bende degısık hıssedıyorum bu aralar o konda sankı bırı benı ızlıyomus falan gıbı gelıyo tek kaldıgım zaman odalardan ses gelıyo ama bu bırazda psıkolojık bısey cunku o sesler aılem evdeykende gelıyo mesela bardak kırılmıstı bı gece neden? masanın bacagı yarım acıkmıs, evde tek olsan baska seylere yoruyosun. O yuzden en guzelı guzel seyler yapmak Allah a sıgınmak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Saç Bakım konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılkomşu veya bilinçaltı. alt katlarda olan sesler duvarlar sayesinde yukarı taşınabilir. ve yukarıdan geliyormuş gibi de hissedilebilir.
00 Yorumla
+1 yılFazla korku filmi veya replikleri izlemek ve üst katta, yan dairede, alt katta ya da sokakta koşan birinin ayak seslerini bilinç altındakilerle beraber fazlaca odaklanmak. Olan bu. Çok kasma. -_-
02 Yorumla- +1 yıl
Haha :D emin ol başka birşey değildir. :D
+1 yılo seslerden dolayı evde yalnızken az televizyon karşısında gece yarılarına kadar beklemedim :):)
02 Yorumla- +1 yıl
sesi duyunca kaçıyorlar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılBendede oluyor ve ben onlari görüyorum..
Ben baska yerlere girdiYimde onlar oyunlar oynuor diyer odalarda.. Gülerek sesleri geliyor.. Yalniz yasioyrum.. Alistim artik.. Bazende ciglik atiolar sanki bir insanin tirnaklarni cekermis gibisine.. Sonradanda guluyorlar.. Yatagimi salliolar.. Alis san iyi edersin111 Yorumla- +1 yıl
sen ciddi misin?
- +1 yıl
Ne korkutuyosun oc
- +1 yıl
Sizi inandirma zorunlulugum oldugunu sanmiyorum,..
Ben yasadiim vede yasamaya devam ediyorum..
Kac doktora gittim cagre bulamadilar..
Kamera taktim eve hic birsey yok..
Cagrem kalmadi.. - +1 yıl
Yuh ebeyin :) alisilinirmi l*n ona
- +1 yıl
Küfür etmeyin lütfen
- +1 yıl
yatır zik o zaman
- +1 yıl
Soluduklarini hissetseydin böyle konusmazdin
- +1 yıl
Ev değiştir. İmanının kuvvetine dikkat et ve ibadetlerini tam yap. Bu insana psikolojik huzur ve rahatlama verdiğinden hayatında bir şeyler değişebilir. Benim din öğretmenim böyle bir durumla karşılaştığını anlatmıştı. Yani adamın hiç korkusu yokmuş ama ev değişik varlıklarla doluymuş. Eve girmiş hocalar öğretmenler falan çocuk hiç korkmuyormuş ama evde eşyalar sürekli sallanıyor lambalar sallanıyormuş uzun süre okumuşlar. Çok fayda etmemiş sanırım. Çocuk evini değiştirmiş. İbadetlerine sarılmış. Ve psikolojik destek almış. Hayatı bayağı düzene girmiş
- +1 yıl
Saka yapmistm ben
- Saç Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılaslında olabılır aramızda cinler ruhlar var yanımızdalar her daim ama korkma korkmana gerektırecek bir durum yok bende garıp garıp sesler duyuyorum olabılır boyle seyler besmele cek bol bol sallı barık dualarını sureleırnı oku bıldıklerını Allah'a sıgın
00 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/6YW6OP.jpg
Duştayken evde koşan ayak sesleri duyunca angel :D12 Yorumla- +1 yıl
mi tuuğ
Saç Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Alt kattan gelmiştir o ses.
Cin peri ya da ne bileyim hayali olmayan varlıkların olduğunu sanmıyorum :) Hırsız olsaydı da zaten emin ol farkederdin.. Bir şeyler çalınırdı.00 YorumlaRivayet ve hafiselerde mezhep alimlerinin uzak durun ve yapmamaya gayret edin dedigi bir takim soylemlerden birini yapmissiniz.
04 Yorumla- +1 yıl
Batini ve batil olmayan, gercekte yasanilan hadiselerin bu noksanlardan oturu oldugunu da ispatlayan bir takim seyler. Yalniz ve gece dusa girmemek. Merdiven altinda uzun sure kalmamak. Kapi onunde uyumamak. Su kenarinda ozellikle aksamlari bulunmamak. Tuz veya hububat ates uzerinde yakmamak gibi. Arastirirsaniz bunlari zararlibomacagini ve oteki boyuttan varliklari rahatsiz ettikleri bu yuzden sizin de rahatsiz edildiginizi anlarsiniz. Rivayete gore banyodaki su birintisi altinda cin yavrulari yasarmis. Sicak su dokulmesine ozen gisterilir veya besmele cekilirmis. Bir cok sey var. Konu dus oldugundan kendinize pay cikarin. Sesinizi alabilecek birinin kapida sizi bejlemesine dikkat edin.
Eşiklerden gecerken banyoya girmeden 3 adım önce Bismillahirrahmanirrahm de korkun akil oyunlarn biter bndde öyle korku var gecti ama
02 YorumlaÜst kattan falandır böyle şeylerle kafa yormak mantıksız çünkü çözemezsin zatwn o değilde alttaki sahneyi biliyorum hiç unutmam o pastayı karıştırırken bir şeyi tekrar ediyordu onu hatırlayamadım şimdi oysa hep aklımdadır
00 Yorumla
+1 yılEuzubillahiminelşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Korktum gece gece
02 Yorumla- +1 yıl
ayyyy tövbe bismillaahh :D
Sen o anda 'ya evde biri varsa' diye düşündün ve beynin sana oyun oynadı
01 YorumlaKimo diye seslen cewap wermesse boswr all dusunuu hrsizsa gider zaten seni almaya gelmedi hosss biseyler kurcalayip giderr takma kafana :-)))
04 Yorumla- +1 yıl
daha beter o. hırsızsa, gelir ve ziynet eşyasından daha fazla şeyler alırsa sıkıntı.
+1 yılBende çok karsilastim öyle yaylada evimiz var yan tarafta yikik issiz ev var in cin top oynuyodur öyle bir yer o eve bitişik olan odada siyah cisimler görenler oldu aileden :D
01 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. ben olsam elime feneri alıp yukarı çıkar bakarım :D tabi duştan çıktıkdan sonra
00 YorumlaDurum sıkıntılı dikkat et vericegim hesaba 500 lira yatir hemen duasini yolliyim iki oku birseyin kalmaz
00 Yorumla
+1 yılduydun ve hemen ks'ye girip bunu paylaşma gereksinimi duydun?
04 Yorumla- +1 yıl
hocaya git sen
- +1 yıl
dabbedeki hocalara gidecen sen ciddi asıl hoca köyden bulacaksın :D
Bir bitmediniz yahu bıkmadınız mı bu yorumları yazmaktan.
05 Yorumla- +1 yıl
https://www.hurriyet.com.tr/_np/5201/10585201.jpg bu seni ziyaret eder inşallah.
Saç Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Muhtemelen şu an evin bir köşesinde saklanıyolardır o evi terk et hemen
01 YorumlaSaldırın Yavrularım ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~•
00 Yorumla
+1 yılEvde tek iken duş almayın diye bir şey deniyordu, demek bu yüzden :D:D
02 Yorumla- +1 yıl
Artık beklersin bence :D:D
+1 yılBişey fark ettim 2 günde bir böyle soru paylaşıyosun :D
022 Yorumla- +1 yıl
yalnız sonunda diğer sorularda olduğu gibi o kadarda değil yazmamışsın :D
- +1 yıl
manyakların peşini bırak olm bu kızın cinleri var sanada musallat olurlar falan :D başkalarına bak haha :D
- +1 yıl
Desene senle bizim amacımız farklı @cilginserseri ben siteye zaman öldürmek için takılıyorum sen kız düşürmek için.
