Ablamın çocugu başkasındanmı peydahlandı acaba lütfen bir gelin !?

Arkadaşlar merhaba önceden bazı ailevi sorunlar olmustu. Benım ablam tabiri caizse tam bir sürtükdü. Evden bizim paralarımızı kumbaralardakı paraları bilezikleri falan çalıp kaçardı babamada hep onu eve getirmek kalırdı. Bigün yine parklarda kalmış gitmiş çocuklarla falan tanışmış öyle ama sadece sevigli olmuslar dedigie göre. Sonrada bir adam buldu evlendiler adamla sonra çocukları oldu ama nasıl desem. Çocuk sarı saçlı yeşil gözlü fıstık bişey ben ablama bakıyorum simsiyah siyah saçlı siyah gözlü biri kızla alakası yok enişteme bakıyorum oda simsiyah biri 2 çocukları var kız olan sarı saçlı yeşil gözlü fıstık bişey oglanlarıda kendılerı gibi simsiyah siyah saçlı siyah gözlü bişey. Yani kızın resmen onlarla alakası yok gibi. Ben bunu sinirlendıgımde veya normal annemle konusurken dile getiriyordum fakat ablam birileriyle kavga etmiş ve kadınlar ablama senin çocugun onun bunun çocugu sana 1 gram benzemıyo diye laf sokuşturmuşlar artık benimde aklım kaldı bir size danışayım dedim var mı böle ihtimal arkadaşlar?
Ablamın çocugu başkasındanmı peydahlandı acaba lütfen bir gelin !?