Diğer İyiiiiii geceler neler yapıyorsunuz? Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ajım ben ve mutfağa gitmeye üşeniyorum Güncellemeler+1 yıl kızlar öldünüz mü 😔 İyiiiiii geceler neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BodybuildingerMK Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Git birşeyler hazırla karnımız acıktı 🤣🥳 dkdjdhrdj 0 8 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl zıkkım var yen miiii Yorumla BodybuildingerMK +1 yıl 🤣😂 🥳 Dkdkddjsjjs Yorumla Kromozoɱ +1 yıl gülmeeee Yorumla BodybuildingerMK +1 yıl Niye ağlayak mı 😂🥳 sjsjsj Yorumla Kromozoɱ +1 yıl evet hemde ınga diye ankshk Yorumla BodybuildingerMK +1 yıl Cehennemde zebaniler beklerkende kahkahalar atacağım, siz benim ağladığımı göremeyeceğiz için gülüşlerinin tadını çıkartın der sedat Peker 😂🥳 slsksk Yorumla Kromozoɱ +1 yıl sedat reise sevgim oluştu şu an abkagksgksgk Yorumla BodybuildingerMK +1 yıl Tamam 😂🥳 sksjssj Yorumla
Nick_Fukarasıı Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Diğer konusunda 368 cevap paylaştı. Bende susadım ve üşeniyom sanırım üşendiğimden yatıp uyicam 0 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl La Case De Papel izliyom kanka 0 3 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl mehh sıkıcı Yorumla TheBerto +1 yıl Niye öyle diyon kanka Yorumla Kromozoɱ +1 yıl yalan mı soyliyem Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 783 cevap paylaştı. Acıkmadın sadece sıkıldın 0 1 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl ek olarak onu ekleyebiliriz agjshk Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hadi doğru söyle üşeniyor musun korkuyor musun 0 6 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl neyden korkucam söyleyiniz Yorumla darknessfalls +1 yıl Gecenin karanlığı cinler periler Yorumla Kromozoɱ +1 yıl yemek kılığına mı giriyorlar uha Yorumla darknessfalls +1 yıl Ya tamam uzatma korkmuyormuşsun sen dhdjdhsjaha Yorumla Kromozoɱ +1 yıl ha şöyle zvksfkahkshkfjk Yorumla darknessfalls +1 yıl Gbdghh Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tiksine tiksine ton balığı yiyorum. Hiç sevmem. 0 5 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl tiksiniyorsan yeme falan hani. Yorumla UluGökKurt +1 yıl Beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Şu an aydınlandım. Hayata bakış açım değişti. Bambaşka bir insan oldum. Yorumla Kromozoɱ +1 yıl aydın bir insan tiksintiyi lezzete dönüştürmeyi bilmeli. hehehe. Yorumla UluGökKurt +1 yıl Ben onu bilmiyorum hâla. Ton balığı kutusunu boşaltıp içine mantı koysan dönüştürmüş olur muyum? Yorumla Kromozoɱ +1 yıl mantıyı hayal ederek doyuma ve sağlığa ulaş asjkahkajkshkdhkdhk Yorumla
UNREAL07 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Gece mutfağın önünden geçsem 3.5 kg alıyorum 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Gir bana yemek hazırla hadi 0 3 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl bana emir mi veriyon sen Yorumla ByToRo +1 yıl Evet Yorumla Kromozoɱ +1 yıl tüm yemekleri buuzana dizcem o olcak Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çalışıyorum buraya takiliyorum muhabbet ediyorum 0 0 Yorumla
ᴉɹᴉqsɹǝʇ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Diğer konusunda 369 cevap paylaştı. Düşünüyorum öyle 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ajıtasyon yapta ye 0 0 Yorumla
