Onunla bu konuda kaç kere kavga ettim bugün yine ettik konuyu değiştirmeye çalıştı bana öf bi kes diyip bide argo küfürler etti yaptığından utanacagına bir de üste çıkıp bana küfür ediyo. Benim eski sevgilimi de ayartmaya çalıştı Ailem şımarttı bunu böyle, ailenin yanında sessiz duruyor insanlar da bunu utangaç falan sanıyorlar her kavgada onu savunuyorlar olayları bilmiyorlar
ne yapıcam ya bıktım artık. bir evli adama kafayı taktı
ne yapıcam ya bıktım artık. bir evli adama kafayı taktı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kız kardeşin yuva yıkıcı ve ara bozucu sanırım onu ailene söylemelisin.
Aileme söylesem bana inanmazlar her kavgada onun tarafını tutuyorlar bir kere annemin yanında kavga ettik eski sevgilimden hoşlandığını falan herşeyi anlattım annem onun tarafını tutmadı ama beni de savunmadı birşey söylemedi şaşırdı sadece
O zaman ispat etmen gerekecek nasıl yapıyor bunu internettenmi.
Yok daha beterini yapıyor normal hayatta yapıyor eski sevgilim buna yüz vermemiş Allahtan ama ben yine de ayrıldım midem kaldırmadı çünkü asılmaya devam edicekti bide ben onunla buluştuğumda ağlıyordu kıskançlığından normal buluşmamızı Bile babama söylemekle tehdit ediyordu aşırı gıcık sinir bozucu. Aslinda diğer evli adamı nasıl ayartmaya çalıştığını kuzenim bizzat gördü tanık oldu o da biliyor nasıl karakterde biri olduğunu ama aileme söylesem ne değişicek ki huylu huyundan vazgeçer mi
Kaç kere onun yüzünden annemlerle hakanlarla kavga ettim yılan ya tam yılann. Herşeyi yapsın sonra ben kavgacı olayım. Tabi burda anlatamadığım şeyler de var utanıyorum anlatmaya
Halamlarla yazıcaktım, yanlışlıkla hakanlarla yazmışım
Bununki hastalığa dönüşmüş ve kronikleşmiş artık psikoloğa götürmeniz şart bu hızla giderse daha çok yuvalar yıkar.
Doğru, bence de doktora görünmeli
İhmal etmeyin sakın yoksa önüne geçemezsiniz kaç yaşında kardeşiniz.
18 yaşında
En tehlikeli yaşı şu an onun kafası toz pembedir ne derseler inanır ve bunu çok kolay kandırırlar ve yapacakları ne varsa yaparlar.
Evet cok haklısınız. O da kandırılmaya yatkın bizi düşmanı gibi görüyor özellikle beni
Şimdi onun daha çok yanında olmalısın kafası çok karışmış.
evli adamın karısına söyle o yapsın ne yapacaksa
Doğru