- +1 yıl
adına etikette olmuyo aahah. neyse sen zaten detaya yazmıyomuydun O kadarda değili :)
- +1 yıl
@CılgınSerseri lo lo lo oldumu ^^
- +1 yıl
1pac2pac demicem :D çok 8mil izledin demi :D
- +1 yıl
papadoc isyan ediyo şu an ^^
- +1 yıl
papadoc ben miydim ajahahha
- +1 yıl
öyleyse uydurmam lazım 2-3 bişey:D
- +1 yıl
ben bacağına sıkan elemanım :D
- +1 yıl
oha hatırlıyo cheddar bob :D
- +1 yıl
O bile başarı. Ben sen ismi söylemesen hatırlamıcaktım bile ^^
- +1 yıl
Ukela :D
+1 yılbirisi seni gözetliyor bu insan değilse bir CİN sana aşık olmuştur. İşin çok zor çok çok zor..
04 Yorumla- +1 yıl
anlaşmamı yaptın? neden olamaz allah allah, bizim bir akrabanın kızına musallat olmuştu kız öğretmendi yalnız yaşıyordu intihar etti en sonunda kendini astı merdiven boşluguna
- +1 yıl
dedim ya senin işin zor yalnız kalma evde..
Bendede boyle ara sıra oluyo yoklamıslardır korkma ara sıra benı yokluyorlar 😃
02 Yorumlabelkide ev sahibin duştayken seni izliyordur.
kapının kilidini değiştir00 YorumlaÜstünü daha giymediysen korkmaman için gelebilirim :P
01 Yorumla- Saç Bakım konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılKorkuyorsan abartmadan korkunun üzerine git zamanla alışırsın ve korkmazsın
016 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama beeee
Işıkları açma mesela süresini gün gün azar azar artırarak karanlıkta kal
Ayak sesleri gelen yere doğru git ve ışığı aç
Yavaş yavaş yenersin korkularını - +1 yıl
Atlar inşallah hak ediyorsun mk
- +1 yıl
Ya bir yürü git mk ya
- +1 yıl
Seninle anlaşmam için gerizekalı olmam lazım ama değilim o yüzden anlamadığım için cevap vermedim beyinsizlerle vakit kaybına gerenk yok >>>>>>>>>>>
- +1 yıl
Vakit harcamak istemiyorsan yazma cevap verme mk zorla mı yazdırdılar ;)
- +1 yıl
Beyinsiz işte :D
Zekası geri, ben xper kazanmak için birse insanları insan yerine koyduğum için geldim sen cevap vermek zorunda değildin kafana silah mı dayadılar a benim zekası patlamaya hazır c4 bombası gibi olan kızım - +1 yıl
Sırf aramızda sürtüşmeler oldu diye, önceden aranın iyi olduğu birine ve seni arkadaşı yerine koyup değer veren birine böyle sözler söyleyebilen kişiliğine gibeyim. Ne demek olduğunu bilmesem bile. Sana fazla yüz verdim belli ki şımardığına göre. Şimdi yol al ;)
- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılCıplakmı cıktın :)) tamam vurma :) ust kattan felan biri kosuyodur apt hali :)
04 Yorumla- +1 yıl
E alt kattanda gelebilirki normall cok yuksek miydi ses baya boyle hemen yandaymis gibi ve yanlizmi yasiyon
- +1 yıl
bir dua felan et nebilim hersey mumkun kanka :)
hahaha cinnilerdir kim olucak. ya da yatır falandır
00 YorumlaNasıl duydun ya o kadar dikkatli davrandım halbuki -_-
02 Yorumla- Saç Bakım konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten azalt animeleri yuno olmadı anan babanla bak duşta ne var olmadı ben gelim -_-
08 Yorumla- +1 yıl
ama zevkli oluyor arada bir kızıyorsun o iki kat zevkli oluyor ^^ eğlencemi elimden alma ^^
- +1 yıl
vay arkdaş ya -_- eğer öyle birşey yapıyorsam dizim gene dönsün yürüyemiyim --_--
- +1 yıl
-_- bak içime oturdu -_- yapmasan şunu
- +1 yıl
neyseya -_- kimseye birşey ispat etmeme gerek yok
- +1 yıl
-_- peki yuno-san -_-
+1 yılapartmanda birileri tepinmiş bence benim gibi olaydın nabıcaktın tek aevde
00 Yorumlagelmişler https://imgim.com/b0prs.jpg
21 Yorumla- +1 yıl
allah belanı ya :D
- Saç Bakım konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılsana demedimmi bu kadar korku filmi izleme diye hee!!!
