Genel hatlarıyla hangi bölge insanı nasıldır? Genellemek yanlış ama öne çıkan özellikleri söyleyebiliriz.
ama lütfen hakaret , saldırı içerikli olmasın , maksat eğlence :)
ama lütfen hakaret , saldırı içerikli olmasın , maksat eğlence :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Trakya kızanları çok uyanıktır aynı zamanda fırlamadırlar :)
Bi arkadaşım vardı lisede herkezden 5 kuruş ister,tabi 5 kuruşu herkez verir,cebinden 10 krş yada 25 krş çıkartırsan,25 krşta olur adaş der,bütün okuldan öyle para toplar her öğlen uzun parlament alırdı,kendi parasıylada yemek yerdi.
Onun dışında çok varda bi tanede ersin diye arkadaş vardı okulda yemek yemez para biriktirir ondan bundan para alıp simit yer,akşam çarşıya çıktığımızda ersinin altında punto arabada kızlar avmlere falan gider,arabayla iken selam bile vermezdi :)
Bi tanede Sercan vardı babası şarap yapıyormuş,her gün sarhoş gelir,gündüz okulda sırada uyur ertesi gece yine sabaha kadar içer okulda uyurdu,meslek lisesi olduğundan çocuğu uyandırdığında hoca sana bağırıyor uyandırdın gürültü yapıcak diye :)
Ömer var,ömer dediğim arkadaş gündüz sanayide çalışır,akşam istanbul seyehat truvada muavinlik yapar,elleri sanayide çalışmaktan leş tırnakları derinin altına yağ işlemiş yıkıyom çıkmıyo aga napayım derdi,ne yapıcan bu kadar parayı diyodum,para çok lazım derdi,1 kuruşta harcadığını göremezsin,babasıda subay durumları iyi yine çalışıyordu çocuk.
Bizim mahallede abiler vardı,araba çalmışlar,çaldıkları arabanın benzini bitince hurda çalıp hurdaları satıp benzin alırlar o arabayla gezerlerdi,sonra arabayı hurdacıya sattılar,hurdacıdan 90 tl almışlardı,hurdacıdan arabayı polis almış,hurdacı söve söve onları arardı :) yıl 2000 felan,ufacıkın kızandım
Bizde arkadaşlar maceralar bitmez bu kadarı yeter.
evet güzel maceralrmş :D
Karadenizli asabi,sayko.
Trakya; Alayı kırık. Dünya bunlara güzel
İç anadolu; Para kazadırmayan her iş boş iştir mantığı
Ege-Akdeniz; Gezelim tozalım eğlenelim kafası
Doğu: Açız devlet bize bahmıyıı
güldüüüm :D
marmara yazmamissin
+1
tamam dağılın :D :D
Ehehheh. Egeliyim ve doğru hehe. +1
Karadeniz insanı cana yakın aynı zamanda da sinirlidir. Cin fikirli olduklarını unutmayalım. ;)
Ege insanı sempatik, misafir perverdir. Çok güzel yemek yaparlar.
evet karadenizli olarak katılıyorm:) egeliler de öyle dediğn gibi:)
sen gel de ben sana pekmez içireyim bi de:D
salamura yaprak getiriverem mi, sarıverirsin gareee:D yeesin bi dayı:D
memlekete gideyim dönüşte imkanım olunca sana getiririm kardeşim benim:)
Ege insanı cana yakındır,Trakya insanı komik,makara olur konuşması bile güldürmeye yeter seni:))
canım ya ben strslyim bana moral ver :(
aynen multi:D
Cevap
6Cevap
bizim yörenin insanı çok sportmendir, kategoriye istinaden :D
:D :D aynen elim şey oldu da yanlış basmışım :(
severim sizin yöreyi sadıç... geldim bi kere:D
Karadeniz insanı çok cana yakın. Akdeniz tarafı adana mesela çok misafirperver :)
özellikle doğu kültüründe misafire çok değer verilir:) ben de artık kalksalar diye bakar dururum :D
vatanımın her bi insanı benim için kıymetlidir ama egeliler, trakyalılar ve karadeniz bölgesi bi başkadır. muhabbet olarak. egeliyim şanslı olduğumu düşünüyorum:D
Ege yerlileri çok hoş konuşuyorlar ya, al eve oradan bir teyzeyi besle besle konuşsun. Ne dert kalır ne tasa adamda.
evet bence de :)
Finleri anlatında nasılmışız başkalarının gözünde göreyim.
finli tanış yok maselef :(
O zaman gizemimi koruyarak gidiyorum.
karadenizlileri çok severim ben ya çok sıcak kanlılar bence.
iç anadolu insanı da soğuk.
ben de karadenzliyim , evet ya bence de iç anadolu insanı soguk.
Karadenizlilerle aram çok iyidir, tanıdıgım kim varsa hep cana yakın oluyolar :)
benim de köken içanadolu. ondan biraz soğuğum bende :O
yok ya değilsindir sen :P evet ben cok sıcakkanlıyım :P :D
Akdeniz...
sıcak insanlar olup yerine göre hareket ederler bukelemun gibidirler her ortama ayak uydururlar..
not : iki yüzlü değillerdir bukelemundan kasıt her ortama uyum sağlarlar..
Var mıdır ege insanı gibi sıcak kanlı-misafirperveri merak konusu.
egeliler sıcakkanlı derler ben değilim
tabiki her insan farklıdır :D
Snowguard-Reloaded söylemiş doğrusunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar