Ortodonti tedavisi için önerisi olan var mı ankarada?

ankaradayım. dişlerim eskiden beri birkacı carpık. bunların düzeltilmesi tel tedavisi işi var yani anladıgınız üzere.

üniversite hastanesindemi yaptırmalıyım. olurssa özel mi devlet üniversitesi mi
devlet hastaneleri bu işe bakmıyor bildiğim kadarıyla sgk karsılamıyor en azından. zaten karsılasada yinede yaptırmam sanırım. baktım ortodonti mhrs de var ilginc
sonra özel muayeneler var onlara mı baksam diyorum
veya 4. bir secenek neyse artık

tanıdık tanımadık bu işle ilgileneceğim hafta sonu. kafam karısık acıkcası sizin fikrinizi sorayım dedim. bu işte olay nedir. yakınlık mı. hani her gün tel germe vs işi olur abi yakın yere git mi dersiniz. tecrübemidir. abi tel yapmak iş değil sonra 1 ayda eski haline döner dişlerin o yüzden bilene git mi dersiniz. ya da aman salla 2 eli olan herkes yapar atla deve iş değil malzemesi güzel olsun yeter mi dersiniz neyse artık. para mühim değil. isteğim minimum sürede bu işin bitmesi. ve kalıcı olması. sıkıntsıız olması (işte sunu dişine degdırme bu yemeği yeme 3 ayda bir gel kontrole. yeniden sıkalım denmesin) ben bi kere yaptırıp hayatımdan bu sorunu cıkartmak istiyorum. diş macunu reklamlarında oynamak istiyorum yani :D son olarak da diş teli de kullanıslı olsun farkedilmesin normal hayatıma devam etmemde engel olmasın saglam dişlerime zarar vermesin gibi gibi şeyler.
Ortodonti tedavisi için önerisi olan var mı ankarada?