01 Yorumla siz paranoyak olmuşsunuz. :) böyle şeyler imkansız. üst kattan ya da dışarıdan gelmiştir.
00 YorumlaHaha a bu bana da oldu tek yasamnn skintikari :)
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyabancı değil korkacak birşey yok bendim o.. ^_^
06 Yorumla- +1 yıl
kapı tıklatmak bana göre değil.. benim çıcıklığım kapıya darbukamsı tınılarla vurmakla geçti..
- +1 yıl
ruhum hala çıcık.. ^_^
- +1 yıl
yisin tabi ona cınım fenaa.. '')
üst kattan gelmiştir...
00 YorumlaÜst kattan gelmiştir :D
06 Yorumlabir uğrayıp gitmişler anlaşılan (:
03 Yorumla
+1 yılVallah canim cinler onlar
Ciddiyim bak02 Yorumla- +1 yıl
Bak kizlar ciplak. ducha gormesi iyi deyil.
Oyle sesler duyorsan ve duchdan hic cikmak isdemiosan buyuk ihtimal cinler o duyduklarin dikkat et heleki kizlar en cok
+1 yılalt kattan gelmiştir.
01 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKesin geldiler kanka sana :D
02 Yorumla- +1 yıl
Egemene söyleyelim şuraayep miydi neydi onu göndersin bir kontrol etsin kanka S:AF:F
+1 yılSeverek dinliyorum seni angel :))
04 Yorumla- +1 yıl
Ama hep evle alakali soruyosun degistir biraz :))
- +1 yıl
Peki
Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Komşulardandır ya heralde umarıım.
00 Yorumlaen iyi açıklaması evin perili olduğudur :D
01 Yorumlademek ki gece duş alınmazmış bunu anladık :))
02 YorumlaApartmandami oturuyosun?
023 Yorumla- Saç Bakım konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılYan komşun duş almana kızmış
01 Yorumla Saç Bakım konusunda 339 cevap paylaştı. evin altında yatır olabilir
01 Yorumla
+1 yılPsikolojik kanka :D:D
01 YorumlaSaç Bakım konusunda 10,7b cevap paylaştı. Altkattan gelmistir ya da yan daireden.
00 YorumlaUwwww fena :D :D şeylerdir onlar
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. bırak bu koşan ayakları :)
00 Yorumla
+1 yılkizim ust komsudur ust getirme aklina oyle seyler
00 Yorumla
+1 yılKorktum oc
14 Yorumla- +1 yıl
Eger bir gun ayak sesi duyarsan korkma gulum onlar benim sana kosan kalbimin ayak sesidir <3
- +1 yıl
Kanatlarim var ruhumdaaa
izle izle korkunla yüzleş :D
00 Yorumla
+1 yıltecavüze gelen komsu olabilir :D
00 Yorumla
+1 yılyatarken üstüne yorgan ört :D
04 Yorumla- +1 yıl
çarşaf ört o zaman :D bir yerlerin açık kalmasın :D rüya görüyosun :D
- +1 yıl
tşk. canım :D iyi geceler
3 harfliler gelmiş desene
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıltöbe töbe
01 Yorumla - Saç Bakım konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yıltek mi yaşıyosun?
12 Yorumla- +1 yıl
ne dedin :D
güzel hikaye
02 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam