Diğer Psikolojim bozuk olabilir mi 😂? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Oturdum izlediğim şeye bak 😂Kayınvalide havva isyan etti , çocuğun babasi kim , çocugun annesi kim , bu çocuk nerden çıktı konular karışık dur bakim neler olcak Psikolojim bozuk olabilir mi 😂? Cevapla Babalık Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gecegündüzzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben 10 dk bile tahammül edemiyorum bu programlara. Hep kurgu hep dalavereli işler. Para alip çıkıyorlar buraya. Bence siz de izlemeyin vakit degerli 2 3 Yorumla Dostoviski +1 yıl Valla ilk defa salya akıtarak şunları izliyorum , kapadım 10 dakka tahammül edemedim. Yorumla gecegündüzzzz +1 yıl İyi yapmışsınız hem insanın kendi derdi yetiyor bir de bu programları izleyip içinizi karartmayın Yorumla Dostoviski +1 yıl Doğru diyorsun :) Yorumla
ÖptümGeçtiMi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Bu programlardan nefret ediyorum yaa, banane milletin derdinden :D 2 4 Yorumla Dostoviski +1 yıl Ohoo konular ilginç ama 😂 Yorumla ÖptümGeçtiMi +1 yıl Bir kere izlemiştim çocuğun babası kim diye tartışıyorlardı, ilginç gerçekten 🤭😂 Yorumla Dostoviski +1 yıl Araya fon müziği koyuyorlar millet birden ağlamaya başlıyor yikiliyorum 😂 Yorumla ÖptümGeçtiMi +1 yıl Aynen arada da kavga ediyorlar :D Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl #BonjourTv'den umudum kalmadı. Nerede eski programlar. Sansürsüz ve eğlenceli off off. 1 4 Yorumla Dostoviski +1 yıl Netflix yasak bu serbest ilginç bir kafa yapısı var hükümetin. Yorumla BeyazGay +1 yıl Sizin 90'ları yaşama şansınız oldu. Z kuşağı çok şanssız :-\ Yorumla Dostoviski +1 yıl Kesinlikle hiç sorma , biz lale devri yaşadık resmen hayatın tadina vardik Yorumla BeyazGay +1 yıl Bazen eski yapımlara bakıyorum günümüze göre çok daha kaliteli, cesur ve eğlenceli yapımlar. Şimdi hepsi birbirinin kopyası tv gerçekten bitti. Yorumla
literallyfake Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Adı ne programın acil? 0 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Seda sayan ya ismine bakmadim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben 10 dk bile tahammül edemiyorum bu programlara. Hep kurgu hep dalavereli işler. Para alip çıkıyorlar buraya. Bence siz de izlemeyin vakit degerli
Valla ilk defa salya akıtarak şunları izliyorum , kapadım 10 dakka tahammül edemedim.
İyi yapmışsınız hem insanın kendi derdi yetiyor bir de bu programları izleyip içinizi karartmayın
Doğru diyorsun :)
Bu programlardan nefret ediyorum yaa, banane milletin derdinden :D
Ohoo konular ilginç ama 😂
Bir kere izlemiştim çocuğun babası kim diye tartışıyorlardı, ilginç gerçekten 🤭😂
Araya fon müziği koyuyorlar millet birden ağlamaya başlıyor yikiliyorum 😂
Aynen arada da kavga ediyorlar :D
#Bonjour
Tv'den umudum kalmadı. Nerede eski programlar. Sansürsüz ve eğlenceli off off.
Netflix yasak bu serbest ilginç bir kafa yapısı var hükümetin.
Sizin 90'ları yaşama şansınız oldu. Z kuşağı çok şanssız :-\
Kesinlikle hiç sorma , biz lale devri yaşadık resmen hayatın tadina vardik
Bazen eski yapımlara bakıyorum günümüze göre çok daha kaliteli, cesur ve eğlenceli yapımlar. Şimdi hepsi birbirinin kopyası tv gerçekten bitti.
İzleme valla ruayana girer 😁
Adı ne programın acil?
Seda sayan ya ismine bakmadim
Yok be 😂