Arkadaşlar benim önceden sevgilime attığım özel fotoğraflar tanımadığım birinin eline geçmiş ve banada "ne zaman istersem böyle fotolar atacaksın atmazsan ailene atarim" diye şantaj yapıyor. Çok korkuyorum ne yapmam lazım? lütfen yardımcı olabilecek yorumlar yapın 🙏🏻
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu sanal işleriyle uğraşanlar varsa bi şekilde yardım edebilirler mi?
Güncellemeler
+1 yıl
GENÇLER TAMAM SORUN ÇÖZÜLDÜ
Özel fotoğraflarım başka birinin elinde, ne yapmam lazım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bir program var onu ındırebılırsem sana yrdım edebılırım onun telefonuna baglanıp sılebılırım @soran
özele geleyim mi
gel
Hocam banada anlatır mısın başıma böyle bir olay geldi
Banada yardım et lutfen
Savcılığa onu ve o fotoğraf lari attığın kişiyi özel hayatı ihlal şantaj ve tehdit den şikayet te bulun
Sorununu nasıl çözdüğünü anlatki senin gibi ayni sorunu yaşayanlar a derman olsun bilelim bizde yardımcı olalım
Onun elindeyse binlerce insanında eline geçmiş olabilir, umursama. Savcılığada gidip şikayet et, şantajdan bir ifadesini alsınlar
tamam teşekkürler
Sevgili olduğun adama bak ya yazık yazık
hayır sevgilim değil başka biri benim galerime erişmiş öyle oluyor
Sorunu cozdunuzmi
Git şikayetçi ol görsün annesinin vesikalığını
Cimer e yazdım dün akşam konuşma sslerini falan attım daha sonra bunu ona söyledim ama henüz görmedi
İyi yaptın. Şantaja asla izin verme. Böyleleri korkaktır aslında. Eli sopalı birisi buna vurmalı.
Şikayet et dediğini yapma
Sevgilin atmıştır ayrıca hak etmişsin
Hemen şikayet et
nereye şikayet etmem lazım
Polise
ama polise şikayet edersem reşit olmadigim için aileme de haber verilir
Olsun, annene söyle, yoksa daha kötü şeyler gelebilir başına Allah korusun
Savcılık tek çare
Ne istiyorsa onu yap
savcılığa ver
Yüzün gözüküyormu?
bir tanesinde evet
Bak o kötü işte yapacağın tek şey var seni tehtit ettiği mesajları silme ekran görüntüsünü al ve acilen şikayet et
tamam teşekkürler
Nude mi attın
Polise söyle
Savcılğa başvur
ama daha 17 yaşındayım ve reşit olmadigim için aileme söylenmez mi?
Yaz dostum bana özelden
Yardımcı oldunuzmu
Savciliga gidiyosun