Saygı bakar karşı tarafta. Haliyle tutumun hoş.
düşünce tarznı beğeniyorum diyeyim ona genel hatlarıyla. Bir kalitenin olması ve zor kadın imajında ister istemez cezbedici görünüyor dışarıdan bir göze. Rica ederim
resmen ablalık değil annelik yapmıssın , şu sizin işyeri nerede? bende işe baslayım , yarın öbür gün bir yerlere gitmeye kalkarsam :) biri düşünür beni dee