30 yaş civarı erkeğin 20-23 yaş civarı bir kadınla evlenmek istemesi hakkındaki düşünceleriniz?

Arkadaşlar merhaba, ben şu an 24 yaşındayım fakat gerçekçi düşününce 28 yaşından önce evlenmem imkansız gözüküyor. Şuana kadarki hayatım ise hep sap gibi geçti, kız arkadaş falan da olmadı hiç.

Tabi gönül işi belli olmaz ama şu an ki kafayla düşünecek olursam 20-23 yaş civarında bir kadınla evlenmek istiyorum. 2 madde ile özetlemek gerekirse:

-Hiç kıvırmaya gerek yok, eşim ne kadar genç olursa özel hayatımın daha renkli olacağına inanıyorum.

-Mesela 30 yaşında çocuğum olsa, eşimde o zaman 25 yaşında olsa; çocuğum 18 yaşına geldi mi ben 48 yaşında eşim ise 43 yaşında olacak. Çocuğumuz ile muhabbetin daha koyu olması için daha genç olmamız daha iyi olacaktır. 2-3 yaş bile mental açıdan çok fark ediyor

Bu düşüncem sizce yanlış mı veya sapıkça mı? Siz 28-30 yaş civarı bir erkeğin 20-23 yaş civarı bir kadınla evlendiğini görünce bakış açınız ne oluyor?
30 yaş civarı erkeğin 20-23 yaş civarı bir kadınla evlenmek istemesi hakkındaki düşünceleriniz?