Ankete katılırmısınız
Magazin
Dizi, film
Makyaj
Hayvanlar
Dedikodu 😀
Diğer ( açıklamasını yap )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben yazayım o zaman sende oku :)
Dizi, Film, Kitap okumak falan çok severim, takip ettiğim bir kaç yt, magazin ilgimi çeken bir şey olursa bakarım, kısacası ilgimi çekecek ilginç şeylere ilgi duyuyorum farklı bir şey olacak ortada.
Cevap
0Cevap
Felsefe olabilir (felsefe okumak istiyorum zaten )
Peki sana bir soru medcezir dizisindeki eylül karakterinin gercek hayattaki ismi nedir 😀
Bu gece 3 soru sordum. 1. Si genel kurmay baskanimiz kimdir? Kızlar 2 kız cevap verdi ve yanlış bildi. 2. Soru aşkı memnu dizisindeki bir oyuncunun gercek ismini sordum 12 tane kız doğru cevap verdi. Sonra buni bir kıza söyleyince oda ilgi alanları farklı dedi bende bu soruyu sordum. Seninde söylediğinde samimimisin değilmisin diye test etmek istedim
Insanın doğasında var "kültürlü görünmek"
Felsefeyle ilgilenen insan belirli seviyeliri atlamıştır
Evet orasina yalan diyemem ama benim demek istediğim bir cevap verildiğinde denenmeye çalışılması , basitçe geliyor
Sonra cevap vermiyorum denilince de zaten bilmiyorsun falan filan deniliyor , bu kadar basit cevapları çok değişik bir şeymis gibi irdelemeye sitem ediyorum ben.
Turkiyedeki kızların genelleme yapmayayım yuzde 90 ı bu tarz konulara hakim değil felsefe sanat siyaset gündem falan ben bu gece bunun kanıtlamak istedim ve kanıtladım kendimce
Yüzde 90 ı diyorum hepsi değil
Tespitim doğru ama çıkan sonuç yanlış kadınların toplumda bir yerlere gelebilmesi için bu tarz konulara hakim olması gerekir
Her iki cinsiyetin de toplumda bir yere gelmesi için bu tarz konulara hakim olması gerekir.
Benim sitemim direk sanki erkekler teknoloji, siyaset, felsefe vs den anlıyor , kadınlar dedikodudan, süsten püsten vs anliyor gibi bir anlayışın olması.
Sen direk kadınlar dedikodudan anlıyor demedin ama bu şekilde anlattığına göre kadınların daha eften pütfen şeylerle ilgilendiğini düşünüyorsundur diye bu şekilde dedim.
Bana kadınları korumaniza gerek yok çünki ben bir atakta bulunmuyorum sizi savunmaya geçtirecek. Sorunlarla bas edebilmemiz bütün ön yargilarimizi kaldirip objektif davranmamiz şart gormezden gelerek körü körüne koruyarak daha tanıyı koymadan hayır sen hasta değilsin diyerek bir yere varamayız.
Ben herhangi bir cinsiyeti korumuyorum.
Beni savunmaya geçirecek şeyler de var yazdıklarında ayrıca on yargilari kaldırıp deyip %90 ona buna hakim değil diyen sizsiniz. Kendimce kanıtladim diyen de sizsiniz. Ben de bunlara kimseyi korumadan düzgünce açıkladım. Bana dediklerinizi yapan sizsiniz
Haaahh sokratesin savunması 😀
diğere tıkladım cevabım felsefe
Peki sana bir soru medcezir dizisindeki eylül karakterinin gercek hayattaki ismi nedir 😀
bilmiyorum
O zaman modern filozofların en önemlisi kimdir sence?
benim en sevdiğim filozof Schopenhauer
kitaplarını okurken çok zevk alıyorum
Benimde niçe
yalnız medcezir ne alaka
Sordum öyle. Kafamda bir soru var kızlarla erkeklerin ilgi alanları bu kadar değişikken nasıl oluyoda akıcı bir muhabbet ortamı olusabiliyo
nietzsche’nin übermensch kavramı hakkında ne düşünüyorsun
Üst insan diye bir sey yoktur o kavram ırkçıliğı doğurmuştur adolf jitler bir niçe hayranidir ve etkilenmistir sonucunda bir suru insani katletmistir
şu an diğer cevaplarını okudum ve büyük hayalkırıklığına uğradım. biz kızlar sizin gözünüzde makyaj, dedikodu, magazin dışında bir şey bilmeyiz değil mi? ne kadar üzücü… dünyadan bir şeyi silebilecek gücüm olsa seçimim cinsiyetçilik olurdu
Amacım kötülük değil farkındalık oluşturmak. Keşke hayal kırıklığına uğramak yerine içinde bir yerlerde gizlenmiş bir şey olsada çıksam diyen sendeki cinsiyetcilik ön yargısını dizginleyebilip açıklama yapmam için bir kaç soru sorsaydın. Ozaman anlardım cocuklugundan buyana bilinçaltına yerlesmiş herzaman hazır ve nazır olan ama ucundan kenarından kimseye çaktırmayan sendeki cinsiyetciligin yok oldugunu. Herkese insan gözüyle baktigini
Kişisel gelişim
Astroloji 😇
Müzik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?