Diğer Evde ejderha beslenir mi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ejderha beslemek istiyorum da evde hiç besleyen oldu mu? Evde ejderha beslenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Lucifan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Ben dinazor besliyorum şu an 2 yaşında benim odamda kalıyor ranza almak zorunda kaldık geceleri çok horluyor 1 0 Yorumla
Gümüş_Servi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Bak bu kız onlarla yaşıyor sen evde beslemek diyorsun😄 0 0 Yorumla
C4N197 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Beslediğim ejderha sayesinde artık otobüs kartıma para atmak zorunda kalmıyorum. Uçarak istediğim yere gidiyorum 0 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Beslenir bence çakmak niyetine de gider. Et balık kurumundan ucuz ucuz etler alır beslerdik. 😂 0 6 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha aynen Yorumla PetroSexual +1 yıl Dişi mi erkek mi? 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bilmem😁 Yorumla PetroSexual +1 yıl Dişi olsun, billurlusu çekilmez bunların. 😂 Yorumla PetroSexual +1 yıl Bir vızıltı mı var çiçek, sen de duydun mu? 😂 Yorumla PetroSexual +1 yıl Beni tanıyor musun çiçek? 😂 Yorumla
mOLi_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl ahh kalesi gibi olursan sana daha çok hayran olurum :) 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. Klimasiz yapamıyor hayvan mayışıyor klimalı odaya koy beslenir 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Komodo ejderi beslenir ancak. Sabaha midesinde bulur kendisini. 0 0 Yorumla
Dangark Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 68% +1 yıl Kömürle beslenir ama odun kömüründen başka yemiyorlar o da zor bulunuyor 😔 0 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Bence çin savaş sanatları mental ejderha besleme kapı aralar.❣️❣️ 0 0 Yorumla
ωιтcнєя Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evet besledim. Fakat tuvalet alışkanlığı kazandırmak biraz zor 0 0 Yorumla
Kahvelioğlan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kanka çok fazla mı Game Of Thrones izledin bir kerede ne oldu bu kadar 😂. 0 0 Yorumla
Fırrrtına Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl iyi güzel hayvan da çok pisletiyor ortalığı ya ilgileniceksen al sonra sokağa felan bırakıyorsunuz kızıyorum size he bir de alıcaksan 3 başlı olanlarından alma çok hırçın oluyorlar 1 0 Yorumla
Onuordankaldırın Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl İlk 3 aya kadar kuru mamayı yiyemediği için biraz masraflı oluyor pek tavsiye etmiyorum 1 0 Yorumla
_-Diiilek-_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yaş kaç kafan basmıyor mu bize soruyorsun tatlım üf😒 0 0 Yorumla
Мошебеленинайзер Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Yok ben dinozor besliyorum daha kullanışlı 1 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Yok öyle ateşli bir kız görmemişem dfas 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 811 cevap paylaştı. Sitede biraz zor olur müstakil evlerde olabilir 0 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Evet bikaç tane hemde 0 1 Yorumla birumut39 +1 yıl Güncelleme olarak ejderha yazma😊 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. Beslenmez ejderha 🐲 çiçekleri yer 😅 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet bı odayı tahsil edin ona 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Diğer konusunda 684 cevap paylaştı. :) gzl hareketler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
:D :D
Ben dinazor besliyorum şu an 2 yaşında benim odamda kalıyor ranza almak zorunda kaldık geceleri çok horluyor
Bak bu kız onlarla yaşıyor sen evde beslemek diyorsun😄
Beslediğim ejderha sayesinde artık otobüs kartıma para atmak zorunda kalmıyorum. Uçarak istediğim yere gidiyorum
Beslenir bence çakmak niyetine de gider.
Et balık kurumundan ucuz ucuz etler alır beslerdik. 😂
Haha aynen
Dişi mi erkek mi? 😂
Bilmem😁
Dişi olsun, billurlusu çekilmez bunların. 😂
Bir vızıltı mı var çiçek, sen de duydun mu? 😂
Beni tanıyor musun çiçek? 😂
ahh kalesi gibi olursan sana daha çok hayran olurum :)
Klimasiz yapamıyor hayvan mayışıyor klimalı odaya koy beslenir
Komodo ejderi beslenir ancak. Sabaha midesinde bulur kendisini.
Kömürle beslenir ama odun kömüründen başka yemiyorlar o da zor bulunuyor 😔
Bence çin savaş sanatları mental ejderha besleme kapı aralar.❣️❣️
Evet besledim. Fakat tuvalet alışkanlığı kazandırmak biraz zor
Kanka çok fazla mı Game Of Thrones izledin bir kerede ne oldu bu kadar 😂.
iyi güzel hayvan da çok pisletiyor ortalığı ya ilgileniceksen al sonra sokağa felan bırakıyorsunuz kızıyorum size he bir de alıcaksan 3 başlı olanlarından alma çok hırçın oluyorlar
İlk 3 aya kadar kuru mamayı yiyemediği için biraz masraflı oluyor pek tavsiye etmiyorum
Yaş kaç kafan basmıyor mu bize soruyorsun tatlım üf😒
Yok ben dinozor besliyorum daha kullanışlı
Yok öyle ateşli bir kız görmemişem dfas
Maşallah baya zeki birisin...
Sitede biraz zor olur müstakil evlerde olabilir
Evet bikaç tane hemde
Güncelleme olarak ejderha yazma😊
Ben besledim, çok uysallar, mutlaka denemelisin
zor ama sen başarırsın :)
Beslenmez ejderha 🐲 çiçekleri yer 😅
Evet bı odayı tahsil edin ona
Nerden bulacan ejderha yi