Doğanın size huzur veren sesleri neler?

Köpek havlaması
Köy/kasabavari bir yerde gece yarısı ve özellikle de seher vakti gelen Köpek havlaması sesi bana huzur verir. Bir köpekle başlar genelde, sonra diğer köpekler sanırsınız ki "sen mi kabadayısın esas ben ve yedi ceddim kabadayısı buranın edasıyla atarlanıp havlar😄😄😄" Çocukluğumun yaz tatillerinde kuzenlerimizi ziyaret edip birlikte köyde zaman geçirdiğimiz tatlı anılarımızın zamanından mıdır bilmiyorum ama bu bende böyle☺️..
💙Oys Bebiskom! asil duruşuna kurban
💙Oys Bebiskom! asil duruşuna kurban
Kurbağa sesi
☺️vrag vrag vrag, bazen toplu yaparlar sanırsınınız ki kemençe çalıyorlar meclislerinde ya da Urfa sıra gecesi düzenliyorlar😄😄
Karikatürleri bile çok sevimli yha! 😄😄😍
Karikatürleri bile çok sevimli yha! 😄😄😍
Yağmur sesi
Zaten Su sesinin geçmişten bu yana psikoterapi için kullanıldığı bilinen bir olgu. Ve sanki yağmurlu havada duygusal olarak da daha iyi hisseder insan kendisini ☺️
Ateş sesi
Bu her ne kadar doğa olmasa da doğal bir şey olması itibariyle bundan da bahsetmek istiyorum. Düşünün köyde veya ıssız bir dağ başında yahut deniz kenarında ailenizle veya dostlarınızla soğuk bir günde ateşin etrafında ısınıyorsunuz. Doğa sepsessiz buna karşılık ateşin içinde yanan o odunların çıt çıt sesleri😍
ya da şömine başında soğuk bir kış günü uzanıyorsunuz hem de sevgiliniz veya eşinizle ay tadından da yenmez ya bu huzurun😄😄
  • Bu sesler bana meditasyon gibi geliyor. 😊