Günde kaç saat ders çalıştınız üniversiteye son 1-2 sene kala?
hangi bölümleri tutturdunuz, kaç puanla?
hangi bölümleri tutturdunuz, kaç puanla?
çok ders çalışmak değil önemli olan doğru konuya çalışmak sonuçta beyin özürlü değiliz
MESELA KPSS DE yapmanız gereken
TÜRKÇE pragraf soruları yazım yanlışı, noktalama işaretleri, anlatım bozukluğuna çalışmasan da olur çok kafa ağrıtıyor çünkü
MATEMATİK, sayı problemleri, bölünebilme kuralları, rasyonel sayılar üslü sayılar ve köklü sayılar ve grafik problemlerinde çalışabilir 3 soru kesin olarak grafik problemlerinden çıkıyor çünkü
TARİH, Atatürk ilkeleri ve inkilapları 12 soru
COĞRAFYA, DA sadece türkiye nüfus ve ekonomik coğrafyaya çalışabilirsiniz
nüfus=3 soru // ekonomik coğrafya=12 soru toplam 15 soru yapar.
ve 6 soru da genel kültür soruları için bilgi edinirseniz KPSS DEN alacağınız puan 80 dir. fakat yanlışınız da olacağı için 75 de alabilirsiniz. yani çok ders çalışmak önemli değil önemli olan doğru konuya soru sayısı en çok çıkan konulara çalışmaktır çünkü hepsine çalışırsanız zaten yapamazsınız çünkü süre yetmeyecektir :))))
anladım benm daha düz hesap 2 senem var *-*
anladım *-*
rica ederim uzun uzun yazıp düşündügün için ben teşekkür ederim :)
ygs lys için olay şu agustos sonunakadar ygs konularını bitir günde en az 100 soru çöz verimli olarak yarıyıl tatiline kadarda lys yi hallet hem ygs hem lys soruları idare et günde en az 150 soru ygs bitincede lys soru yardım ilk 40bin garanti
ilk 40 bin ne oluyor ben bunlardan anlamıyorum diyorlar ya 40 bine girersin 20 bine girersin ne bu?
anladım teşekkürler :)
Gunde iki 3 5bazen bir gun bosladım.3
Sene once 300puanla iktisat tuttrdum istedgmdi teknik uni. de okuyorum
ama ben açıköğretim lisedeym yani normal okula gitmiyorum benm daha çok çalışmam lazım bu durumda kendim ögreniyorum çünkü ögretmen olmadıgı için *-*
Calis ama verimli kendini tamamen derse ver ve her saat başı 10dk bola verki kafan rahatlasn verimli calısasın derse
anladm teşekkürlerr. d
şu an 3 saat çalışıyorum okullar açılınca 6 saat olacak umarım iyi bir yer kazanırımda değer verdiğim emeğe
Cevap
8Cevap
hiç çalışmadım ama üni mezunuyum aynısını üni de de yaptım tek sene kalmadan bitirdim :D
kaç puanla üniversite kazandın peki? d
Sıffır sıffır sıffır diyebilirim meslek lisesinde okuduğum için bölüm dersleriyle işi kurtarıyoduk üniversitede ise dersler kolaydı çalışmadan verdim bütün dersleri..
hangi bölüm, ünv kaç puanla kazandın bide? . d
anladım başarılar :) memnunmusun peki bölümünden resim yetenegi olması lazımmı
grafik nasıl yani o anlmda dedm okunacak bir bölümmü gelecegi varmı. d
anladım :)
anladım :) sagol
ben günde 5-6 saat çalışırdım ve çok şükür meyvesinide yedim :D
hangi bölüm, kaç puanda? :)
akıl oyunları film deglmi ya? :D
ama ben açıköğretim lisedeym yani normal okula gitmiyorum benm daha çok çalışmam lazım bu durumda kendim ögreniyorum çünkü ögretmen olmadıgı için *-*
Son sene 2 ay çalıştim günde 3 saat.58 bininci oldum
kaç puan aldn peki
anladım :)
lise üç seneydi zamanımda son senemin 5 kala sınav çalıştım. denizcilik kazandım
11. sinifta duzensizdi,12 de 4- 5 saat hergun calisiyordum
1 sene var daha çaılşmaya başladım 1 sene hazırlık yapıcam
Haha :) sadece son sene çalıştım hiç ders dinlemedim bile lise boyunca
5 saat ideal bncede :D
Hiç. İki yıllık okuyorum zaten :D
2,3 saat çalıştım, kıbrıs diyetisyenlik :d
0 saat 😄
Rahat 6-7 saat
0 0 0 0 0 0
hiç :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar