internette genelde böyle zengin tarzı yaşayan her görüşü destekleyen insanlar hep özgürlüğü savunur ve o civarlarda yaşarlar. eğer birşey diyen olursa da dersin ki hani özgürlük dersin. zaten birşey yapamaz
Allah allah ne saçma bir soru. Gerçekten biraz o başındakinin düğümünü gevşet, beynina kan gitmiyor herhalde. Nasıl ayrımcılık kokan, utanılası bir soru...
bu soruyu sorman bile ülke için üzücü neden gidemeyesin hepimiz eşitiz
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya aslında bende bu kafafa değildim. Muğlada yasıyorum bi yakınım yadırgandığını bakıldığını hissetti ben hiç öyle hissetmedim şimdiye kadar o neden öyle kanıya vardı anlamadım
Normal, bu düşünceye girmen saçma kendini neden dışlıyorsun?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya aslında bende bu kafafa değildim. Muğlada yasıyorum bi yakınım yadırgandığını bakıldığını hissetti ben hiç öyle hissetmedim şimdiye kadar o neden öyle kanıya vardı anlamadım
Valla artk ben kapalıları anlamıyorum bi ton makyaj yapıyolar kıyafet tarz falan baya değşik şeyler yapıyolar ama dinimizde türban derken ilgi çekici olmamak anlamıda var artık anlamıyorum kapalıları üstünüze alınmayın ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
internette genelde böyle zengin tarzı yaşayan her görüşü destekleyen insanlar hep özgürlüğü savunur ve o civarlarda yaşarlar. eğer birşey diyen olursa da dersin ki hani özgürlük dersin. zaten birşey yapamaz
Allah allah ne saçma bir soru. Gerçekten biraz o başındakinin düğümünü gevşet, beynina kan gitmiyor herhalde. Nasıl ayrımcılık kokan, utanılası bir soru...
bu soruyu sorman bile ülke için üzücü
neden gidemeyesin hepimiz eşitiz
sen onu dinleme bence
Alkollü bir mekan mı?
Öyle bir yerse ne işiniz var hakkaten?
#Vesselam
Evet alkollü ama alkol kullanmıyoruz
Dini takva biyutunuzu bilmem
Ama o alkollü mekana para kazandırmak sizi de günaha sokar
Sebep olan yapan gibidir.
Gitmemenizi öneririm
Normal, bu düşünceye girmen saçma kendini neden dışlıyorsun?
Oraya giden tek tesettürlü kişiymişsin gibi bir soru
Bir müslümanın alkollü bir mekanda bulunması da günahtır icmese dahi
Galata köprüsün de bir mekana rakı balık yapmaya gittim canli müzikli yerdi ve kapalı kız benim yan masamda rakı içiyordu sevgilisiyle 😂
Herkes eşittir tesettür veya açık farketmez istediğin gibi gidebilirsin
Milletin dusuncesine takilma asla Kim ne derse desin guzelim
İki kadeh de devirin gitmişken.
Neden gidemeyesin bu ülke kimin
Kara çarşafsa garip olur diğeriyse normal
Valla artk ben kapalıları anlamıyorum bi ton makyaj yapıyolar kıyafet tarz falan baya değşik şeyler yapıyolar ama dinimizde türban derken ilgi çekici olmamak anlamıda var artık anlamıyorum kapalıları üstünüze alınmayın ama
Benim eşim de tesettürlü. Biz gittik
Oradaki mekanlar genelde hep alkollü.
Soru üzdü.
Fizigin nasil kaç kilosun
Gıdebılırsın me varkı bunda
Normal