Eskiden mesela işçi alımı oluyordu Almanya , Hollanda vs vs giden Türkler vardı. Şimdi çalışsan desen adam akıllı iş yok , okusan desen masraftan başka bişey değil 😃 istediğim bölümü zaten kazanamadım. Polisligi düşünüyorum bu yıl artık yaş nasıl olsa 20 geç değil. Yine kesin iş polislik bence. Ama hayalimdeki hayatta iyi para kazanmak var gerçi herkesin hayali iyi yaşamak. Âmk bir kere geliyoruz dünyaya boş yaşamaktan başka bişey yaptığımız yok. İmkan yok ki. Yurt dışında çalışsan bile hadi 3 bin dolar alsan burda dünya para yapıyor 10 sene sık disini gel Türkiye'ye tamamdır. Gidenler zaten elinde sözlük gitmiyor ki gidince dili de öğreniyor.
Bi şans olsa da gitsek 😃 greenkart mi bişey vardi o nedir
Bi şans olsa da gitsek 😃 greenkart mi bişey vardi o nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Green karta başvur.
Çıkma ihtimali var mı
Benim abime çıktı belli olmuyor şans işi
Konuşalım mı sana çok soracağım şeyler var
Kendisi henüz gitmedi ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum
Ha anladım. Peki ingilizce hiç olmadan gidilir mi
Mülakat oluyormuş sanırım hiç bilmeden gidemezmişsin elenirmişsin. Kendini idare edebilecek kadar konuşman gerekiyormuş
Peki oraya gidince ne işinde çalışıyorsun iyi para kazanılıyor mu
Benim abim kuryelik yapacak. Şu an burada da kurye. Orada okul okuman gerekmeyen istediğin her işi yapabilirsin. garson kasiyer kurye tezgahtar tarzı. Ve bizim burada saatlerce çalışıp aldığımız maaştan çok daha fazlasını onlar daha az çalışarak kazanıyorlarmış
Evet çok doğru. Kendini geliştirmek de var dimi hani daha iyi meslek bulup iyi maas almak
Tabiki. Ama oraya gitmek için bankada en az 10 bin dolar paranın olması lazımmış yoksa almıyorlar
Ooo olmadı şimdi 🤣🤣
Maalesef 😂😂
Ne yapacağız şaşırdık hepten 🤣🤣
Ah bir bilsekk 😂
Şaşırdık ne yapalım var mı tavsiyen 🤣🤣
Para biriktirip dil öğrenmeye bak derim 😂😂
Bu sene tekrar yks ye girecegim 250 tyt den almam lazım 🤣🤣
Yaş 20 askerlik de geliyor. İngilizce kursları kaç para kaç yilda öğrenirim
Tyt kolay ya iyice çalış inş alırsın 😂 askerliği tecil ettirirsin. Kurs fiyatı hiç bilmiyorum benim abim dizilerden ve oyunlardan öğrendi