Yaşadığınız korkunç anıları anlatırmısınız..
(lütfen sallamadan anlatın)
(lütfen sallamadan anlatın)
korkunç bi rüya görmüştüm ben. Ankara ya ilk yerleştim ve evimi tuttum ilk gece rüyamda memleketten arkadaşlarımı gördüm ve park halinde bi ufak kaza oldu ve bir anda insanlar bize saldırdı silahları vardı bizde de vardı silah arkadaşlarımı uyarmama rahmet ateş edemeden vuruldular ve adam tam bana sokulduğunda iki el göğsüne ateş etmeme rağmen düşmedi ve silahını boynuma dayayıp ateş etti o anda uyandım. Silahın soğukluğunu hissetmiştim. daha önce böyle bir rüya görmedim
Değişikmiş ya :((
Evde eşyalarımın yeri değişiyordu, bir değil iki değil en sonunda dikildim karşılarına ve onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyledim.
Sesli güldüm knka ya😂😂😂😂
Çok var anneme büyü bayıldı hoca bozdu bu paranormal mi bilmiyorum ama bir keresinde yeşil bir silüet gördüm odadayken ne zaman banyoya girsem görüyordum bir hafta sürdü sonra da bitti
Yaa büyü çok pis Allah islah etsin yapanı
İyi iyi çok şükür
Cevap
9Cevap
Bir mürekkep olayı yaşadık ama şapka sapan bir şeydi. O kadar korkunç değildi. En azından benim için değildi.
Ben çok yaşadım ama annatmasi uzun sürer... bir tane akrabamizinkini annatiyim... Adam çok yıllar önce cinle evlenmiş... cinlerle konuşuyor... ve bizim ev geldiğinde her zaman önce yanındakilere kapıyı açar öncelik verir... kendi kendine yan taraflarına bakarak konuşur.. ve o cin hala varmis hatt çocukları bile varmış. çok hocalara gitmişler ama hiç gitmemiş cin.. adam şu an 50yasinda hala evlenmedi gerçek hayatta.
Way be. Böyle şeyleri çok duymuştum
Türkiyede yasamak zaten paranormal. Ulan hergun bir olay.
Kshsjsjsjs öyle valla
Gerçek mi yoksa zihnimde mi urettim bilmiyorum ama vefat eden anneannemin gece sesini duydum uyurken birkac kez
İnanmayana bulaşmıyorlar o yüzden kafam rahat.
gece gece korkmak istion
Korkmam ben
korkmom bon lskdjşfasdf
Çıkar ağzındakini de düzgün konuş Kdjdjdjd
asdkjfhlkasjdfhlkajs su iciyordum fesatlmasyalım asdfasdf
Valla fesat anlamda demedim dkdjdkkd
lksjdşflka insallah öyledir :D
Başka ne olacak alla alla dkdjjdjdjd
ksdjflak bişi olucagından degil askljdflşaks
Yaşadım 2012 senesinde
Ne yaşadın
Büyü yapıldı 1 sene ailem uğraştı gece 12 den sonra hemen yatarmisim ve kesme biçme intahar gece banyoya gitmeler anlatamadığım birçok şey
Off çok kötü ya Allah büyü yapanların belasını versin
Amin inşallah hayatımın yarısını çaldılar yapan kişi ise amcamın karısının ailesi
Çooook. Uşeniyorum yazmaya. Kurtuldum çok şükür.
Ay üşenmediğin zaman anlat merak ediyorum djdjdjddj
Bu akşam unutmazsam anlatayım. Uzun uzun yazamam şimdi.
Ok...
Ufak tefek
Çocukken Çin tutardı beni
Maalesef yaşadım
Ne yaşadın ama
Çok uzun
Ok..
Yok be nerede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?