Aşırı yalnızım?

Doğuda bir yere atandım geçen yıl. Geçen yıldan bu yana doğru düzgün bir arkadaş edinemedim. Vardı birisi burda ortamını kurunca arayıp sormamaya başladı. Okulda biri var evli çocuklu terelellinin teki bir gün iyiyiz birlikte çıkıyoruz yürüyoruz takılıyoruz ertesi gün gıcık davranıyor uzaklaşıyor yani son derece negatif bir insan. Herkese çok pozitif davranıp yardımcı olmama rağmen kimse benle samimi olmak istemiyor ancak öğretmenler odasında Bi konuşma olursa dahil oluyorum. Bunda yeni gelmiş olmamın ve onların ortamlarını daha önceden kurmuş olmasının büyük etkisi var sanırım. Ama çok bunalıyorum. Sabahtan akşama kadar sevgilimle telefonda konuşuyoruz o memleketimde ama o da dün bana seni seviyorum ama aşık değilim dedi. Üstelik ben sormadan söyledi bunu. Çok iyi bir kızmışım bu yüzden seviyormuş falan filan. Ne yalan söyleyeyim çok koydu bu dediği de. Zaten 2 sene daha uzakta kalacağız bu işin sonu yok gibi buraya gelmeye de pek hevesli değil doğunun sınır ilçesine gel de diyemiyorum zaten de gönülsüz. Diyeceğim iyiden iyiye yalnızım kimsem yok gibi hissediyorum. Çok da bunaldım ne yapmalıyım sizce?
Aşırı yalnızım?