Blond2 Takip Et Xper 5 Yaş: 107 +1 yıl aj ayı oynamaz kanks 0 16 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl bana ayı mı dedin şimdi Yorumla Blond2 +1 yıl kendim için söyledim ben de ajım Yorumla Kromozoɱ +1 yıl ye de oyna ayiiii Yorumla Blond2 +1 yıl sen de ye de beraber oynayalım ömxncövm Yorumla Kromozoɱ +1 yıl pençe dansı istiyosun haaa zbmabksnm Yorumla Blond2 +1 yıl sen pençe yap ben de göbek çöxmcçvm Yorumla Kromozoɱ +1 yıl ayıların göbeği büyük oluyormuş sbnshjshkh Yorumla Blond2 +1 yıl benim göbek küçük olmadı başka şeyler yaparım öçvcmbçöc Yorumla Kromozoɱ +1 yıl arı kovanına elini sok mesela skshjsgksg Yorumla Blond2 +1 yıl alerjim var ölürüm ama ben de böyle bi ayıyım sömdçövf Yorumla Kromozoɱ +1 yıl arı kovanı ayağınıza geliyoooor nsgjfwdgksg Yorumla Blond2 +1 yıl gelsin gelsin ölcem sıkıntıdan ömxcnvö Yorumla Kromozoɱ +1 yıl her türlü ölcen kabamwbwmbwsmd Yorumla Blond2 +1 yıl dur lan daha askerden yeni geldim şaapamazsam gözüm açık gider çömcxçöcxçmv şu işleri hallediyim sonra getir olur mu Yorumla Kromozoɱ +1 yıl tamam aslan qnwwnsbmwnsnd Yorumla Blond2 +1 yıl annaştık xd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Git birşeyler hazırla karnımız acıktı 🤣🥳 dkdjdhrdj
zıkkım var yen miiii
🤣😂 🥳 Dkdkddjsjjs
gülmeeee
Niye ağlayak mı 😂🥳 sjsjsj
evet hemde ınga diye ankshk
Cehennemde zebaniler beklerkende kahkahalar atacağım, siz benim ağladığımı göremeyeceğiz için gülüşlerinin tadını çıkartın der sedat Peker 😂🥳 slsksk
sedat reise sevgim oluştu şu an abkagksgksgk
Tamam 😂🥳 sksjssj
Bende susadım ve üşeniyom sanırım üşendiğimden yatıp uyicam
La Case De Papel izliyom kanka
mehh sıkıcı
Niye öyle diyon kanka
yalan mı soyliyem
Acıkmadın sadece sıkıldın
ek olarak onu ekleyebiliriz agjshk
Hadi doğru söyle üşeniyor musun korkuyor musun
neyden korkucam söyleyiniz
Gecenin karanlığı cinler periler
yemek kılığına mı giriyorlar uha
Ya tamam uzatma korkmuyormuşsun sen dhdjdhsjaha
ha şöyle zvksfkahkshkfjk
Gbdghh
Tiksine tiksine ton balığı yiyorum. Hiç sevmem.
tiksiniyorsan yeme falan hani.
Beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Şu an aydınlandım. Hayata bakış açım değişti. Bambaşka bir insan oldum.
aydın bir insan tiksintiyi lezzete dönüştürmeyi bilmeli. hehehe.
Ben onu bilmiyorum hâla. Ton balığı kutusunu boşaltıp içine mantı koysan dönüştürmüş olur muyum?
mantıyı hayal ederek doyuma ve sağlığa ulaş asjkahkajkshkdhkdhk
Sohbet edecek birilerini arıyoruz
Gelip kulağından tutup götüreyimmi
Gece mutfağın önünden geçsem 3.5 kg alıyorum
Gir bana yemek hazırla hadi
bana emir mi veriyon sen
Evet
tüm yemekleri buuzana dizcem o olcak
Çalışıyorum buraya takiliyorum muhabbet ediyorum
Ben de açım ama yiyecek yok
Düşünüyorum öyle
Uzanıyorum ✌
Ajıtasyon yapta ye
Nöbet tutuyorum
aj ayı oynamaz kanks
bana ayı mı dedin şimdi
kendim için söyledim ben de ajım
ye de oyna ayiiii
sen de ye de beraber oynayalım ömxncövm
pençe dansı istiyosun haaa zbmabksnm
sen pençe yap ben de göbek çöxmcçvm
ayıların göbeği büyük oluyormuş sbnshjshkh
benim göbek küçük olmadı başka şeyler yaparım öçvcmbçöc
arı kovanına elini sok mesela skshjsgksg
alerjim var ölürüm ama ben de böyle bi ayıyım sömdçövf
arı kovanı ayağınıza geliyoooor nsgjfwdgksg
gelsin gelsin ölcem sıkıntıdan ömxcnvö
her türlü ölcen kabamwbwmbwsmd
dur lan daha askerden yeni geldim şaapamazsam gözüm açık gider çömcxçöcxçmv şu işleri hallediyim sonra getir olur mu
tamam aslan qnwwnsbmwnsnd
annaştık xd
Saganeeee
Uyumaya çalışıyorum
Can sıkıntısı