Diğer Hangi ünlü ile tanıştınız? Canımsıkılyor Takip Et Xper 1 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Var mı flört ettiğiniz veya gördüğünüz tanıştığınız Güncellemeler+1 yıl Ben hariç herkes yine ünlüler ile flört etmiş Güncellemeler+1 yıl Abi bende flört etmek istiyorum bu isimle nasıl yapılır Hangi ünlü ile tanıştınız? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yalnızzzzzzzzz Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl olmadı olur mu bilmem ama ünlü biri ile ilişki yaşamanın çok ağır faturaları ar onu iyi bilirim 1 6 Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Nasıl faturalar onlar Yorumla yalnızzzzzzzzz +1 yıl biraz empati yaparsan bulursun Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Bence gizli saklı yaşanır ya Yorumla yalnızzzzzzzzz +1 yıl 21 y. y. da gizli saklı mı d Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Yani ortalarda görünmesen kimseye söylemeden bitti gitti kim bilecek Yorumla yalnızzzzzzzzz +1 yıl sen öyle san Yorumla
DeAngelo Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. Catherine Zeta-Jones u zkmek istedim her şeyden çok fakat nasip olmadı. Kara bahtım kem talihim. 1 0 Yorumla
dr3thehoneyb Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Turk degil, ulkemizde de pek taniyan yok ama bilinen biriyle beraberligim var diyebilirim. 0 3 Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Tahmin etmeye çalıştım yabancı uyruklu erkek tahminde edemedim Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Ayy kız şu 365 dnideki adam mı Türkiye'de bi turlude gitmiyo :D Yorumla dr3thehoneyb +1 yıl Hahaha yok, benimki de İtalyan asilli ama o degil. Yorumla
Morgen_Mort Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Var, benim rusçam olduğu için bi'rus kızla konuşuyom... 0 3 Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Ünlü dedim Yorumla Morgen_Mort +1 yıl Ne ünlüsü? öyle birşey dememişşsin ki... Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Başlığa baksadin iyiyidi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eski sevgilim şu an pop sanatçısı. İsim veremem yanlız 😊 0 3 Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Özelden yazsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak, sen herkese böyle cevap vermişsin ama hesabın kapanır. Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Nasıl yani Yorumla
RetroIronik Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 tanesiyle Flört ve biraz fazlası oldu. ... 0 3 Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl İsimde verseydin iyiyidi Yorumla RetroIronik +1 yıl İfşa Etsem mi iyiydi :D No Thanks Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Özelden yaz nolur Yorumla
bukettt_c2 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Tanışıp evine de gittim ismi kalsın 😬❤️😂🙈 0 11 Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Özel yaz nolur Yorumla bukettt_c2 +1 yıl Yazamam Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Takip atim Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Nolur ya meraktan olurum Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Kime dicem desende kim inanacak Yorumla bukettt_c2 +1 yıl Asla diyemem Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Baş harfi Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Oyuncu şarkıcı Yorumla bukettt_c2 +1 yıl Demem Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl Ya bari oyuncumu şarkıcı mi onu deseydin Yorumla Canımsıkılyor +1 yıl En azından taktik versen nasıl tanisilir ünlü kişiyle nasıl eve gülecek kadar güven kazandirilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
olmadı olur mu bilmem ama ünlü biri ile ilişki yaşamanın çok ağır faturaları ar onu iyi bilirim
Nasıl faturalar onlar
biraz empati yaparsan bulursun
Bence gizli saklı yaşanır ya
21 y. y. da gizli saklı mı d
Yani ortalarda görünmesen kimseye söylemeden bitti gitti kim bilecek
sen öyle san
Catherine Zeta-Jones u zkmek istedim her şeyden çok fakat nasip olmadı. Kara bahtım kem talihim.
Turk degil, ulkemizde de pek taniyan yok ama bilinen biriyle beraberligim var diyebilirim.
Tahmin etmeye çalıştım yabancı uyruklu erkek tahminde edemedim
Ayy kız şu 365 dnideki adam mı Türkiye'de bi turlude gitmiyo :D
Hahaha yok, benimki de İtalyan asilli ama o degil.
Var, benim rusçam olduğu için bi'rus kızla konuşuyom...
Ünlü dedim
Ne ünlüsü? öyle birşey dememişşsin ki...
Başlığa baksadin iyiyidi
Hiçbiriyle tanışmadım.
Eski sevgilim şu an pop sanatçısı. İsim veremem yanlız 😊
Özelden yazsan
Bak, sen herkese böyle cevap vermişsin ama hesabın kapanır.
Nasıl yani
Var.
2 tanesiyle Flört ve biraz fazlası oldu. ...
İsimde verseydin iyiyidi
İfşa Etsem mi iyiydi :D No Thanks
Özelden yaz nolur
Tanışıp evine de gittim ismi kalsın 😬❤️😂🙈
Özel yaz nolur
Yazamam
Takip atim
Nolur ya meraktan olurum
Kime dicem desende kim inanacak
Asla diyemem
Baş harfi
Oyuncu şarkıcı
Demem
Ya bari oyuncumu şarkıcı mi onu deseydin
En azından taktik versen nasıl tanisilir ünlü kişiyle nasıl eve gülecek kadar güven kazandirilir
Azer Bülbül